עבור לתוכן

מחפש אוזניות קשת לנגן

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר

תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר)

דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן

תודה לעוזרים

פורסם

YAMAHA RH-5MA

¤327

פורסם

אז תשחק עם האקולייזר ואולי תמנע מלהוציא עוד סכום כזה על אוזניות...

לי אישית המליצו על ה CX300 אבלן אני לא אוהב IN EAR, אז קניתי את ה AKG K412P, חיפשתי את ה PX100 אבל בכל מקום באילת מכרו אותם במחיר מגוחך של 400 ש"ח, או שפשוט לא חיפשתי טוב.

ולומר לך את האמת? האוזניות האלו מעולות (AKG), פתוחות מדי ובווליום גבוה שומעים את המוזיקה שלך אבל אולי זה רק אני שאוהב לשמוע עם ווליום עד הסוף :)

פורסם

לי אישית המליצו על ה CX300 אבלן אני לא אוהב IN EAR, אז קניתי את ה AKG K412P, חיפשתי את ה PX100 אבל בכל מקום באילת מכרו אותם במחיר מגוחך של 400 ש"ח, או שפשוט לא חיפשתי טוב.

ולומר לך את האמת? האוזניות האלו מעולות (AKG), פתוחות מדי ובווליום גבוה שומעים את המוזיקה שלך אבל אולי זה רק אני שאוהב לשמוע עם ווליום עד הסוף :)

אז גל זה קונים את אותם האוזניות רק אטומות !414P

פורסם
  • מחבר

היה לי את הדגם הנ"ל של ה akg

מאוד לא נוחות הכאיבו לי מאוד (למרות שנתנו תמורה אדירה למחיר המצחיק שלהם)

וה cx 300 מזייפות בווליום גבוה לא משנה כמה אני משחק עם האקולייזר וגם הם "מעייפות" את האוזניים לאחר האזנה של שעה בלבד

ומה אתם אומרים על Koss PortaPro ? האנשים בזאפ נשמעים מאוד מרוצים

פורסם

פורטה פרו אוזניות מצויינות. ניסיתי אותן לא מזמן והן הפתיעו אותי.

את הPX100 ממש לא אהבתי.

פורסם

אז גל זה קונים את אותם האוזניות רק אטומות !414P

לא ידעתי שיש כאלו אטומות :-X

פורסם

יש, ואני מתמיד להמליץ עליהן בפורום. אוזניות מצוינות.

הבעיה היא שהופסק הייצור שלהן וקשה להשיג אותן לאחרונה.

פורסם

יש, ואני מתמיד להמליץ עליהן בפורום. אוזניות מצוינות.

הבעיה היא שהופסק הייצור שלהן וקשה להשיג אותן לאחרונה.

בבקשה http://images.google.co.il/images?hl=iw&source=hp&q=akg%20414p&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

אני שמתי את ידיי על הדגם הקודם שלהם

ה k26p

ואני מאוד מרוצה !

אחרי מוד קטן הם נשמעים אחלה !

פורסם
  • מחבר

קראתי המלצות חמות מכמה אתרים על ה k414p

הבעיה שמוכרים אותם רק בחנויות וירטואליות

פורסם

לך על זה,YAMAHA RH-5MA,תתן לך בראש

או זה פורטה פרו,אני חושב שאתה תהיה מרוצה.

הגב ללנסיעות אתה חייב סגורות,אף אחד לא שומע ,ואתה לא שומע אותם

פורסם

קראתי המלצות חמות מכמה אתרים על ה k414p

הבעיה שמוכרים אותם רק בחנויות וירטואליות

לך לכלי זמר וקנה את ה K26P ותתחדש !

פורסם

K26P? עדיין מוכרים אותם? :o זה Discontinued Product 2x

פורסם

K26P? עדיין מוכרים אותם? :o זה Discontinued Product 2x

כן כלי זמר מחסלים מלאים ישנים אני את שלי קניתי משם Q!!

אתה לא תאין מזה לעבוד ל26P אחרי אוזניות זבל סיני הייתי המום ... כשהייתי נוסע לבסיס באוטובוס הייתי יושב עם האוזניות מגביר תווליום ומכייף ! :silly: ;D

כול הקטע שהם הכי זולים האוזניות האלה עולות 169 שקל ...בכלי זמר

פורסם

בכל מקרה לדעתי כדאי לנסות להשיג את ה414 בבאג ואולי לעשות הזמנה שתגיע תוך כמה ימים אליך/ לביתך, ה26 היו לי יותר מדי באסיות גם אחרי ששיחקתי עם האקולייזר (יש עמדת האזנה בבאג בקניון שבעת הכוכבים- הרצליה), לעומתן ה414 היו הרבה יותר מאוזנות. הייתי ממליץ לך לשמוע את שתיהן לפני הקניה בכל מקרה כי יש תלות גם בנגן שאתה מאזין איתו וההשפעה של הEQ שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים