פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שהיה לי XP הכל עבד בסדר.עכשיו אני עם 7, הורדתי java (מהקישור שנותנים באתר של ספונסר אפילו) והתקנתי, ריסטטתי ועדיין הוא מבקש java ואני לא יכול לראות את הגרפים!למישהו יש פיתרון?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר לא, הוא רושם שאו שאי לי ג'אווה או שהיא לא מותקנת כראוי.הבנתי שיש משהו בעיתיי - עכשיו ניסיתי גם למחוק כל זכר לגרסאות קודמות ולהתקין מחדש, עדיין לא עובד. מה קורה פה?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר לא ממש הבנתי את הכוונה, אבל כך עשיתי את זה. הורדתי את הקובץ שצירפת פה והתקנתי "כרגיל" מבחינתי.יש לך רעיון מה בכל זאת יכול להשתבש?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אם היה installed successfully אז הכל אמור להיות בסדר. יש גם אייקון של ג'אווה ב control panel?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר אני מזכיר שוב שזה Win 7 . אמור גם של להיות אייקון כזה ב-CP עצמו? או באחד מהתת-תפריטים?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים כשאפלקציית ג'אווה פועל יש סמל בTrey (האייקונים שליד השעון ) של כוס קפה ברקע לבן בכל מקרה כנס ללינק הזה http://www.java.com/en/download/installed.jspותעתיק לפה מה שכתוב בלינק
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר הוא נותן לי להתקין איזה תוסף ל-FF ואז אומר שנכשל ומציע לי הורדה ידנית של הקובץ שבעצם כבר הורדתי והתקנתי...
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אם היה installed successfully אז הכל אמור להיות בסדר.באיזה הכרזה מסתיימת ההתקנה עצמה?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר אוקי עדכון. עכשיו באמת בדקתי ב-IE8 - זה עובד. לא התקנתי כלום - פשוט פתחתי את האתר ואת הגרפים והכל עובד בסדר גמור.אז זו כנראה בעיה כזו או אחרת ב-FF - יש למישהו ריוענות? FF בכל זאת הוא הדפדפן שלי
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר טעיתי זה לא Add-on, זה בעצם הפלאין של הג'אווה אבל כמו שציינתי הוא אומר שזה לא צלח ושולח אותי להוריד את זה ידנית - שזה אותו הקובץ שהצעת לי ושהורדתי (ושעובד ב-IE8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.