עבור לתוכן

האם INNOVISION 260GTX מתאים למערכת ולדרישות שלי (700 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

המפרט בצד

משחק ברזולוציה 1280*720

זה הכרטיס ששמתי עליו עין - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936

אני מחפש לשדרג כרטיס מסך (כבר לא מעט זמן), הדרישות הן שיהיה שקט ככל שניתן ב - idle, שתהיה לו יציאת svideo, ויש לי עדיפות ל - nvidia, למרות שלא פוסל ati על הסף.

קראתי ביקורות טובות על מערכת הקירור שיושבת על הכרטיס ושהיא שקטה ביותר.

האם הכרטיס מתאים לדרישות שלי?

האם המערכת שלי (בעיקר ספק) תחזיק את הכרטיס כמו שצריך?

האם יש המלצות אחרות לכרטיס?

תודה

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

לרזולוציה כזאת נמוכה הבחירה הכי טובה לדעתי היא 4850

Power Color HD 4850 PCS+ 512MB יהיה מעולה, קירור שקט ועושה את העבודה מצויין

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4499

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

יש לי את הכרטיס שאתה שואל לגביו..

הוא באמת שקט מאוד ב idle.. ועושה עבודה טובה..

אך במצב פעולה אינטנסיבי הוא רועש מאוד..

ישנה בעיה מבחינה תוכנתית, שמשחקים לא מזהים את כרטיס המסך משום מה, ושמים את דרישות הגרפיקה לממוצע מטה.

והוא גדול מאוד, תופס שני שורות וגם ארוך!

בהצלחה!

פורסם

במשחקים "רגילים" ה4850 חזק מספיק ככה שבקושי ניתן לראות את התוספת שנותן GTX260, יש לשים לב בכל זאת, שבמשחקים כבדים ההבדל יהיה הרבה יותר מורגש, במיוחד מבחינת הגדרות, דוגמאות: CRYSIS וGTA4.

פורסם

במשחקים "רגילים" ה4850 חזק מספיק ככה שבקושי ניתן לראות את התוספת שנותן GTX260, יש לשים לב בכל זאת, שבמשחקים כבדים ההבדל יהיה הרבה יותר מורגש, במיוחד מבחינת הגדרות, דוגמאות: CRYSIS וGTA4.

קרייסיס נכון, המשחק הזה דורש הרבה כוח סוס.. ;)

אבל ב GTA4 כל עוד יש לך מעבד קואד או טריפל שיתמוך בו, לא צריך להיות שום בעיה עם ה 4850 על הכי גבוה

תחפש ב Youtube את GTA IV + מעבד מסויים + 4850 ותראה.. לפי מה שאני ראיתי ה Phenom II 720BE + 4850 נותן FPS 45-60 על ההגדרות הכי גבוהות

פורסם

ברזולוציה כה נמוכה כוח העיבוד עובר למעבד,כרטיס שכזה הינו בזבוז לכזאת רזולוציה אלא אם כן אתה מתכנן להחליף מסך

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

ברזולוציה כה נמוכה כוח העיבוד עובר למעבד,כרטיס שכזה הינו בזבוז לכזאת רזולוציה אלא אם כן אתה מתכנן להחליף מסך

לא מתוכננת החלפת מסך בשנתיים הקרובות.

האם המעבד שלי (e6750) לא מספיק להתמודד עם משחקים של היום וצריך לשקול להחליף אותו?

האם גם ה - 4850 שקיבל המלצות גורפות בשרשור הוא גם בזבוז לרזולוציה כזו ואפשר להסתפק בכרטיס חלש יותר, או שהוא מה שמתאים לי?

פורסם

לרזולוציה הזאת 4830 יכול להספיק כמו גדול.

פורסם

לרזולוציה הזאת 4830 יכול להספיק כמו גדול.

ה 4830 יספיק לרזולוציה הזאת אבל אל תשכח שהמשחקים שיוצאים דורשים יותר ויותר כוח עיבוד

פותח התרד, לפי דעתי לך על בטוח עם 4850 שהיום ממש זולים (570 ש"ח ל Powercolor PCS+ 512MB שהיא אפילו גרסה מומהרת)

פורסם

ה 4830 יספיק לרזולוציה הזאת אבל אל תשכח שהמשחקים שיוצאים דורשים יותר ויותר כוח עיבוד

סלח לי אך ההבדל של ה100שח בין 4830 לבין ה4850 לא מצדיק את התוספת הזאת לטובת ה4850

כי

אין הבדל כה רב בין 4830 לבין 4850 ששוה את תוספת ה100שח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים