עבור לתוכן

עזרה| מעוניין לקנות הגה...אבל לא מבין בזה כלום

Featured Replies

פורסם

בתכלס פעם שנאתי משחקי מרוצים...פשוט לא עניין אותי...אבל ביום חמישי קניתי מחשב חדש והתקנית עליו nfs undercover

ונהנתי חבל על הזמן...פשוט אחד הדברים הכיפיים...

אני רוצה לקנות הגה אבל לא בא לי להשקיע עליו מלא כסף...מן הסתם אני לא יחרוש עליו וזה יהיה בעיקר כשהחברה באים עושים תחרויות וכאלה...

תכלס, אני לא מבין בזה כלום...לא איך זה מתחבר [מתאם או לא] ולא בכמות הכסף או המותגים ששוה להשקיע בשביל זה

אני מעדיף לקנות יד שניה במצב יחסית טוב מאשר חדש.

אם מישהו יכול בערך לכתוב כמה כדאי להוציא על דבר כזה ומה אני אקבל בתמורה...תודה!

ודרך אגב, חיפשתי בגוגל מדריכי מושגים ודברים כאלה...אבל אני צריך טיפה להכנס לעניינים לפני...

פורסם

אל תתפשר על מותג, המותגים הגנרים (היה לי של Genius שנפח תוך פחות מחודש) מתקלקלים מהר.

Logitech או Microsoft בהמלצה (לי יש את הסטנדרטי של Microsoft).

אתה בהחלט יכול לוותר על הרטט, באם המחיר זול יותר.

שים לב שתזדקק לשולחן יציב ולא עבה מדי, כדאי לוודא שקליפס החיבור לקצה השולחן תואם את הריהוט.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה...לא ציפיתי שיענו לי בשעה כזאת

מה בנוגע לסוגי חיבור? זה תמיד usb?

ומה בערך יהיה המחיר למה שהצעת?

עריכה:

ואם כבר אז כבר

הרגישות של ההגה והדוושות עושה משהו? כאילו יש הבדל אם אני לוחץ חזק על הגז לבין אם אני לוחץ חזק על החץ למעלה?

פורסם
  • מחבר

נראלי שמותר כבר להקפיץ...

פורסם

תודה על התגובה...לא ציפיתי שיענו לי בשעה כזאת

מה בנוגע לסוגי חיבור? זה תמיד usb?

ומה בערך יהיה המחיר למה שהצעת?

עריכה:

ואם כבר אז כבר

הרגישות של ההגה והדוושות עושה משהו? כאילו יש הבדל אם אני לוחץ חזק על הגז לבין אם אני לוחץ חזק על החץ למעלה?

סוג החיבור משתנה מUSB לגייפד(שהיום כבר לא תמצא אותו בחנויות אלה רק הגה יד שנייה), אין הבדל בכללי.

תן תקציב נוכל להמליץ לך על הגה בטווח המחירים שתקציב לו סכום כסף.

כמובן שיש הבדל, בהגהים ישנם פונציומטרים אשר בעצם מאפשרים את "הרגישות" שאתה מדבר עליה.

במקלדת אם אתה תלחץ למעלה אז לדוגמא זה ישים גז "מקסימום".

בהגה ישנה רגישות בכמה אתה מוריד את הדוושה יותר נמוך, יותר גז פחות גז...

ישנם הגהים שמאפשרים סיבוב של 180 מעלות(90 לכל צד), שהם קלים יותר לשליטה אך פחות ריאליסטיים.

בכל מקרה זה מתחיל מ180 עד 900 מעלות, כמובן המחיר בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים