עבור לתוכן

n85 Vs 5800 xm כמתנה לבחורה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מתלבט איזה מהם לקנות כמתנה לחברה שלי. ההבדל במחיר הוא 350 יותר לN85 שווה להשקיע? האמת חוץ מההבדל במצלמה לא ראיתי הרבה. מה נראה לכם יותר מתאים/ימצא חן בעיניי בחורה? תודה מראש לעוזרים

פורסם

מאוד תלוי בבחורה.

תשמע, ההבדלים הם קצת יותר מורכבים.

ל-N85 יש משדר FM. דבר מאוד נוח. מצד שני, זה משהו שאפשר לקנות ב-50 שקל. ככה שזה לא יתרון כ"כ משמעותי.

ל-N85 יש מצלמה הרבה (!) יותר טובה. המצלמה של ה-5800 פשוט גרועה. זה נוראי.. צפוי שיפור עם העידכונים הקרבים.

יש אנשים שלהם הרבה יותר נוח מסך מגע. אני אישית אחד מאלו. כל הגלישה באינטרנט הרבה יותר נוחה.

מולטימדיה - בכל מה שקשור לנגן מוסיקה, ה-5800 עדיף. איכותי מאוד ועם רמקולים מעולים (באמת איכותיים. וגם חזקים יחסית).

בכל מה שקשור ל-GPS - זהים.

חוץ מזה שהממשק של תוכנות ה-GPS של ה-5800 הרבה יותר נוח בזכות מסך המגע.

בכללי אני חייב להגיד שאני ממש מרוצה מה-5800 שלי. חוץ מהמצלמה. לי אישית זה לא באמת מפריע מכיוון שאני לא מצלם כמעט שום דבר.

אולי לחברה שלך מצלמה זה דבר מאוד חשוב. אם כן, הייתי ממליץ לה על ה-N85.

למרות שאני רואה את המסך מגע כיתרון גדול מאוד.

אולי בגלל שאני ממש שונא לכתוב SMS-ים עם 9 המקשים. עם מסך המגע זה ממש קל לי.

פורסם

אני לא יודע מה הבחורה שלך אוהבת ,אבל אני יכול להעיד לך שחברה שלי לא יכולה לסבול את כל הקטע של המסך מגע ,כי זה קצת תקועה ,ממשק לא נוח ,לא תמיד מובן (בשבילה ,אני עם מסך מגע מסתדר מצויין ,כבר שנה וחצי עם הiphone ואין בעייות כלל ).

לדעתי שלך לא תוכל לנצל אף אחד מהפלאפונים האלו ,הם סמביאן ,ורוב הנשים שאני מכיר אפילו לא יודעות מה זה ,שלא לדבר על להישתמש בזה ,פשוט תקנה לה פלאפון ,קטן ,יפה ,עם מצלמה טובה ,ורמקול חזק ,זה מה שרוב הבנות רוצות היום מהפלאפון .

פורסם

מאוד תלוי בבחורה.

תשמע, ההבדלים הם קצת יותר מורכבים.

ל-N85 יש משדר FM. דבר מאוד נוח. מצד שני, זה משהו שאפשר לקנות ב-50 שקל. ככה שזה לא יתרון כ"כ משמעותי.

ל-N85 יש מצלמה הרבה (!) יותר טובה. המצלמה של ה-5800 פשוט גרועה. זה נוראי.. צפוי שיפור עם העידכונים הקרבים.

יש אנשים שלהם הרבה יותר נוח מסך מגע. אני אישית אחד מאלו. כל הגלישה באינטרנט הרבה יותר נוחה.

מולטימדיה - בכל מה שקשור לנגן מוסיקה, ה-5800 עדיף. איכותי מאוד ועם רמקולים מעולים (באמת איכותיים. וגם חזקים יחסית).

בכל מה שקשור ל-GPS - זהים.

חוץ מזה שהממשק של תוכנות ה-GPS של ה-5800 הרבה יותר נוח בזכות מסך המגע.

בכללי אני חייב להגיד שאני ממש מרוצה מה-5800 שלי. חוץ מהמצלמה. לי אישית זה לא באמת מפריע מכיוון שאני לא מצלם כמעט שום דבר.

אולי לחברה שלך מצלמה זה דבר מאוד חשוב. אם כן, הייתי ממליץ לה על ה-N85.

למרות שאני רואה את המסך מגע כיתרון גדול מאוד.

אולי בגלל שאני ממש שונא לכתוב SMS-ים עם 9 המקשים. עם מסך המגע זה ממש קל לי.

אתה צודק פחות או יותר בהכול ואני חייב לציין שהאיכות שיש למוזיקה ב 5800 באוזניות הפשוטות של נוקיה היא מטורפת.

לדעתי המצלמה מצויינת ב 5800,צריך לדעת לצלם יש מצבים לכול תמונה(תקריב,ספורט,וכו).

ואם זה לבחורה אני חושב שמגע יותר מתאים.

פורסם

אתה צודק פחות או יותר בהכול ואני חייב לציין שהאיכות שיש למוזיקה ב 5800 באוזניות הפשוטות של נוקיה היא מטורפת.

האיכות שיש למוזיקה בנגן ב-200 ש"ח דוגמת Sansa Clip יותר טובה...

לדעתי המצלמה מצויינת ב 5800,צריך לדעת לצלם יש מצבים לכול תמונה(תקריב,ספורט,וכו).

לא. החיישן ב-5800 גרוע ברמות מטורפות, תראה תמונות לדוגמא אם אתה לא מאמין לי. (וצילום בלילה פשוט זוועתי)

ואם זה לבחורה אני חושב שמגע יותר מתאים.

כאן אתה טועה...הרבה מאוד מהידידות שלי מתלוננות אחרי שהחליפו לפלאפון עם מסך מגע רק כי זה "מגניב".

פורסם

יש לי 5800...קניתי אותו באותו היום שהגיע לארץ.... אני כזה מפגר התחייבתי עליו ל36 חודשים 50 שקל בחודש

רק תקיעות יש לי איתו יש לו חיים משלו נתקע או עושה ריסטים מתי שבא לו,קליטה אחת הגרועות שקיימות,מנתק שיחות,קליטה של GPS אחת הגרועות

אינטרנט איטי רצח,אי אפשר להריץ שום משחק יפה או איכותי כי לא קיים מעבד גרפי, מצלמה אחחת הגרועות שיש

אהה וגם הזכרתי שלא קורא שמות של שירים בעברית טוב? IDTAG בג'בריש

מסך נגיעה מעצבן כי זה רק נגיעה אחת בכל פעם,הוא חזר מתיקון אצלי כבר 3-4 פעמים הוא איטי רצח ומשתגע מתי שבא לו.

אם כבר N97>> מהיר יותר משחקיות משופרת מצלמה טובה מסך נוח יותר חזק יותר וכמובן מקלדת נוחה

פורסם

קח N85 פלאפון מעולה עם מסך מתקדם .

N97 יותר מדי עסקי בשבילה יהיה לה נראה לי .

"לא כל מתקדם מתאים לכל אחד תצאו מזה" זה כמו להגיד לו שיקנה ל E71.

N85 יהיה די והותר פלאפון אלגנטי בעל מסך חד ואיכותי ספיקר בעל איכות צליל גבוה ,

ואל תדבר שטויות לגבי "מעבד גרפי" אתה יכול להריץ משחקי N GAGE 2.0 גם בלי התמיכה "הרשמית" בתוכנה וגם אם אין לך מאיץ גרפי ואני אישית מתעסק עם זה מלא זמן ואצלי במכשיר[6120] זרקתי עליו כל אפליקציה בלי בעיה מלבד אולי אפליקציות [אפשר לחדד את זה ל1] קצת כבדות "כמו אימולטור להפעיל את המשחק דום ה1 " שזה באמת צריך האצה גרפית.

בקשר לאינטרנט איטי לא חסר תוכנות צד ג' שטובות בהרבה לגלישה וחוסכות שימוש ב "DATA " כמו OPERA MINI המדהים .

או OPERA שמשתמש גם ב DATA ושם את הדפדפן של NOKIA בנעלים .

בכל מקרה די עם השטות"משחקיות מושפרת" כל משחק N-GAGE 2.0 לא תופס יותר מ10 -14 מגה למשחק [וזה בהגזמה ]. ואני לא מדבר עם המשחקי JAVA הרגילים אלה שאפשר להוריד דרך הספקית תוכן שלך.

וכול מכשיר של נוקיה בשנתיים האחרונות בעל מערכת הפעלה S60V3 ומעלה מגיע עם 20 מגה RAM ויותר פנוי במכשיר.

בכל מקרה לא יודע כמה חברה שלך[או אתה] מתכננים להתעסק עם המכשיר לפרוץ אותו להתקין בו תוכנות ולא מעט דברים שאפשר ללמוד ולגלות כמה הוא יכול להיות מכשיר אחד שיודעים קצת עליו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תנסה לשחק משחקים בתלת מימד ב5800 ותראה איך הוא מקרטע עם המעבד "החזק" שלו והראם שלו

שיחקתי ספיידרמן בתלת מימד,אספלט 4 HD,אספלט 3 3D, בעצם אתה יודע מה אפילו משחק המכוניות התלת מימדי שנוקיה משווקת עם הפלאפון עצמו יאני בא בפלא מהחברה עצמה זוחל בקצב איטי בטירוף אתה מוזמן לבוא אליי אני יראה לך,כדורגל 3D בכלל זוחל, ועזוב תנסה לשחק משחקים עם נגיעה אחת כל פעם ותראה איך תשתגע

בעצם גם הN97 על הפנים, רק samsung omnia HD ה pre, האייפון ועוד N900 החדש יהיו נורמליים מבחינתי, כי לכולם יש את השילוש הקדוש מעבד cortex a8 ומאיץ גרפי של sgx ומינימום 128-256 ראם.

עזוב כך לחברה שלך פלא עם מקשים n85 או n86 עם ה8 מגה פיקסל והיא תהיה מרוצה לגמרי

פורסם

הנוקיה N85 מציג עמדה מצויינת של מחיר\תמורה

כמו שציין Xeydo, אל תתן לה מכשיר שיגרום לה תסכול עם מגע שאינו איכותי

לך על בטוח עם N85 שבנוי היטב כגרסאת מסקנה של מכשירים רבים, ומכיל יותר ממה שמשתמש ממוצע צריך.

פורסם

יש לי 5800...קניתי אותו באותו היום שהגיע לארץ.... אני כזה מפגר התחייבתי עליו ל36 חודשים 50 שקל בחודש

רק תקיעות יש לי איתו יש לו חיים משלו נתקע או עושה ריסטים מתי שבא לו,קליטה אחת הגרועות שקיימות,מנתק שיחות,קליטה של GPS אחת הגרועות

אינטרנט איטי רצח,אי אפשר להריץ שום משחק יפה או איכותי כי לא קיים מעבד גרפי, מצלמה אחחת הגרועות שיש

אהה וגם הזכרתי שלא קורא שמות של שירים בעברית טוב? IDTAG בג'בריש

מסך נגיעה מעצבן כי זה רק נגיעה אחת בכל פעם,הוא חזר מתיקון אצלי כבר 3-4 פעמים הוא איטי רצח ומשתגע מתי שבא לו.

אם כבר N97>> מהיר יותר משחקיות משופרת מצלמה טובה מסך נוח יותר חזק יותר וכמובן מקלדת נוחה

יש לך מכשיר תקול, ה-5800 בהחלט לא מתנהג בצורה כזאת ובגרסא האחרונה כמעט כל בעיות היציבות שלו נפתרו (מלבד הקריאה של השירים בעברית, פשוט צריך לשנות את ה-ID TAG דרך המחשב).

פורסם

N85

יותר קטן ודק (אפשר להכניס לכיס)

שליטה טובה יותר (עם ציפורניים, ויותר מהיר לכתוב SMSים במקלדת רגילה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים