פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים קראתי בהודעות של אנשים שיש להם סמארט פאן2 על המעבדעד כמה שידוע לי זה מאורר 80 למארזאיך בדיוק הוא מתחבר על המעבד (יש איזה סינק מיוחד לזה?)ובכמה זה יותר טוב מה"ספארק7" או ה7 פלוס(זה סתם לידע כללי כי בכל מקרה הזמנתי כבר את ה7פלוס אפילו שאמרו שהוא פחות מומלץ מה7 אבל הוא יותר יפה :-) )
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים לא יהיה הבדל... אין לך מה להחליף... מה שמשפיע זה ההיטסינק המאוררים כמעט זהים.
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר חשבתי שהשוני בעצם זה המאורריםהיטסינק זה כולה חתיכת ברזל עם חריצים..בכל המפרטים של הCPU FAN מדגישים את המידע על המאורר לא שמעתי באף מפרט מידע על ההיטסינק
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים חחח... חתיכת הברזל הזו קובעת את הטמפרטורה במידה יותר גדולה מהמאורר...המאוררים שיש הם סך הכל דומים... קח SF2 או Generic 80MM הם יתנו אותם ביצועים באותה מהירות סיבוב...
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר אבל אמרו לי למשל שג'נריק 80ממ למארז, לא מביא תוצאות טובות כמו של הסמרט פאן 2
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים הSF2 מסתובב יותר מהר ועושה יותר רוח מרוב הג'נרים ויש לו גם כמה אופציות לשליטה במהירות (ידנית, חיישן טמפ'...) אבל במהירויות הגבוהות הוא גם מרעיש
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר אז בשורה תחתונה זה לא משתלם גם עולה לי יותר כסף וגם בסוף מגיעים לתוצאה סופית של חלון שבור מעצבים של הרעש.. אני ישאר אם מה שיש לי כרגע טנקיו אה ועוד משהו מה עדיף, להשתמש בפד טרמי שמגיע על ההיטסינק של מאוררי ספיר\אינטל או להשתמש במשחה טרמית שמגיעה בשקית קטנה כזאת של חברה לא ידועה בשם STARS ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.