פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שלום, קניתי CX300-II לS9 שלי (מפנדה, ככה שאני לא חושב שיש חשש שהן מזוייפות) ושומעים די חרא..בעיקרון חיברתי אותן גם למחשב וגם לנגן עצמו ושומעים ממש ממש צורם..ניסיתי על כמה PRESETS בS9 והתוצאה לא משתנה, במגוון רחב של שירים; פופ, רוק, אלקטרוני..יש לכם מושג למה זה ככה?תודה רבה!
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אני אישית הייתי הולך בעצמי לחנות כדי לוודא שהכל הולך כמו שצריך, אבל אתה יכול לשלוח אותן.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים הן נשמעות די חרא בהשוואה למה? זה יכול להיות סוני אריקסון K610 וזה יכול להיות UE11PRO.תנסה לצרוב אותן (תן להן לפעול 20 שעות בתור התחלה ואם הן כבר נשמעות נורמלי תשלים ל50 שעות).למקרה שאתה לא יודע לצרוב הכוונה להפעיל כ50 שעות בווליום בינוני כדי שהדרייבר ישתנה קצת ויפיק צלילים טובים יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר בהשוואה לאזניות שהגיעו אליי עם הS9 :\וגם באופן כללי זה ממש גרוע, שמים לב שזה צריך להיות טוב יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שמעתי שהדגם החדש של הCX300 פחות טוב, תראה אם יש לך אפשרות להחליף לדגם המקורי.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שמעתי שהדגם החדש של הCX300 פחות טוב, תראה אם יש לך אפשרות להחליף לדגם המקורי.להיפך הדגם החדש טוב יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים זה כבר תלוי בהעדפה האישית של כל אחד לאיזון בין המיד הטרבל והבאס.ובכללי אם הן נשמעות גרוע יותר מהאוזניות באנדל של הS9 אל תצרוב אותן, כי אין טעם. לך לחנות.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים עד כמה שאני הבנתי מכמה ביקורות החדשות הן בעלות באס הדוק יותר ומאוזנות יותר, עד כמה, אני לא יודע, לא יצא לי לשמוע אותן.מיני ביקורת בהד פיי אם תרצה: http://www.head-fi.org/forums/f103/mini-review-sennheiser-cx-300-vs-cx300-ii-433550/
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר OK חבר'ה תודה רבה על התגובות, לא יכולתי לקרוא תגובות מעבר להוא שאמר לצרוב אז כבר צרבתי אותן, זה נשמע בהחלט יותר טוב כרגע מהאזניות שהגיעו ביחד עם הS9, אבל ממש לא בהרבה, ההבדל הוא די דק.. הוא ברור, אבל הבדל קטן. בנוגע לאלה שיש להם את האזניות, אשמח אם תגידו לי אם התופעה הבאה (שהיא חלק מהפאק באזניות) אומרת שיש לי אזניות פגומות: הדוגמא הכי טוב זה בשיר When you love a woman של ג'ורני. בפזמון, שמתחיל בערך בשנייה ה45 למי שרוצה לשמוע (לינק: ) כל פעם שהוא אומר S, מתפוצץ לי המוח. See, inSide, eyeS.. כל המילים עם הS.. זה כל כך חד וצורם כאילו העבירו לי חרב ברכה, לולהשיר עצמו שאני שומע זה FLAC 12121 kbps 44khz, אם זה חשוב, על PRESET של רוק (ניסיתי גם אחרים, לא עוזר), אין לי מושג מה העוצמה בדציבלים, אבל הווליום בS9 הוא בערך 22-25 מתוך ה40 האפשריים כאשר מעל זה זה נורא עוד יותר. כרגע הרושם שקיבלתי הוא ללכת להחליף אותן, זה בכל אופן די סיפור כי החנות רחוקה ואו שצריך להתעסק עם דואר או שצריך לנסוע ברכבת, אז אני לא רוצה להגיע לשם ושיגידו לי "ככה זה צריך להיות" או משהו כזה.. אשמח שתאשרו מחדש את הכוונה ללכת לחנות. תודה רבה רבה לכם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.