עבור לתוכן

עזרה ברכישת מחשב נייד עד 3000 בארץ או ברשת BESTBUY ארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי,

אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד.

לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים.

אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ.

אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ.

הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה...

לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול.

מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר?

מה הייתם ממליצים? בארץ? בארה"ב? איזה מחשב?

המון תודה מראש!

BESTBUY:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0502000&type=category

פורסם

אחותך מתכננת לנייד את המחשב ללימודים על בסיס קבוע?

אכן לא הייתי מזמינה משהו למלון שאני אהיה בו רק 3 ימים, זה בהחלט עשוי להתעכב. עם זאת, אתה מצמצם לך מאד את האפשרויות אם אתה מבטל קניה אינטרנטית.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא הולכת לנייד.

אני בכלל הייתי בעד אוםצייה של נייח עבורה כי ברור לי שהיא לא תנייד אותו אבל היא מעדיפה נייד.

חשבתי גם על אופציה של נייח םשוט ב 1300 + נטבוק ב 1900 יחד זה לא יצא הרבה יותר מנייד בבערך 3000ץ

פורסם

נייח זו אכן אופציה יותר הגיונית אם היא לא מתניידת.

אם היא בכל זאת רוצה דווקא נייד, אפשר ללכת על משהו גדול יחסית שלא יעלה יותר מידי. אם אתה מוגבל לחנויות פיסיות בלבד, אני הייתי מחפשת דווקא מחשבי אסוס, לדעתי הם יתנו לך סיכוי טוב יותר לאחריות מלאה בארץ ממחשבי דל או טושיבה. מחשבים של לנובו עשויים לתת אחריות טובה בארץ אבל BestBuy כמעט ולא מחזיקים אותם.

אם אתה יכול לרכוש אונליין, לך על סדרת ה-SL של לנובו. היא זולה ויש אחריות בארץ. גם סדרת ה-Vostro של דל יכולה להתאים , כנראה עם הרחבת אחריות מסויימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים