עבור לתוכן

לפני קניית E6400 חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אהלן,

רוצה חוות דעת על המפרט הבא: (אם ישנם שיפורים אשמח לשמוע, בעיקרון הדילמה כאן היא על המעבד והכרטיס מסך, אם אקח P9500, מעבד שעדיין מסידרת P שחוסך יחסית בחשמל האם תהייה השפעה בניגוד ל P8600 או שאם אקח T9500 כמה ההבדל באמת שווה את הכסף לבין הביצועים לבין חיי סוללה, כנ"ל לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון).

Base

Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

Memory

4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)

Hard Disk Drive

250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM)

Video

256MB NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card

Laptop Screen

14.1 inch UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display

Network Interface Card

Dell Wireless 1510 802.11a/g/n Draft Mini Card

מחיר: 900$ מ DELL OUTLET, השימוש במחשב הולך להיות בארה"ב בלבד כך שאין צורך באחריות בינ"ל

תודה.

פורסם

למה הכרטיס של נוידיה?

פורסם

לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון)

פורסם

נו באמת...

עדיף לקחת כרטיס מובנה ולקבל עוד זמן סוללה

פורסם

הי

אם יש לך אפשרות הייתי ממליץ להכניס גם BLUETOOTH מובנה ולשים את הזיכרון ב SLOT אחד

(יותר קל לשדרג אחרי זה)

אני עובד עם ה-P8600 שנבחר בגלל צריכת החשמל הנמוכה יחסית שלו למעבדי ה-T

המחשב מחזיק כ-שלוש שעות עם ה NVIDIA NVS 160 בעבודה רגילה

הייתי גם ממליץ ללכת על ה-BACKLIGHT KEYBOARD זה דבר גדול

דבר אחרון אם אתה לא לחוץ על 14.1 אינץ DELL יצאו היום במבצע מטורף על E6500 הכי זול שראיתי עד היום ותאמין לי שלפני שקניתי את הE6400

חיפשתי הרבה אז שוב אם אתה לא לחוץ על 14.1 תבדוק את המבצע בלינק המצורף

http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/175494

אם אתה בכל מקרה הולך על 14.1 אז אני יכול רק להמליץ בחום מה גם שמצאת אחד במחיר טוב מאוד

פורסם
  • מחבר

נו באמת...

עדיף לקחת כרטיס מובנה ולקבל עוד זמן סוללה

כמה זה עוד יחזיק? עוד 20-30 דקות?

הי

אם יש לך אפשרות הייתי ממליץ להכניס גם BLUETOOTH מובנה ולשים את הזיכרון ב SLOT אחד

(יותר קל לשדרג אחרי זה)

אני עובד עם ה-P8600 שנבחר בגלל צריכת החשמל הנמוכה יחסית שלו למעבדי ה-T

המחשב מחזיק כ-שלוש שעות עם ה NVIDIA NVS 160 בעבודה רגילה

הייתי גם ממליץ ללכת על ה-BACKLIGHT KEYBOARD זה דבר גדול

דבר אחרון אם אתה לא לחוץ על 14.1 אינץ DELL יצאו היום במבצע מטורף על E6500 הכי זול שראיתי עד היום ותאמין לי שלפני שקניתי את הE6400

חיפשתי הרבה אז שוב אם אתה לא לחוץ על 14.1 תבדוק את המבצע בלינק המצורף

http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/175494

אם אתה בכל מקרה הולך על 14.1 אז אני יכול רק להמליץ בחום מה גם שמצאת אחד במחיר טוב מאוד

הבעיה שאני קונה מ DELL OUTLET וקשה למצוא שם מחשבים עם כל המרכיבים הללו (זיכרון בסלוט אחד, BACKLIGHT).

בקשר ל E6500 זה לא קשור למסך, המחשב עצמו פשוט כבד.

עריכה: FUCK זה באמת יוצא 50%, אתה רוצה לומר לי שמקבלים שני מחשבים ב930$????????????????

פורסם

ה160 לא באמת יתן לך משהו, הוא כרטיס חלש מאד בערך ברמת ה 9300 אם אני זוכר נכון, וכן לקיחת מחשב עם 4500HD יתן לך עוד משהו כמו 25-30 דקות (שזה המון)

4ג'יגה בשני סלוטים זה בסדר גמור, אני לא רואה בעתיד הקרוב-רחוק איך תצטרך יותר מזה בלפטופ הזה. BT גם לי לא היה, עניין של 16 דולר כולל משלוח מאיביי, ההתקנה היא שטות (בורג אחד לפתוח את הכיסוי התחתון, בורג אחד להסיר את חיפוי הציר ובורג אחד לרתק את הכרטיס, זה הכל), וזה לא פוגע באחריות אם אתה מתקין אותו לבד. מקלדת מוארת, נראה לי מאז ומתמיד בתור גימיק מארץ הגימיקים, לא הייתי רודף אחרי זה.

פורסם
  • מחבר

תודה אז אני כנראה באמת אלך על 4500, אבל הבחור הראה כאן מבצע מטורף של 2 מחשבים במחיר של E6400 ועוד זה E6500, אני אוכל רק תסביכים על המשקל שזה עוד 400 גרם וכמו במחשב נייד כולם יודעים שכל 100 גרם משמועתיים, לא יודע מה לעשות...

זה ה E6500

Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB)

15.4" UltraSharp Widescreen WUXGA (1920x1200) Display-Brushed Metal Black (כדאי לקחת 1440X900?)

Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

4.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMMS

250GB Hard Drive, 7200RPM with Free Fall Sensor

8X DVD+/-RW w/Roxio and Cyberlink Power DVD

Intel® WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card

Dell Wireless® 370 Bluetooth Module

הכל יצא 960$

פורסם

לטעמי רזולוציה גבוהה מדי ל 15.4, FHD על מסך 15 אאינטש נשמע לי כמו עינוי מתמשך לעיינים[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 14:20:45

הייתי מציע לך להסתכל על מפרטים:

04MHYVZY

ZRDWHL6R

D0MHDJD3

פורסם

רק שתוכל לקבל קצת יותר מידע יש כאן השוואה של הכרטיסים

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=285365

אני לא חושב שרזולוציה גבוהה מדי תיצור לך "עינוי לעיניים"

ודבר אחרון אם אתה מתלבט בקשר למשקל אז תזכור שבמבצע הזה אתה גם מקבל מיני (שלא שוקל כלום ;)) ושדרך אגב גם אותו ניתן לשדרג קצת

ובאמת שאני לא קשור ל-DELL אבל זה מבצע באמת שקשה לעמוד בפניו 50% מעל $1599 ואתה קונה מחשב חדש לא מ-OUTLET

פורסם
  • מחבר

לטעמי רזולוציה גבוהה מדי ל 15.4, FHD על מסך 15 אאינטש נשמע לי כמו עינוי מתמשך לעיינים[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 14:20:45

הייתי מציע לך להסתכל על מפרטים:

04MHYVZY

ZRDWHL6R

D0MHDJD3

איך אני מוצא את המפרטים הללו?

פורסם

רק שתוכל לקבל קצת יותר מידע יש כאן השוואה של הכרטיסים

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=285365

אני לא חושב שרזולוציה גבוהה מדי תיצור לך "עינוי לעיניים"

ודבר אחרון אם אתה מתלבט בקשר למשקל אז תזכור שבמבצע הזה אתה גם מקבל מיני (שלא שוקל כלום ;)) ושדרך אגב גם אותו ניתן לשדרג קצת

ובאמת שאני לא קשור ל-DELL אבל זה מבצע באמת שקשה לעמוד בפניו 50% מעל $1599 ואתה קונה מחשב חדש לא מ-OUTLET

אתה נורמאלי?!

FHD על 15?! FHD על 22 גורם להכל (במיוחד טקסט) להראות קטן מדי!

איך אני מוצא את המפרטים הללו?

תכנס לאוטלט, אתה שם לב שלכל מפרט יש מקט אלפא-נומרי?

פורסם
  • מחבר

אתה נורמאלי?!

FHD על 15?! FHD על 22 גורם להכל (במיוחד טקסט) להראות קטן מדי!

תכנס לאוטלט, אתה שם לב שלכל מפרט יש מקט אלפא-נומרי?

כן ראיתי עכשיו את ההצעות, היו שם כמה עם רזולוציה 1200, בכל מקרה אני חושב על המבצע הזה של ה E6500, אתה צודק בקשר למסך 15 אינץ עם FHD, אני עם מסך 22 אינץ עם רזלוציה 1680X1050 וזה יחסית קטן אך סביר, תלוי כמה רחוק יושבים מהמסך (אצלי זה בערך 80 ס"מ), כנראה שאם אני אלך על ה E6500 זה יהיה 1440, השאלה הנשאלת עכשיו האם כדאי E6500 כנגד E6400

היתרונות כנגד החסרונות:

* מסך גדול יותר

* מפרט טוב יותר

* מחיר זול יותר + מקבלים עוד מחשב

* מגיע חדש ול מ DELL OUTLET

חסרונות:

* סוללה

* משקל

פורסם

השאלה האמיתית פה היא הצרכים שלך, כמה אתה הולך לנייד אותו.

אם אתה הולך על מחשב נורמאלי שיזוז רק ברחבי הבית ובחוץ תצטרך רק מיחשוב מינימלי (מיילים, אינטרנט) אז לך על המבצע של ה 6500 בעיינים עצומות (כל עוד אתה יכול לקחת מסך 900*1440 או 800*1280).

אם אתה צריך מחשב חזק בכל מקום שאתה הולך אליו הייתי הולך על ה 6400 או בוחן אפשרויות קטנות יותר.

פורסם
  • מחבר

מחשב לאוניברסיטה, לא מתכוון ללכת איתו ברחובות או לבתי קפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים