עבור לתוכן

GPS עם מפות ישראל בחינם - יש דבר כזה ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים N97 (לצערי הרב אין לאורנג' ANDROID עם מקלדת).

יש בפון מלא זיכרון , עכשיו הבנתי שיש פה ושם תוכנות חינמיות של GPS אך כולן משתמשות באינטרנט כדי להוריד מפות.

השאלה שלי היא האם יש תוכנה חינמית או אפילו לא חינמית שאפשר לשים מראש בפלאפון את כל מפת ישראל כך שלא יהיה צורך באינטרנט ?

פורסם

יש את WAZE, תוכנה חינמית שאני משתמש בה ב - N95 שלי.

ואני לא בטוח אבל אני חושב שאתה מוריד את התוכנה זה מגיע עם מפות מעודכנות. אם אתה לא מתחבר לאינטרנט אז זה פשוט לא מעדכן מפות ולא נותן עדכוני תנועה (שדרך אגב חוסכים אפילו שעות)

פורסם
  • מחבר

WAZE דווקא כנראה התוכנה שאני אשתמש , כי זה מה שאני מכיר דרך המכשיר של אח שלי E66.

אבל ציטוט מהאתר מראה כי זה משתמש בWAP , ובאורנג' מגיע לי 3GB של WAP כל חודש בחבילת בסיס כך שזה באמת לא קריטי:

האם אפשר להפעיל את התוכנה ללא חיבור לאינטרנט?

דיווחי התנועה שWaze מספקת מבוססים על עדכונים שזורמים מהמכשירים של חברי הקהילה, לכן הכרחי שהתוכנה תתחבר לאינטרנט - הן כדי לעדכן, והן כדי להתעדכן.

אין אפשרות להשתמש בגרסת הסימביאן של התוכנה ללא חיבור לאינטרנט - אם בעת פתיחת התוכנה לא תיבחר נק' גישה לאינטרנט, התוכנה תיסגר.

waze מעשירה את המידע לנהג באמצעות חיבור קבוע לאינטרנט. החיבור מאפשר לך לקבל עדכונים על הנעשה בדרך, לקבל מידע על עומסי תנועה ואירועים שונים. waze צורך כמה עשרות KB בודדים במהלך נסיעה, תלוי בשעה, באזור ובעומס. מדובר על כמות קטנה ביותר ביחס לחבילות הגלישה הסלולאריות הבסיסיות שעומדות על 100-150MB בחודש. בכל שאלה לגבי חבילות הגלישה, מומלץ לפנות לנציגי התמיכה של הרשת הסלולארית בה אתה מנוי.

נלקח מ

http://www.waze.co.il/wiki/index.php/%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%A0%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%95%D7%AA

פורסם

כמה שזכור לי אפשר להגדיר חשבון אינטרנט כדי שהיא תתחבר אליו אז תגדיר חשבון WIFI של הבית שלך ככה לפני שאתה משתמש בתוכנה תעדכן מפות דרך הWIFI שלך ואז זה לא יעלה לך.... תבדוק אך מבצעים את זה בפורום שלהם....

פורסם
  • מחבר

אח שלי מעדכן בWIFI.

אבל ברגע שהוא יוצא ומנסה לעשות מסלול חדש זה מתחבר לאינטרנט

פורסם

נכון, WAZE זקוקה לחיבור קבוע לאינטרנט זו התוכנה החינמית היחידה שיש כרגע בארץ.

יש את תוכנת SYGIC DRIVE בגירסת סימביאן שהיא לא חינמית, אבל אין צורך בחיבור לאינטרנט כי המפות נמצאות על המכשיר.

התוכנה יותר מתקדמת מ- WAZE ומציעה גם נקודות עניין - אני די בטוח שיש לה גרסה גם ל- N97, אבל הכי טוב לבדוק עם החברה: www.sygic.co.il.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים