עבור לתוכן

המלצות לגבי כרטיס מסך בתקציב 1000

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה

הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק?

ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

פורסם

תוסיף את שאר המפרט כולל ספק כוח, באיזה מסך מדובר ?

פורסם
  • מחבר

מסך 23 אינץ' full HD רחב,המפרט לא כל כך מוכן כי הוא בעיקר בנוי על כרטיס המסך ולכן אני מחפש המלצות

פורסם

לרזולוציה הזאת הייתי ממליץ לך על 4890 שאפשר למצוא ב 1050~ שקל...

אם אתה רוצה לחסוך כמה שקלים אתה יכול לקחת 4870 1GB או GTX260 216...

4870 512MB לא נופל מהשניים למעלה בביצועים ברזולוציות יותר נמוכות, אב ב 1920 בחלק מהמשחקים הזכרון עלול להראות חולשה...

פורסם
  • מחבר

כל הכרטיסים הללו שקטים ולא מתחממים? הם מסוגלים להריץ משחקי מחשב ברזולוצייה גבוהה וגם נמוכה(משחקים ישנים)?

ואיזה תוכנות עריכה לא יכולות לפעול איתן?

לפי דעתי 4890 זאת בחירה טובה,כמה וואט צריך מהספק?

פורסם

450W לעבודה אופטימלית.

ממליץ לך על הSEASONIC 500ET 500W עלותו 350שח.

4890 בהחלט.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה יכול להיכנס לתקציב:

SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI

הוא מומלץ או שעדיף חברה אחרת דגם 4870?

זה כרטיס של ATI כך שיש תוכנות עריכה שלא עובדות איתו?

ואיזה חברה? GIGABYTE? מה עם קירור של החברות ושקט של מאוורר?

חשוב לי מאוד שיהיו ספק וכרטיס מסך שקטים במיוחד

פורסם
  • מחבר

לוח אם שבחרתי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET והמעבד הוא אינטל 2 או 4 ליבות

זיכרון 4 ג'יגה DDR2 800MHZ

לגבי כרטיסי המסך, אני מתלבט בין אלה:

PowerColor ATI Radeon HD 4870, 512Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0

SAPPHIRE RADEON HD4890 1GB DDR5 PCI-E

Sparkle GTX260 896MB GDDR3 HDMI PCI e 216 Stream Processors

חשוב לי מאוד לדעת איזה תוכנות לעריכה יש ואיזה כרטיס מומלץ לשילוב של תוכנות עריכה,משחקים כבדים וסרטים באיכות HD

פורסם

היי

למסך מעל 22 , אתה חייב כרטיס של 1 זיגה זיכרון .

רוני

פורסם

דווקא כשמדובר בתוכנות עריכה 260GTX יהיה עדיף.

פורסם

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה

הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק?

ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

,

תקשיב המליצו לך לקחת ספק כוח של seasonic עם 500W אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב את העניין מכיון שלי יש 4890 עם לוח אם של Gigsbyte ep43 ds3

עם ספק של seasonic ss-550ht 550w ולי יש בעיה לא עובד לי הכרטיס אין בכלל תמונה, ככה שבדקתי כל רכיב ורכיב וכולם עובדים אבל יחד הם לא, הספק כנראה לא מספיק אני ממליץ לך לקחת 650W ומעלה כדי להיות בראש שקט.

פורסם

עוז אולי הבעיה דווקא בתושבת של הPCI-E אין צורך בספק כה חזק

פורסם

עוז אולי הבעיה דווקא בתושבת של הPCI-E אין צורך בספק כה חזק

לא זה לוח אם חדש, קניתי אותו אתמול מה גם שאני עובד עם התושבת הזאת עם כרטיס אחר אז כנראה שהספק הזה לא מספיק אני גם בבעיה וחבל כי הספק שלי בן חודשיים. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים