עבור לתוכן

נו, מה חדש ? - שעשועי ספורט לילדים מופרעים - סיפור עצוב

Featured Replies

פורסם

:pissed:

מזעזע

פורסם

אני מכיר את הסיפור הזה מבפנים, במשך חודשים אני ועוד כמה מאכילי חתולים בישוב שלי (הישוב הנדון הוא ישוב שכן לישוב שלי) התלוננו במשטרה על רצח החתולים, עשרות תלונות שבהם מפורטים שמות החשודים (שבדיעבד הודו במעשה), בסופו של דבר עצרו אותם על נסיעה בטרקטורון (חלילה לא על לקיחת נפש תוך התעללות מזוויעה).

במשטרה שיערו כי הם קשורים גם להמתות בעלי החיים

שיערו...חבורה של חדלי אישים, כל חומר החקירה היה מונח על שולחנם שבועות לפני המעצר ונאסף ע"י אזרחים רגילים כמוני וכמוכם, אז במשטרה "שיערו", אולי הקצין ש"שיער" צריך לקבל מדלייה.

פורסם

אם אתה גר קרוב לשם פשוט היית תופס את הילדים האלה ונותן להם מכות

פורסם
  • מחבר

לא הייתם צריכים להתלונן. חבל על הזמן.

הייתם צריכים להקים מעין משמר אזרחי התנדבותי ואז,

הייתם ( מי שמעורב ומוכן להשקיע ) צריכים לתפוס אותם על חם ( תיעוד בווידאו ) ואז לזמבר להם ת'צורה.

פשוט, קליל ואפקטיבי.

עכשיו הם יקבלו " נו נו נו " וישחררו אותם למעצר בית וכולם יודעים מזה שווה.

פורסם

ניסינו להזהיר אותם (ואת ההורים שלהם), וזה לא עבד (עבריינים, מה לעשות), מדובר בקטינים ואני כבר מזמן עברתי את הגיל הזה, אם הייתי לוקח את זה צעד נוסף קדימה ("נותן להם מכות") הילדים היו יכולים להתלונן על תקיפה מינית ופה זה היה נגמר, אני הייתי יושב בכלא והם היו ממשיכים לטבוח חתולים.

צריך להיזהר מאוד עם קטינים.

עם בגירים אין לי שום בעייה ללכת מכות ולשבור להם את הפרצוף, קטינים זה סיפור אחר.

פורסם

טיפונת אנושית

צריך להעניש את הילדים , ההורים, והסב

אולי שישלמו כמה עשרות אלפי שקלים+עבודות שירות +כלא על תנאי, אולי הם ילמדו

רק חבל שאי אפשר לירות בהם עם הרובה הזה

פורסם
  • מחבר

שי,

נו, יש דרכים לטפל בעניין ו ... יש " דרכים " לטפל בעניין.

ואני בהחלט מסכים בהקשר החוקי אבל מכיוון שהחוק " ישר מידי ", ושוטרי ישראל " מחכימים " למדיי

יש מצבים שדורשים הליכה בין הלולאות וסלטות אקרובטיות.

פורסם
  • מחבר

אהבתי !!!

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

בהקשר לנושא ההוא, למדתי על בשרי איך העניין אמור להתנהל ומאז מקרה מסויים, תמיד יש איתי חבר עם מצלמה

שעומד מרחוק וכאילו לא קשור אבל מצלם הכל וכל שוטר אידיוט שרק פותח ת'פה, אני סותם לו אותו עם סרט ועלילה.

ואגב, עוד לא יצא השוטר הטמבל שיאשים אותי בצילום קטינים או עבריינות אחרי הסרט התיעודי.

ישר כוח.

עריכה :

הנה אחד חדש בסגנון " נו, מה חדש " - מגיע עם סרט תיעודי. :kopfpatsch:

והבחור שצילם, כאילו כלום לא קרה ... באיזו שלווה הוא מצלם יצור שמפרפר למוות ...

אני מסתכל על זה ומדמיין אותו במקום הגור.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1542994

פורסם

ניסינו להזהיר אותם (ואת ההורים שלהם), וזה לא עבד (עבריינים, מה לעשות), מדובר בקטינים ואני כבר מזמן עברתי את הגיל הזה, אם הייתי לוקח את זה צעד נוסף קדימה ("נותן להם מכות") הילדים היו יכולים להתלונן על תקיפה מינית ופה זה היה נגמר, אני הייתי יושב בכלא והם היו ממשיכים לטבוח חתולים.

צריך להיזהר מאוד עם קטינים.

עם בגירים אין לי שום בעייה ללכת מכות ולשבור להם את הפרצוף, קטינים זה סיפור אחר.

נשמע יעיל מאוד. בייחוד שאם הילד פונה למשטרה אתה נשאר עם תיק על תקיפת קטין (אם לא יותר גרוע מזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים