עבור לתוכן

שאלה בנושא חיבור SCART

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה.

התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר.

מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת.

השאלה שלי היא כזאת:

האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי,

או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ?

הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC.

תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

פורסם

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה.

התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר.

מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת.

השאלה שלי היא כזאת:

האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי,

או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ?

הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC.

תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

קודם כל, יש הבדל בין svideo לבין scart גם בעין בלתי מזויינת. מה שאני הייתי עושה זה לוקח את הטלוויזיה הטובה ולוקח ממיר עם יציאת HDMI. אם התקציב לא מאפשר לך, הייתי מחבר ב Svideo ומחליף לממיר עם יציאת עוד ~שנה כשזה יהיה כמעט סטנדרט...

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר ממיר עם HDMI אתה בעצם מתכוון לשירותי ה-HD של יס בנוסף? תקן אותי אם אני טועה.

בכל אופן, עדיין לא כל כך הבנתי את התשובה הסופית שלך לשאלתי.

תודה שוב.

פורסם

אין טעם להתאמץ ולמצוא טלויזיה עם חיבור סקארט, בטח שלא בתוספת תשלום.

בכל מקרה שידורי SD יראו לא טוב על טלויזיית LCD זולה (סביבות 3000 ש"ח).

חיבור S-VIDEO מספיק בהחלט לחיבור הממיר.

פורסם

כשאתה אומר ממיר עם HDMI אתה בעצם מתכוון לשירותי ה-HD של יס בנוסף? תקן אותי אם אני טועה.

בכל אופן, עדיין לא כל כך הבנתי את התשובה הסופית שלך לשאלתי.

תודה שוב.

לאו דווקא. אני מתכוון לממיר שיש לו יציאת HDMI בלי קשר לתוכן שמשודר דרכו (שירות כזה או אחר של יס).

אני לא יודע אם כרגע יס מספקים כאלו בלי להכריח להתחבר לחבילת ה HD שלהם אבל כדאי לנסות. בכל מקרה אני מעריך שתוך זמן קצר- ממירים כאלו יהיו סטנדרט. חוץ מזה, אני מחזק את גימל, אתה בהחלט יכול "להסתפק" ב S-VIDEO, לפחות לבינתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים