עבור לתוכן

זקוק ליעוץ והמלצות לגבי Toshiba Satellite A500-138

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק למחשב ללימודים אשר יכול להתמודד עם ריבוי משימות בו זמנית והפעלת תוכנות גראפיות כבדות יחסית, כמו כן אני אשמח אם הוא יהיה בעל יכולת להפעלת משחקים כגון FIFA2009' GTA4' וכו' באופן סביר / גבוהה,

לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא:

Toshiba Satellite A500-138

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339

ורציתי לדעת את ההמלצות שלכם, האם הוא יכול לעמוד במשימות שהצבתי?,

האם יש מחשב יותר טוב ממנו באותו הסכום? (אשמח אם יש אפילו אפשרויות זולות יותר :)) (לדוגמה DELL STUDIO

המון תודה ;D

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת

המחשב יתמודד עם המשחקים האלו, כרטיס המסך חזק יחסית. יש גם אופציות פחות יקרות כמו גרסאות זולות יותר של ה-A500 עצמו או ה-L500 (עם כרטיס המסך שהוחלף על ידי ה-4650, ה- 3650). עוד אופציה זולה משמעותית אבל עדיין עם מפרט יפה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8509

מה שכן, אם אתה מתכנן לנייד את המחשב הזה ללימודים קח בחשבון שזה לא יהיה נוח. לפחות לרוב האנשים שאני פגשתי זה לא נוח.

פורסם
  • מחבר

המון תודה,

ואיך המחשב מבחינת האמינות? (והאמינות של טושיבה בכלל בנידים?)

פורסם

עם כל הכבוד tgolin, ה4650 חזק מהGT 130 ב30% לפחות. (לדעתי גם יותר, פשוט בכל ההשואות לGT 130 יש מפרט חזק בהרבה).

ומה שבאמת חשוב במחשב למשחקים זה הכ.מסך.

אבל מצד שני אם אתה לא צריך מערכת הפעלה והמשקל חשוב לך אז וואלה הLG לא כזה נורא (למרות שלפי מה שאני הבנתי מדובר במחשבים של MSI ששמו עליהם מדבקה של LG), בכל מקרה תשקול מה יותר חשוב לך.

וכמובן אל תשכח שבטושיבה יש לך 4GB זכרון שזה נחמד (ואפילו מערכת הפעלה שיודעת לעבוד עם זה, 64 ביט).

בכל מקרה לדעתי לך תראה את שני המחשבים לפני שאתה מחליט.

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת

אין צורך ב"כבוד" :D, הרי לא טענתי שהוא לא יותר חלש. בתגובה לשאלתו של פותח הת'ראד, פשוט ציינתי אותו כאופציה הרבה יותר זולה ושעדין נותנת מפרט יפה. זה המצב. לדעתי בהחלט אופציה שאפשר לשקול.

אגב, על אילו תוכנות גרפיות מדובר?

פורסם
  • מחבר

לא כול כך הצלחתי להבין מהתגובות שלכם הGT130 חזק יותר מה 4650 או להפך?

התוכנות הגראפיות הם מאוטוקאד ורווית, ועד תוכנות לתכנון ועיצוב דגמים בתלת מימד מלא, כאשר כמה וכמה תוכנות כאלו עובדות במקביל, אני רוצה גם מחשב שבו אני יוכל מדי פעם להפעיל משחקים חדשים שיפעלו בצורה טובה.

אני שוקל ברצינות את המחשב שהצעתי בהתחלה ונכנס גם לתמונה הHP PAVILION DV6 1299

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=

השאלה היא גם אם המעבד של שני המחשבים הללו יכול להתמודד עם הדרישות הללו

המון תודה על העזרה :)

פורסם

ה-4650 חזק יותר מה-GT130.

אני מצפה שהמעבד של אינטל במקרה זה יהיה חזק יותר מזה של AMD.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אתה יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי לאיזה חוזק/גובה, המעבד של AMD שווה לעומת אינטל?

חיפשתי בפורום ומצאתי רק אתר המשווה בין כרטיבי מסך, יש אתר כזה למעבדים?, אפשר לקבל קישור?

פורסם

למיטב זכרוני, יש קישורים להשוואות בין מעבדים בסטיקי. אולי הם לא מפורטים מספיק ולא מכילים את כל דגמי המעבדים, אבל עם זה כבר אין מה לעשות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת עוד משהו, ראיתי את המחשבים של DELL STUDIO 1555, ורציתי לדעת מבחינת השוואה האם הביצועים של הטושיבה פחות או יותר טובים מהם?

ומה ההבדל מבחינת האמינות בין הDELL והטושיבה?

המון המון תודה

פורסם

ה4650 עדיף על ה130M שהוא בעצם 9600GT מסורס לגמרי עם 128ביט בלבד ורובם GDDRII שזה ממש מחפיר.

וגם גרסת הGDDR3 אינה כה מזהירה לעומת ה4650.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים