עבור לתוכן

מחיצה מאטה את המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת האם עשייה של מחיצה נוספת להרד דיסק מאטה את המחשב כי לחבר שלי היה את הוירוס אז קודם אמרתי לו שאני העשה לו מחיצה נוספת עם Partition Magic ואז הוא יוכל לגבות את המידע שלו למיקרה שווירוס יתקיף את המחשב שלו ויפרמט לו את ההרד דיסק. ואחרי זה שמתי את הפאצ' והוא אומר שהמחשב מזה איטי.

מקווה שתעזרו דניאל נורמן

פורסם

הרעיון לגיבוי הוא נכון, אבל גיבוי על אותו דיסק קשיח איננו כזה כי יש וירוסים שתוקפים את ה MBR שמאפשר גישה לדיסק הקשיח עצמו ולא למחיצות הלוגיות שעשית. כלומר רצוי להשתמש במדיה אחרת לגיבוי. פתרון לא רע היא תכנת INCD של AHEAD (יצרנית NERO ) שיוצרת מעין דיסק מRW שמאפשר צריבת קבצים קטנים on the fly כאילו זה הרד דיסק רגיל.

לשאלתך , לא . לא צריכה להיות כל השפעה לקיום מחיצה לוגית נוספת באותו ההרד דיסק. לכן קשה לתת לך תשובה מעשית.

אולי תמחק את ה"דיסק" החדש שעשית , תבדקו את המהירות, ואז תיצור חדש ותבדקו שוב ?

פורסם

הפאטצ' מונע מהמחשב שלך להיפגע מהוירוס, אבל הוא לא מסיר את msblast.exe מהמחשב שלך והוא הגורם להאטה.

פורסם
  • מחבר

תודה אמירם עכשיו יש לי שאלה עם עדיכנתי את האנטי ווירוס (נורטון) על המחשב ההוא האם הוא יזהה את הקובץ וימחק אותו ועוד שאלה היא אתמול הוא אמר לי שהיה לו איזה ווירוס ואז בדקתי וגיליתי שזה הווירוס שמוחק את הMSBLAST מהמחשב(זה הציג הודעה בNORTON )

אבל האנטי ווירוס לא עודכן האם אני צריך להסיר את הווירוס (קביכול ווירוס) דרך הנורטון (אחרי שאני העדכן אותו) או מה.

ושאלתי האחרונה היא האם אני יכול לשעות חיפוש ולימצוא את הווירוס ופשוט לימחוק אותו בתודה דניאל נורמן

פורסם
  • מחבר

מישהו יענה? זה חשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים