עבור לתוכן

האם כדאי לחכות לכרטיסי DX11?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחלה, מחכה רק לירידת מחירים. (גם ככה זה יפול בדיוק על התקופה של הירידה לפי מה שאני מעריך)

החלטתי ללכת על HD4890 על פני ה-4870, בחירה נבונה?

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

WTF, כל כך זול? בפעם האחרונה שבדקתי זה היה שווה לפחות 1.4K...

פורסם

WTF, כל כך זול? בפעם האחרונה שבדקתי זה היה שווה לפחות 1.4K...

כי זאת גרסת קרור סטוק.

פורסם

לדעתי אתם קופצים למסקנות מהר מידי, DX9 החזיק הכי הרבה זמן אני חושב מהשאר, יכול להיות שDX10 הוא בדיחה

כמו שראינו בקרייסיס (שעם שינוי קטן איפשר להריץ בXP על מקסימום) ולדעתי בגלל זה לא התאמצו להוציא משחקים בשביל הבדלים כלכך קטנים

אף אחד עוד לא יודע איך DX11 נראה בכלל או מה היכולות שלו ואם יהיה הבדל גדול, יותר ויותר משחקים יתמכו בו.

אני מחכה לדור הבא..(בתקווה שלא יאכזב)

פורסם

אני גם מחכה ביגלל זה קניתי כרטיס זול שיספק אותי לבנתיים ואת שאר הכסף אני חוסך לכרטיסים החדשים

פורסם

אמנם זה לא הפורום,אבל אל תשכחו שבעוד חודש OR SO(לא עושה טבלת ייאוש עד אז,ככה שלא הכי מעניין אותי) יוצאים הCORE I5,והI7 מוזלים משמעותית..ובשילוב השקה של כרטיסי דור חדש,יחד עם מעבדים במחירים סבירים עם טכנולוגיה חדשה-לדעתי שווה לחכות חודש חודשיים ואז לקנות מערכת חדשה יותר..ובכלל,אחרי ההפתעה לטובה מסדרה 4 של ATI,לדעתי שווה לחכות ולבדוק את הכרטיסים החדשים לאו דווקא בגלל הDX11,אלא בגלל השיפור הנוסף בביצועי הDX9 וDX10 שהם(אני מקווה) יביאו איתם..

פורסם

לפי דעתי אין מה לחכות לI5 I3

הביצועים שלהם יהיו קרובים לC2D\Q

ATI הולכת להוציא לפני NV את הכרטיסים שלה , זה חידוש =]

פורסם

לפי דעתי אין מה לחכות לI5 I3

הביצועים שלהם יהיו קרובים לC2D\Q

ATI הולכת להוציא לפני NV את הכרטיסים שלה , זה חידוש =]

http://www.guru3d.com/news/intel-core-i7-i5-and-i3-prices-and-specs-confirmed/

מעבד 4 ליבות ו4 נימים שמגיע ל3.2GHZ בלי שום צורך באוברקלוק(מצד הצרכן) ב200 דולר? נשמע לי קצת יותר טוב ממה שיש כיום בשוק..גם אם במשחקים ההבדל לא יהיה רציני,במולטי טאסקינג המעבדים האלה מהווים פריצת דרך..מה גם שאל תשכח שברגע שהמעבדים האלה יגיעו,הסוקט של 775 ידעך וימות לאט לאט,ולכן לקנות מעבד בסוקט הנ"ל כמה חודשים לפני מותו הבלתי נמנע זו שטות וטעות..אם ירצה בעוד שנה-שנתיים לשדרג איזה חלק במחשב,מה יעשה?

אם המעבדים האלה היו,בדומה לI7 הנוכחיים,מושקים במחירים מוגזמים בצורה פראית הייתי אומר שבאמת אין למה לצפות..אבל מעבדים בטכנולוגיה חדשה,שלכל הפחות שווים בנתוניהם לאלו של היום,ובמחיר זהה? יש כאן בכלל ויכוח האם עדיך לחכות או לא?

פורסם

וכמה עולים לוחות אם שתומכים במעבדים הללו? 800 שח ומעלה? זה כבר לא שווה.

פורסם

אבל למה לקנות כשהנוכחי מספיק?

יש לי מעבד שנקרא ישן 6550 עם OC לדעתי הוא לא יגביל אותי בשום משחק שיצא..

כמו שאמרו אין כמעט משחקים שתומכים ב4 ליבות, ובכלל במשחקים הדבר העיקרי זה הכרטיס מסך.

פורסם

המעבד שאני רוכש Q9550 פלוס אוברקלוק -לא יעשה לי צוואר בקבוק גם עוד 4 שנים.

לדוגמא יש לי את E6300 1.86Ghz [בגלל ששאר הרכיבים לא מתאימים לOC אז אני משדרג] אם OC למעבד הזה בכיוון ה3000 GHZ - לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך כיום- והמעבד אצלי כבר 3 שנים.

פורסם

המעבד שאני רוכש Q9550 פלוס אוברקלוק -לא יעשה לי צוואר בקבוק גם עוד 4 שנים.

לא עם 88GT בכל מקרה ::)

לפותח הפוסט: אם חכית עד עכשיו מה הבעיה לחכות עוד שבועים+-?

פורסם

^^

ברור

כתבתי רק על המעבד -כפי שכתבו פה שכדאי לחכות. :hat:

לכרטיס מסך -צריך לחכות לכרטיסים החדשים -ממלא 8800GT OC כרגע סוחב סבבה ברזולציה נורמלית.[מה גם צריך לדעת מתי לרכוש -אם בחודשים הבאים [לדוגמא] אין משחקים מעניינים שיוצאים אז למה לקנות? סתם הכרטיס ישב לבטלה].

כרטיס מסך רצוי כל שנה וחצי שידרוג -[מדובר על כרטיסי מסך שהיה נמכר בסביבות ה1300 שח], אבל מעבד כמו Q9550 פלוס אוברקלוק לכיוון 4-לא צריך - בכל הנוגע למשחקים]

פורסם
  • מחבר

לא עם 88GT בכל מקרה ::)

לפותח הפוסט: אם חכית עד עכשיו מה הבעיה לחכות עוד שבועים+-?

עזוב שבועיים, גם ככה הקניה תיהיה בעוד חודשיים... יש מצב אפילו 3 חודשים. צריך לחסוך.

אני רק מברר בשביל מה לחסוך כדי לדעת כמה לחסוך. :)

כנראה שעד אז יהיו הרבה אופציות חדשות ומחירים חדשים אז כל הקטע של לחסוך עדיין באפלה.

תכלס כל ההתלבטות היא מחשש שעוד שנה קדימה אני אתקע עם כרטיס שיחסום אותי מבחינת ביצועים ממשחקים. כי בכל זאת זו הוצאה גדולה ולא חושב שבעוד שנה קדימה תיהיה לי אפשרות לעשות משהו מבחינה כספית, מה שגם הגיוס שלי יגיע באותו פרק זמן...

אני לא משחק -כל כך- הרבה אבל אני פרפקטציוניסט קשה בכל הנוגע לגראפיקה במשחקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים