פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים תגידו זה נראה לך חם מדי???????? יש לי AMD 2000 PALOMIO עם SF 2... ומה זה בדיוק TEMP 3??? ואיך אפשר לדעת למה זה 83!!! מעלות!!!!! אולי זה הכרטיס מסך?????? אבל יש לי גיגה בייט ואין להם הרי מד טמפ'....
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים תאמת אני לא מאמין שיש לך שלושה חיישנים אז נראה לי זה לא נכון לי למשל היה את זה ובמדידה השלישית זה הראה לי 43- מעלות אז יש מצב שזה לא נכון אבל תבדוק כמה חיישנים יש לך אם יש לך רק שניים אז זה בסדר תתעלם אם יש לך שלוש תמצא מזה
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים תשתמש עם העצה של SUBX לבדוק דרך ה BIOSאו שתשתמש עם התכונה שהגיעה עם הלוח אםחייבת להגיעה איזה תוכנה ...
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר כן אבל הדלתות של המארז מאוד מאוד חמות גם כן.... מה שכן זה שהמעבד שהוא ליבת פלומיו דוווקא בטמפ' בסדר,אז אני לא מבין איך יכול להיות שהאחרים כ"כ חמים....
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר טוב בתוכנה של הלוח אם וגם בביוס זה המעבד בין 52 ל-56 מעלות בפעולה(משחקים) והלוח אם בין כמעט קבוע על 47...אז מה זה ה- 80 מעלות הזה אלוהים ישמור יאאללהה... אני לא יודע יש לי מאווררים במארז שבטח לא מסודרים נכון אז הם כנראה מעיפים רוח חמה על הדלתות של המארז ואז הוא מתחמם... אבל מה שכן זה שהכרטיס מסך רותח ממש! אוך בטח משהו ישרף לי עוד מעט.... אוףףף
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים שתריח ריח שרוף תודיע 8)סתם...בעיקרון זה נראה לי קריאה מוטעית, אין לך 3 חיישניםהביוס כמעט אף פעם לא משקראולי תנסה לעדכן אותו?והדלתות, איפה בדיוק הדלתות חמות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.