עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב חזק ושקט למשחקים ועבודה +ללא ציוד הקפי, ללא OC| תקציב 6500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? עד 6,500

2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך)

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב.

9. האם חשוב שקט? עד כמה? מאוד חשוב, המחשב בחדר שלי לא רחוק מהמיטה.

10. האם מתוכנן OC? לא אבל הייתי רוצה שתיהיה לי האופציה להפעיל OC בהמשך אם ארצה בלי יותר מידי בלגן

11. במפרט למשחקים - כנראה שיהיו משחקים כבדים ברזולוציה של 1680X1050

חשוב לי לקבל חוות דעת לגבי המפרט שבחרתי ולקבל הצעה לגבי החלקים שנותרו.

במיוחד בנוגע לזה שכל החלקים מתאימים בתוך המארז - במיוחד המוגן 2.

וגם האם ספק כוח הוא מספיק חזק עבור כל החלקים.

אני יודע שהבחירה ב DDR3 עלתה לי כמה מאות ולא תרמה לי הרבה מעבר למה שהייתי מקבל ב DDR2 אבל זה מאפשר לי לשדרג בעתיד.

גם המארז מאוד יקר אבל חשוב לי גם המראה וגם יכולת הקירור - ואני לא מתלהב מהעיצוב של ANTEC

מעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray

¤1119

קירור למעבד scythe mugan 2

¤212

לוח אם Gigabyte GA-MA-790XT-UD4P

¤660

כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS

¤400

זיכרון OCZ OCZ3RPR13332GK DDR3 (1024MBx4) 1333Mhz CL 6

¤530

כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X

¤1248

מארז ללא ספקLian li pc-b25b

¤871

ספק כח ENERMAX ECO80+ 500W

¤430

עדין חסר

----------

צורב DVD

מסך

עכבר אלחוטי

* המחירים הם מכל מיני חנויות שמצאתי דרך ZAP

פורסם

הדבר הראשון שקופץ לעין זה שהספק חלש. אתה רוצה להחזיק מרובע ליבה ו-4890 עם אופציה ל-OC ולוקח 500W.... לדעתי אתה מכוון טיפה נמוך. מספיק, אבל נמוך.

לפני OC אני מעריך את עומס המערכת שלך ב-380W +- תחת עומס. זה 75% מההספק של הספק, וזה לפני OC. הוספת כרטיסים תהיה בעייתית, ואין היגיון בלקחת לוח אם תומך CF אם הספק לא יוכל להחזיק כרטיס נוסף.

מה שמוביל אותי לנקודה השניה - למה לא ללכת על לוח אם זול יותר? יש כאלו גם עם תמיכה ל-DDR3 (אני אחסוך ממך את הנאום, אבל לפרוטוקול - עדיף DDR2).

הקירור למעבד טוב מאוד. טיפה מוגזם, אבל טוב מאוד.

תשכח מלקנות מ-8 חנויות שונות, זה לא שווה את כאב הראש ועלויות המשלוחים יחסלו את החיסכון. תמצא חנות או שתיים אמינות ותזמין מהן.

המארז שבחרת לא ידוע ביכולת השקט שלו, אבל הוא בהחלט מאוורר. עם רכיבים שקטים בתוכו, ונראה שבחרת היטב, המחסור ביכולות ההשקטה כנראה לא יהיה מורגש.

הדבר היחיד שמטריד אותי זה שיש לו 2 מאווררים קדמיים, מיקום לא רצוי בשביל שקט, אבל מארז זה גם עניין של חשק ונראה שבא לך עליו.

כל צורב SATA יהיה בסדר, ל-DELL יש מסך 22" מצוין עם פאנל e-IPS (טוב בהרבה מה-TN הרגיל, אבל גם יותר יקר) ם אני זוכר נכון הוא עולה בסביבות 1600.

פורסם
  • מחבר

הי תודה על התגובה המהירה,

אני מסכים שכנראה אני לא יעשה CF - מניסיון העבר יותר זול ויעיל לקנות כרטיס חדש מאשר לאוסיף כרטיס נוסף.

אבל כנראה כדי שאני יחזק את הספק ל 550W ליתר ביטחון.

אני אשמח לשמוע הצעה ללוח אם יותר זול שנראה מתאים.

אני עוד לא משוכנע בעצמי אם ה DDR3 שווה את ה 300 שח שזה עולה לי. אבל נראה לי שזה אחר כך ישאיר לי אופציות לשידרוג.

בלי קשר מאוד חשוב לי לדעת גם אם נראה לך שכל הרכיבים יכולים להיות מורכבים בתוך המארז.

ולגבי החנויות - אני יותר מאשמח למצוא חנות אחת שמכילה את כל הרכיבים.

פורסם

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X4 955 (3.1GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤1196

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ¤519

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1249

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS - זמין במלאי ¤457

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ¤469

מארז:

[..] LIAN-LI PC-B25 w/o PSU ¤966

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ¤412

קרור למעבד:

[..] OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER - זמין במלאי ¤167

מחיר סופי: ¤5435

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

יש להם גם את ה-Mugen 2, אבל שני גופי הקירור אמורים להיות דומים בביצועים והונדטה 2 יותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים