עבור לתוכן

גולשים פלסטיניים: על גלעד שליט "שיחיה עד 120 ויישאר מתחת לאדמה"

Featured Replies

פורסם

גולשי הפורומים הפלסטינאים "בירכו" את החייל, אם כי אותן ברכות אופיינו בציניות כואבת דווקא לחמאס. "שיחיה עד 120, העיקר שיישאר מתחת לאדמה", כתב אחד הגולשים. גולש אחר איחל לגלעד "להגיע לגיל 50 - אך להמשיך ולחגוג את ימי ההולדת עם אנשי ההתנגדות".

גולשים אחרים קראו לאנשי החמאס "להביא לגלעד חיילים נוספים שיחגגו עימו יום הולדת", ואחרים ברכו אותו בברכת "שבכל שנה תמשיך להיות אסיר", על תבנית הברכה המוכרת בשפה הערבית "שבכל שנה תהיה בריא ושלם".

ואחד הגולשים היה אמיץ מספיק לאחל דווקא ברכה אחרת: "מי יתן ויהיה זה יום ההולדת האחרון של גלעד בשבי, שישוחררו השנה כל האסירים שלנו בעסקה מכובדת".

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-6eca12ef43f4321004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=55227376

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו ו... איפה פה ההפתעה?

פורסם

זה הזמן למבצע פלדה יצוקה :silly:..

בני ז*נ*ת...

פורסם

למה? למה? למה חבורה של אימבוצילים חסרי שכל מוציאה סטיגמה רעה לעם מתורבת...

פורסם

שנייה ,איך יש לנבלות האלו מחשב בכלל ? למה יש להם חשמל ?

לדעתי זה מפגר ,הם מפציצים אותנו ואנחנו מספקים להם תשתיות ,ועוד יש להם מחשבים , עצוב .

פורסם

הם רוצים מדינה לא?

סבבה, תהיה להם מדינה עצמאית. מאיפה הם יסיגו חשמל? או יותר חשוב.. מאיפה הם ישיגו מים? מהים?

ניתן להם מדינה, הם גם ככה ישרדו שנים בודדות..

פורסם

שאתה אומר עם מתורבת אתה מתכוון לעם הערבי?

פורסם

הבעיה שהוא מת.

פורסם

שאתה אומר עם מתורבת אתה מתכוון לעם הערבי?

כן ידידי, ומעצם התגובה שלך אני יכול להסיק שאתה אחד מיני רבים שהתדמית של הערבי הממוצע ניבנתה אצלהם תחת השגחה צמודה של גורמי התקשורת.

פורסם

אני פשוט לא מפסיק לחשוב כמה שמאלני אתה תהיה?

אתה כל הזמן מגיע לרמה גבוהה יותר של טמטום. די כבר !

אני יסביר לך עוד פעם לא יהיה שלום! לא

ואני לא מבין למה המנהלים תמיד מגנים עליך?

גועל נפש!

שמאלנים=נאצים כנסו לבצלם זה אתר בשבילכם.

פורסם

הבעיה שהוא מת.

בסבירות גבוהה, אבל בטח לא בוודאות

פורסם

עם מאוד מתורבת. בדואים, נקמות דם, סוחרי סמים, מוכרים את הבנות שלהם, מקדשים את המוות ולא את החיים, חותכים לאנשים את הידיים על גניבה, תולים ברחובות, אח, אין כמו התרבות הערבית.

פורסם

עם מאוד מתורבת. בדואים, נקמות דם, סוחרי סמים, מוכרים את הבנות שלהם, מקדשים את המוות ולא את החיים, חותכים לאנשים את הידיים על גניבה, תולים ברחובות, אח, אין כמו התרבות הערבית.תזכר באירופאים בימי התפתחותם

בדואי זה בדואי וערבי זה ערבי. הבה נחדד את זה- פלסטיני. בוא נגיד שאם להזניח את העובדה שהפלסטיני הממוצע עובר שטיפת מוח בלתי פוסקת על כך שהוא גורש מביתו (לפני 60 שנה במהלך מלחמה שהאבא שלו הפסיד) הוא יוצא בן אדם טוב.

אני פשוט לא מפסיק לחשוב כמה שמאלני אתה תהיה?

אתה כל הזמן מגיע לרמה גבוהה יותר של טמטום. די כבר !

אני יסביר לך עוד פעם לא יהיה שלום! לא

ואני לא מבין למה המנהלים תמיד מגנים עליך?

גועל נפש!

שמאלנים=נאצים כנסו לבצלם זה אתר בשבילכם.

קודם כל תרסן את עצמך, עם כמות ביסוס השווה לגודל של איבר המין של דג אתה מחליט שאני שמאלני ואיכשהו מגיע למצב שאני גם נאצי. יהירות אף פעם לא הביאה לטוב.

אתה לא צריך להסביר לי שלא יהיה שלום,כי לא ביקשתי ואני כבר מודע.

למה מנהלים מגנים עלי? האמת שאני לא ממש יודע, גם הם לא ממש יודעים, אחת הסיבות האפשריות לכך היא שהם לא מגנים עלי... אבל מי יודע? בן אדם שנימצא בפורום הזה בקושי שנה יוכל לענות לנו.?והאמת שזאת הפעם הראשונה שאני שם לב אל המשתמש ממנו בוצעה התגובה המצוטטת למעלה...

עם הגועל נפש אני מסכים בהחלט, כניראה הייתה עצבני/ישנוני/עייף מידי ולא ידרת אל סף דעתי ופרשת את התגובה בדרך כזאת שתעזור לך להוציא עצבים.

לא נורא, "למי זה לא קורה? ::)"

דיי גועלית גם העובדה שאין לך טיפת כבוד אל הבן אדם, גם אם הוא שמאלני או ערבי, בינינו- זה לא מוסיף לך מעמד יחסית לאותו שמאלני או ערבי.

אובכן בשביל לחסוך לעצמי וויכוחים חסרי תועלת אחדד את דעתי שלפי מה שאני רואה לא ממש הבנתם.:

לא, אני לא אומר שכל הערבים זהב, לא אני לא אומר שהם יותר טובים מהישראלים או מכל עם אחר. כוונתי הייתה היא שהסטיגמה שהודבקה להם לא ממש משקפת את המציאות ומעווטת אותה בצורה הנוחה לגורם צד ג'. ואימבוצילים חסרי שכל מהסוג שעל תגובותיהם ניפתח הדיון מבססים את הסטיגמה הזאת בראשו של הישראלי הממוצע (לא השמאלני כמובן).

פורסם

בדואי זה בדואי וערבי זה ערבי. הבה נחדד את זה- פלסטיני. בוא נגיד שאם להזניח את העובדה שהפלסטיני הממוצע עובר שטיפת מוח בלתי פוסקת על כך שהוא גורש מביתו (לפני 60 שנה במהלך מלחמה שהאבא שלו הפסיד) הוא יוצא בן אדם טוב.

אם הפלסטיני לא היה פלסטיני אז הוא היה בנאדם טוב. היגיון מעולה מהצד שלך. אם סנטא קלאוס היה אמיתי היה לו זקן. מה אכפת לי מה אם? כרגע המצב הוא שכולם שם שטופי מוח שחושבים שגזלנו מהם את האדמות, ושהאיסלאם ואללה יעזרו להם לנצח את המחלה הציונות. מה תעשה עם זה? תגיד להם שאללה לא באמת רוצה שהם ירצחו את כולם? תגיד להם שהדמות שהם מעריצים (כוהני הדת וכו') הם נביאי שקר? מה שתקבל זה חנית לתוך הגרון.

פורסם

סתם שאלה:

יש פה מישהו שלא איחל דברים כאלה לסמיר קונטר(סתם דוגמא) כשהיה בכלא הישראלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים