עבור לתוכן

לN97 יש מקלדת בעברית ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי :(.

מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?

פורסם

כן, אבל המכשיר מאוד לא מומלץ, החברות עוד לא יודעות להשתמש בו ויש לו מלא בעיות - תחכה קצת

פורסם

כן, אבל המכשיר מאוד לא מומלץ, החברות עוד לא יודעות להשתמש בו ויש לו מלא בעיות - תחכה קצת

מאיפה בדיוק אתה יודע את זה?

פורסם

מזה שהבוסית שלי החליפה מה-HTC ל-N97, חצי מהפונקצינליות שלה לא עבדה, אורנג' לא ידעו איך לפתור את זה, וזה נגמר בזה שהמכשיר הוחזר.

שלא לדבר על זה שחצי מהזמן לא היה לה קליטה ( הסבר : היינו מתקשרים, זה היה מחייג ומגיע למזכירה והיא בכלל לא הייתה רואה שיחות ) ועוד ועוד.

בנוסף, הוא כבד ולא נוח, ה-STYLUS ( או איך שכותבים את זה ), נוראי ומפגר וזהו.

המקלדת סבבה, זה כן.

פורסם

מי נעזר במוקדנים המפגרים של אורנג' סלקום או כל חברה אחרת

טוב שהם יודעים בגלל להתנסח בשיחה [סעמק זה מזכיר לי שיחות עם נציגים שעה להסביר להם בעיה שבסוף אני צריך לפתור אותה בעצמי].

מי שקונה מכשיר חכם צריך להיות בעל קצת תבונה להכיר את הטלפון לבד 99 אחוז מהדברים שאפשר לעשות בו הנציגים לא יגידו או יעזרו לה .

מבחינתם הטלפון שמיש לטלפון/GPS והוא מאאאאגניב אה ויש פה מסך מגע.

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח לקנות את הHTC עם הANDROID רק חבל שהוא לא באורנג'.

אה וחשוב שיהיה באורנג' כי אני קונה דרך החשבונית ככה שזה לא יורד לי מהמסגרת של הויזה.

פורסם

מזה שהבוסית שלי החליפה מה-HTC ל-N97, חצי מהפונקצינליות שלה לא עבדה, אורנג' לא ידעו איך לפתור את זה, וזה נגמר בזה שהמכשיר הוחזר.

שלא לדבר על זה שחצי מהזמן לא היה לה קליטה ( הסבר : היינו מתקשרים, זה היה מחייג ומגיע למזכירה והיא בכלל לא הייתה רואה שיחות ) ועוד ועוד.

בנוסף, הוא כבד ולא נוח, ה-STYLUS ( או איך שכותבים את זה ), נוראי ומפגר וזהו.

המקלדת סבבה, זה כן.

הרבה אנשים פה דווקא כן המליצו על המכשיר

פורסם

לי יש אותו ואני מבסוט ממנו מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים