עבור לתוכן

שאלה בקשר ל SMARTGART

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר )

בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני.

בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק!

זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק..

אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה

שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי.

למי שיש רעיון אחר מה מקור הבעייה מוזמן לרשום.

מערכת הפעלה - WINXP - SP1

דריוורים - 3.6 CATALIST

מפרט מחשב נמצא במפרט של האתר...

תודה לעוזרים.

פורסם

זה אמור להיות מחובר....

אאממממ אם אתה לא מצליח לעשות את זה דרך הדריוורים תנסה

לעשות את זה דרך הבאיוס

פורסם

אני מציע לדחוף אותו קצת

פורסם

אצלי הכל על ON

אני חושב שהוא מושפע מהמצב בביוס

פורסם
  • מחבר

RAVID אתה מזה בדרן.. כמעט בכיתי מהבדיחה שלך.

בכל מקרה עשיתי שינוי בביוס ושמתי על DISABLED את האופצייה של ה AGP FAST 3.0 הזאת... והגדרתי לו שיעבוד על 4X ...

מה שמוזר זה שעכשיו זה באמת הסתדר והכל על ON ב SMARTGART אבל למרות שהגדרתי בביוס מצב 4X הוא עדיין רושם לי

במצב SMARTGART במאפיינים של הכרטיס שהוא עובד על 8X ... מוזר לא ?!

פורסם

תבדוק אם יש ללוח שלך עדכוני ביוס

Serial ATA ROM updated 376.bin(016).

Patch ATI AGP 8X.

Support Intel Pentium 4 2.8Ghz CPU.

זה מה שמצאתי באחד העדכונים שלו

פורסם

אצלי המצב הוא ששתי ה AGP על מנותק

ושתי ה PCI על מחובר

פורסם
  • מחבר

YAK & YETI , תודה על העזרה אבל עשיתי כבר את העידכונים האלה שהצעת.. אני עובד עם הביוס האחרון שיצא ללוח שלי ועם

ה 116A שהצעתי לי...

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים , אחרי כמה בדיקות בביוס ובהגדרות של הכרטיס הצלחתי להגיע לרמה שמתאימה לכרטיס.

הגדרתי בביוס DISABLED על AGP FAST WRITE ושמתי על 4X ( כנראה שהלוח שלי עושה בעיות ומאט ת'ביצועים שהוא על 8X )

בהגדרות של הכרטיס מסך שמתי באופצייה של ה VSYNC "תמיד מסונכרן" או משהו כזה לא כמו שהדיפולט מציע.. ועכשיו שיחקתי והביצועים

פשוט מדהימים! אין לי מילים .. ( מה עוד ששיחקתי על 4X 8X AA AF ) .

תודה לכל העוזרים.

פורסם

באיזה משחקים שיחקת עם 4X 8X AA AF??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים