עבור לתוכן

המחשב נתקע מדי פעם, בעיה של כרטיס מסך? (ATI Radeon 1950x)

Featured Replies

פורסם

שלום, המחשב שלי נתקע מדי פעם כבר תקופה ארוכה, התקיעות באות בלי קשר לכלום (לדוגמא אני יכול להיות בדסקטופ בלי שום תוכנה והמחשב פשוט יתקע), ולעיתים מלוות התקיעות במסכים כחולים.

החלפתי זכרונות והחלפתי הארדיסק, וזה עדיין קורה, אז הגעתי ביחד עם כמה אנשים למסקנה שככל הנראה זה בעיה בכרטיס מסך, שהוא החלק היחיד במחשב שלא החלפתי ב4 חודשים האחרונים. (יש לי ממש מחשב חדש לגמרי..לוח אם זכרונות מעבד הארדיסקים הכל...אפילו מקלדת ועכבר :])

בכל מקרה, כמובן שבמידה והבעיה היא בכרטיס מסך הפיתרון הוא לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי איזה.

בתקציב שלי 2 הכרטיסים החזקים ביותר שראיתי הם

ATI Radeon HD 4670 512mb ddr3

NVIDIA GeForce 9500GT 512mb ddr3/1024mb ddr2 (תלוי ביצרנית)

התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח.

איזה מהכרטיסים יותר עדיף לי? אני לא מחפש כרטיס עצבני מדי כי אני לא כזה גיימר ואני גם עוד מעט מתגייס, אני רק רוצה כרטיס מכובד שיחזיק לי טוב וגם מדי פעם אם אני משחק משחק פה ושם שיוכל להריץ אותו.

תודה

פורסם

תוריד ותפעיל,

http://files2.majorgeeks.com/files/0a4be74a9612071c7992274538563b78/memory/OCCTPT3.1.0.exe

תריץ את הבדיקה הראשונה, CPU OCCT אם אני לא טועה... זה יתן לנו אינדיקציה כללית לאם החשב שלך יציב.

מסכים כחולים / תקיעות, עלולים להיגרם גם מבעיות תוכנה.

* ובקשר לשאלה שלך, HD4670 חזק משמעותית מ 9500GT.

פורסם
  • מחבר

הורדתי והפעלתי, אבל זה אמר שהכרטיס ישן שלי לא תומך בזה וזה לא יבדוק אותו..

פורסם

לא צריך שיבדוק אותו... צריך לבדוק את ה CPU שלך, כדי לבודד את הבעיות... תריץ CPU OCCT.

פורסם

מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלך ברוגע ובמאמץ ?

פורסם
  • מחבר

במנוחה הוא כמעט תמיד על 67-68..במאמץ (המשחק היחדי שיש לי כרגע על המחשב זה bully אני לא יודע כמה הוא מתאמץ) מגיע ל71-72

פורסם

אם הוא במנוחה בכזאת טמפרטורה סביר שהוא הרבה יותר גבוה במאמץ...

לפני שדרוג נסה לנקות את הכרטיס מאבק, ואם אתה רוצה להשקיע תמרח משחה טרמית חדשה, אחרי 3~ שנים שהכרטיס אצלך סביר שהמשחה המקורית איבדה מהיכולות שלה...

שני הפעולות יחזירו את הכרטיס שלך לטמפרטורה של כרטיס חדש...

בדרך כלל בזה מסתכל הבעיה ב X19XX

פורסם
  • מחבר

איך ואיפה מורחים משחה טרמית? יש מדריכים פה? ואתה אומר שזאת הבעיה? אין צורך בכרטיס חדש? או שלנסות את זה ואם התקיעות ממשיכות כן לשדרג

פורסם

כמובן שזה ניסיון... אבל אם הבעיה באה מהכיוון של הכרטיס זה אמור לפתור אותה...

את המשחה מורחים על הליבה עצמה

http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2007/02/23/41753.jpg

כמובן שרק בריבוע הפנימי המבריק... מורחים שכבה דקה ואחידה... המריחה תתבצע עם כרטיס מגנטי כל שהוא ( אשראי , רשיון וכאלה ) ומחזירים חזרה את הקירור שניקינו מאבק כמו שהוא היה מחובר קודם...

משחה אתה יכול להשיג ב KSP בעד 40 שקלים.... AC MX2 שנחשבת להכי טובה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני אנסה את זה.

תודה רבה

פורסם

תעדכן.

פורסם
  • מחבר

חח וואו

פתחתי את המחשב, פירקתי את הכרטיס וניקיתי ממנו אבק קצת עם היד ועשיתי רוח על המאוורר..הטמפרטורה שלו ירדה ב3-4 מעלות!

מצד שני יכול להיות שזה בגלל שהוא לא היה דלוק איזה 20 דקות ועכשיו רק הדלקתי תמחשב..נחכה ונראה

קבל תיקון עלה ל66..

פורסם

עשה ניקוי יסודי יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אךי לנקות יותר יסודי..

http://www.sharkyextreme.com/img/2007/04/ati_x1950pro/card_2.jpg

זה הכרטיס מסך הרי

ניקיתי מ2 הצדדים שלו את האבק..עשיתי פו על המאוורר..חוץ מזה מה עוד אני יכול לעשות?

אגב, לא עדיף אולי באמת לקנות כרטיס חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים