פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים לחצתי על מקש ימין. יש תפריט. יש בו אפשרויות : 1. זוווווולה 2. ריבה במיץ 3. לחם יבש 4. טלפון של חמותי אני רוצה ( נניח ) : 1. טלפון של חמותי ( לא באמת, אפ'חד לא רוצה ת'טלפון של חמותו ) 2. ריבה במיץ 3. זוווווולה 4. לחם יבש איזו תוכנה מבצעת את זה על ויסטה ? תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים אני די בטוח שיש איזה Registry hack לזה, אבל אני לא יודע אותו כרגע (אם יהיה לי זמן אחפש אחר כך).תוכל לנסות את File menu tools
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר תודה, אבל :'( לא עוזרת :'( כבר ראיתי איזה גזיליון רג'יסטרי האק וקראק ואיזה 17 תוכנות שונות ... נאדה !!! ס'עמק. מה כבר ביקשתי ? שבוע אני מחפש איזו תוכנה קטנה או משהו שיעשה את זה, שבוע ! :s07:
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים בדקתי עכשיו עם File menu tools ואפשר לעשות את זה. אתה יכול לבטל פריטים, או לשנות את מיקום הפריטים (מומלץ לגבות את ה-Registry לפני שעושים).מוזר ששום דבר לא עובד אצלך. יש לך אולי איזו שהיא תוכנה שמגינה מפני שינויים ב-Registry. ניסית לעשות את השינויים ב-Registry כ-Administrator?
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר אחינו, FileMenu Tools מאפשרת להזיז רק את הפריטים בתת התפריט שלה עצמה. בשאר התפריט האפשרות אינה קיימת. אלא אם אתה יודע משהו שאני לא יודע או אולי כן יודע אך הס מלהזכיר :nono: ובמקרה כזה שלח לי הודעה פרטית. ואם לא מצאתי כי אני טמבל ( קורה ), בחייאת, גלה לי איפה. תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים צודק, טעות שלי, סליחה.באמת לא ניתן לשנות את המיקום של הפריטים אליהם אתה מתכוון (לא יודע למה היה נדמה לי קודם לכן שאפשר).אם ככה, אין לי מושג איך לעשות את זה וככל הנראה זה לא פשוט ומחייב התעסקות עמוקה יותר בנבכי המערכת, אם בכלל.הסדר לא שמור ב-Registry במפתח כלשהו - אני יודע שחלק מהתוכנות מופיעות בתפריט בהתאם לסדר הרשומות ב-Registry. אולי שינוי שם הרשומות ב-Registry יוביל גם לשינוי מיקומן בתפריט (לדוגמא הוספת מספרים כדי לקבוע את ההיררכיה). אבל אם אתה עושה משהו כזה תגבה את ה-Registry כי אני יכול לחשוב על לפחות 2 סיבות שאולי זה יוביל לשינוי סדר הפריטים, אך גם יגרום לבעיות נלוות ואף לאיבוד פונקציונאליות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.