פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיהמה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים?הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים 1. דיסק ההתקנה כנראה פגום או שאינו BOOTABLE נסה עם מקלדת PS2 במדה ומשתמש עם USB או הוסף בביוס תמיכה במקלדת USB 2. אפשרות שהצורב זקוק לניקוי יסודי (עינית) או תקול. 3. למה להתקין גירסת 64 ביט אם מותקנת 32 ביט ? לגירסת 64 ביט יש בעיית תאימות לתוכנות ודריברים.
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר הורדתי את הקובץ מאתר של מיקרוסופט פתחתי עם WINRAR וצרבתי את התוכן ל DVDאיך אני יכול לוודא שזה Bootable ?המקלדת שלי אלחוטית אבל מה הקשר ?המחשב חדש גירסת 64 תומכת ביותר זיכרון...
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים הורדתי את הקובץ מאתר של מיקרוסופט פתחתי עם WINRAR וצרבתי את התוכן ל DVDאיך אני יכול לוודא שזה Bootable ?המקלדת שלי אלחוטית אבל מה הקשר ?המחשב חדש גירסת 64 תומכת ביותר זיכרון...יש קשר ישיר למקלדת שהיא אלחוטית, אתה תשתמש רק במקלדת חוטית (ורצוי שתהיה בהישג יד, עלות של 30 שקלים.)יש כל מיני דרכים לבדוק תקינות תקליטורי אימאג' ISO , אבל אני מאמין שהבעיה במקלדת האלחוטית שלך.אמנם, 64 ביט תומכת ביותר זכרון RAM אבל היתרון תקף רק אם אתה מתקין על המחשב מערכות הפעלה וירטואליות,למשתמש ממוצע אין צורך ביותר מ-2 G של זכרון RAM.למערכת 64 ביט יש בעיה גדולה עם תאימות תוכנה ודרייברים שלא הותאמו בגלל משאבים כספיים, לעומת זאת, אין בעייה של תאימות למערכות32 ביט.
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים פתחתי עם WINRAR וצרבתי את התוכן ל DVDפה הבעיה.הורדת אימאג' ולא ארכיון של RAR. תצרוב את האימג' והכל יהיה בסדר.
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים הורדתה ממיקרוסופט ופתחתה עם WINRAR ?לא הגיוני בכלל מה שעשיתה.מה ומאיפו הורדתה ממיקרוסופט ? תן קישור, ותן את סוג של קובץ שירד.P.S מוזר. כשאני לעדכן ב 19.03 תגובה שלפני שלי של MULTICORE לא היתהמוצגת לי ! וזה לא בגלל ריענון או משו כזה. - אני לעשות בוט קצת לפני זה !
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר הבעיה נפתרה אכן לא צרבתי את הדיסק כ IMAGE וזאת היתה הבעיה..אני מתכוון להפעיל פוטושופ בגירסה 64 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט בינתיים הכל עובד כמו שצריך ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.