עבור לתוכן

גולשים פלסטיניים: על גלעד שליט "שיחיה עד 120 ויישאר מתחת לאדמה"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה:

יש פה מישהו שלא איחל דברים כאלה לסמיר קונטר(סתם דוגמא) כשהיה בכלא הישראלי?

איזה השוואה זו בכלל, לסמיר קונטר רוצח בדיפלומה - לבין נער שגוייס לצבא להגן על חיו, מה אתה מביא דוגמאות לא רלבנטיות.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבחינתם סמיר קונטר גם כן "ילד שנשלח להגן על חיו" וגלעד שליט מייצג את "צבא הרצח"

פורסם

למרות שאני בעד ליבראליות וחופש ביטוי השמאלניות שלך ממש מגיעה להסתקלות על ישראל כעוינת.

ערבים עושים רק צרות, זה הטבע שלהם. מביאים על עצמם צרות, מצלמים תמונות קשות שבגללם נגרמו ואז מפרסמים אותם בכל העולם.

ופתים ושמאלנים כמוך ישר אומרים, "איזה מדינה יש לנו".

ערבי היה אצלנו יומיים במשרד כעוזר, הוא רק עשה נזק שלא קרה במשרד מאז שהוקם, הפיל לנו מערכת שלמה שלקח שלושה ימים להרים אותה חזרה.

שימשיכו להיות במסגרת של מספקי נפט / טייחים / רצפים ופועלים זותרים.

התגוובת שמה רק מראות עד כמה העם הזה דפוק, אם גלעד שליט יחזור אז השלום (לא שאני בעד שלום... צריך להעיף אותם משם ולשתול דשא שמה[סינטטי, יש לנו בעיות עם המים]) רק יתקדם אבל הינה הם לא רוצים שגלעד יחזור.

אפילו בתגובות שלהם אין ציניות חכמה ומתוחכמת כזאת.. כמו שיש לנו בישראל :)

הביטויים שלהם חסרי כל פלפל וחוכמה כמו שיש בכל השפות חחח... "שנה הבאה תעשה יום הולדת בכלא"

ועכשיו השמאלני הזה יגיד עד כמה אני לא מבין מהחיים שלי וינסה לקטול אותי על כל מה שאני יגיד למרות היותי צודק בדעותיי.

אבל תיתנו לו להצדיק את התרבות המבחילה שלהם, יכול להיות שזה מספק אותו והוא יסמן V בקטגוריית "הייתי ליבראלי דמוקרטי שוודי היום?".

פורסם

סתם שאלה:

סתם תשובה:

חשבת לרגע לפני שהעלית שאלה מטומטמת כזו? או שאתה לא נוטה לחשוב לעתים קרובות?

בוא נראה...

גלעד שליט:

בחור שקט וביישן, חובב מתמטיקה וספורט.

לאחר שסיים בהצטיינות את לימודיו במגמת מדעים, התגייס לצה"ל ושירת בחיל השיריון.

במהלך סיור שיגרתי, הותקף הטנק בו היה והוא נחטף פצוע אל שטחי הרצועה.

סמיר קונטאר:

בן למשפחה דרוזית חילונית ואמידה, עבריין מגיל צעיר שמשוטט ברחובות, לא שהיו לו בעיות בבית. הוא פשוט היה צמא דם.

בגיל 13.5 גוייס לחזית העממית לשחרור פלסטין. זה כמו הצופים אצלנו. עזרה לזולת, קצת שיעורי בית והנחת מטענים.

בגיל 15 סיים קורס קצינים ועבר ליחידה 9. שזה כמו משלחות נוער לחו"ל אבל טיפה שונה.

נסיון פיגוע באוטובוס של ישראלים כושל ב-31 בינואר 1978 גרר אחריו 11 חודשים בכלא הירדני.

ב-22 באפריל 1979 הוביל סמיר קונטאר שהיה כבר בן 16.5 (חמור גדול) חוליה של 4 זבלים.

הם רצחו את השוטר אליהו שחר שהיה ברכב משטרה באזור.

פרצו לביתם של משפחת הרן ולקחו את דני האבא ואת עינת בת ה-4 וברחו לכיוון הים. הם היו לוקחים גם את האם ואת יעל התינוקת ושכנה שהיתה במקום,

אילמלא התחבאו.

עקב ניסיונותיה של האם סמדר להשתיק את יעל התינוקת מפני המחבלים, נחנקה הילדה למוות בזרועות אימה.

לאחר קרב יריות על חוף הים בין החוליה לבין כוחות הביטחון,

רצח סמיר קונטאר את דני, ביריה מטווח קצר בגבו, מול עיניה של בתו עינת בת ה- 4.

לאחר מכן רצח את עינת בת ה- 4 כשהוא מוחץ את ראשה בקת הרובה כנגד סלע ומרסק את גולגלתה.

סתם דוגמא

עינת הקטנה.

M_NP_037958_10.jpg

עכשיו דמיין את החלאה מרוצץ לה את הראש עם קת של רובה.

פורסם

אוקיי,

חוזר בי,ההשווואה לא הייתה נכונה..

מה שכן,אנשים פה מתפלאים שהם כ"כ שונאים אותנו..כאילו שאנחנו לא שונאים אותם..

וחלאס כבר עם ה"שמאלני",אני לא שמאלני. רק הצגתי שאלה..

פורסם

אם כבר העלית את הנושא, אתה מודע לזה שסמיר קונטאר התקבל כגיבור ברחובות לבנון ואף נפגש עם נשיא סוריה? אף מחבל לפניו לא זכה לכבוד כזה. וזה מספיק כדי ללמד אותנו עם איזה אנשים אנחנו מתעסקים.

פורסם

כי בן אדם אשר משווה בין טרוריסט, חיית אדם, זבל אנושי, רוצח וכל דבר רע שאפשר לחשוב עליו לבין חייל שעושה סדיר על מנת להתחיל חיים אזרחיים

וסדירים שלא כוללים מחשבות מטורפות כמו פגיעה באנשים תמימים אלה רק רוצה להקים משפחה ולחיות בכבוד,

אני ממש ממש ממש לא מאמין שיש איזה שהוא ערבי במדרגה ראשונה ששווה מעט מעט מהיהודי הגרוע ביותר.

ערבים לא תורמים לעולם, ואם כבר אז רק מתוך אינטרנס כלכלי שיתגלגל לאינטרס צבאי שיתגלגל לפגיעה באנשים תמימים.

ערבים שולחים משלחות לנפגעים באסונות טבע או דברים בסגנון כמו ישראל?. אפילו אין מה להתחשב בהם.

הם חלאות הם הצד האפל ביותר של העולם שלנו. אין מוסלמי טוב, פשוט אין.

הם שונאים אותנו כי אנחנו חזרנו למקום שאבותינו ייסדו, למקום שכל פיסת אדמה שלו קדושה לנו, למקום שממנו אנחנו מוציאים את המיטב מהמיטב.

אבל אנחנו שונאים אותם כי הם רוצחים את האחים שלנו, את השכנים ואת המכרים שלנו. זאת סיבה מצוינת לשנוא אותם. לטעב אותם.

אין בהם טיפת אנושיות, ראיתי ב"פעם בחיים" איך שהם מדברים, זה פשוט מחליא אותי בצורה שאני ממש מרגיש ערבוביה בבטן.

הם חיות, אנחנו אנושיים. העולם והשמאלנים מקבלים אותם כ"בני אדם" רק בגלל יפות נפש ובגלל התלות שלנו בנפט המסריח שלהם.

פורסם

הוא שמאלני, הוא לא יהודי.

סבבה :kopfpatsch:

פורסם

טעות שלי, טכנית בלבד.

לעומתך:

סתם שאלה:

ואז לכאורה חוזר בך:

אוקיי,

חוזר בי,ההשווואה לא הייתה נכונה..

מה שכן,אנשים פה מתפלאים שהם כ"כ שונאים אותנו..כאילו שאנחנו לא שונאים אותם..

וחלאס כבר עם ה"שמאלני",אני לא שמאלני. רק הצגתי שאלה..

לא מציגים השוואות כאלו, ואם זה היה בטעות בגלל שסתם הבאתה שם של ערבי אז יש כפתור עריכה.

פעם הבאה חושבים טוב לפני שמביאים השוואה כל כך לא נכונה ואפילו אנטישמית. זה מראה שאפילו רקע עליו לא היה לך.

פורסם

בשבילך הם טרוריסטים בשביל רוב הפלסטינאים הם פעילי חופש.

פורסם

טעות שלי, טכנית בלבד.

לעומתך:

ואז לכאורה חוזר בך:

לא מציגים השוואות כאלו, ואם זה היה בטעות בגלל שסתם הבאתה שם של ערבי אז יש כפתור עריכה.

פעם הבאה חושבים טוב לפני שמביאים השוואה כל כך לא נכונה ואפילו אנטישמית. זה מראה שאפילו רקע עליו לא היה לך.

חח אתה את שלך אמרת בהודעה הקודמת.

בשבילך הם טרוריסטים בשביל רוב הפלסטינאים הם פעילי חופש.

לזה פחות או יותר התכוונתי,רק הדוגמא הייתה לא נכונה.

Take it easy. אני מלש"ב בעצמי,מתכוון להתגייס ולשרת את המדינה,לגדל פה את הילדים שלי ולמות פה.

פורסם

כן ואפשר בבקשה את ההבדל בין שמאלנים לנאצים?

- שניהם שונאים יהודים וכל מה שהם עושים.

- שניהם מעדיפים ערבים על יהודים.

אז בבקשה את ההבדל.

פורסם

אנשים כמוך זקוקים לסיוע פסיכולוגי.. :kopfpatsch:

פורסם

לא, זה מתחיל מכזה דבר קטן.

ואז מה קורה? פשעים ומלחמות.

מי עושה את הפשעים בארץ?

התשובה: ערבים.

למה הם יכולים להיות בארץ שלנו בלי שום חשש לחייהם ואם אנחנו נטוס למדינה ערבית ירצחו אותנו?.

צריך להכניס להם לשכל שהם לא מבינים נכון את עם ישראל.

אבל כפי שאתה רואה זה לא עזר. אז מה עוד יש לעשות?

תשובה של שמאלנים: לתת להם לקחת את הארץ ולעזור להם.

תשובה של בן אדם נורמאלי: להלחם בהם בכל דרך אפשרית.

להראות לעולם שהם טועים ולא אנחנו.

פורסם

לא, זה מתחיל מכזה דבר קטן.

ואז מה קורה? פשעים ומלחמות.

מי עושה את הפשעים בארץ?

התשובה: ערבים.

למה הם יכולים להיות בארץ שלנו בלי שום חשש לחייהם ואם אנחנו נטוס למדינה ערבית ירצחו אותנו?.

צריך להכניס להם לשכל שהם לא מבינים נכון את עם ישראל.

אבל כפי שאתה רואה זה לא עזר. אז מה עוד יש לעשות?

תשובה של שמאלנים: לתת להם לקחת את הארץ ולעזור להם.

תשובה של בן אדם נורמאלי: להלחם בהם בכל דרך אפשרית.

להראות לעולם שהם טועים ולא אנחנו.

עם כל הכבוד לימין הקיצוני אתה קצת מקלקל את המחנה בכך שאתה נותן לשמאלנים לבסס את תדמיתו של הימניסט הקיצוני כבן אדם שגר בבועה. למעשה אתה כניראה מדבר מתוך השארות ולא מתוך עובדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים