עבור לתוכן

מחפש רמקולים 2.1 - קנייה בחו"ל - 200$~

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מחפש לקנות רמקולים בארה"ב (אשר ישמשו לשימוש בארה"ב ולא בישראל). התקציב הוא 200$ לערך אך אני לא חושב שאני צריך משהו שכזה, השימושים שלי בעיקר מוזיקה (ולא על ווליום גבוה, פשוט שיהיה באס וסאונד נקי ואיכותי). סרטים וסדרות אני רואה מעט אולי 20% מהשימוש ועוד 10% משחקים ככה שהדברים הללו לא קריטים.

הייתי עד היום עם Creative 5200 5.1 ואני מרוצה עד הגג אך יש להם קצר חשמלי ואין לי טעם לתקן אותם (שרדו 8 שנים, הגיע זמנם).

יש לציין שיש לי כרטיס קול יחסית איכותי Creative X-FI XtremeMusic (לא חיצוני, הדגם המקביל של XtremeGamer).

יש כרגע ב AMAZON מבצע לHarman-Kardon SoundSticks 2.1 ב 99$

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001DBEM4/ref=pd_luc_mri?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance

בארץ המחיר 889 שקלים.

חשבתי גם על ה Logitech Z2300

אני כבר אומר מראש, אין לי אפשרות לרכוש Altec Lansing כי הוא אינו נפוץ כל כך בארה"ב אלא יותר באירופה ויהיה לי דיי קשה להשיג אותו כאן (ברשת כמעט ואין)

תודה.

פורסם

ה audioengine a2 קיבלו ביקורות מצויינות

פורסם
  • מחבר

ה audioengine a2 קיבלו ביקורות מצויינות

אפשר לינק לביקורות? ומה עם CREATIVE יש משהו יותר מומלץ?

פורסם

אני לא כלכך מכיר את creative ברמקולים. אני יודע שלפעמים הם נותנים דברים טובים בתור רמקולים למחשב.

כמו ה T40 ver II שלהם. או הT3 שקיבל גם ביקורות לא רעות.

עם זאת, אני מעדיף סט של 2.0 מאשר 2.1 כי בדרך כלל אתה מקבל רמקולים טובים יותר. במקרה של ה audioengine זה עוד יותר מורגש אם לסמוך על הביקורות (שכמובן, גם בהן יש הרבה פשלות לפעמים).

לינק לביקורת? - חפש בגוגל ותמצא מספיק

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אלך על ה audioengine a2, תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים