עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס קול ואוזניות

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה.

אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע.

אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם.

אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי,

העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל.

אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר.

תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדיוק בזול יותר, למה לא.

תודה.

פורסם

עם דרישות כמו אלה הייתי חושב על סנסהייזר HD650 או AKG 702 (אם יש אפשרות מחו"ל, ניתן למצוא אותם הרבה יותר זול)

ו ASUS Xonar Essence בגלל ה DAC המעולה שלו עם פרוט, דיוק, ובמה ומגבר מובנה איכותי (קרא ביקורות...)

אני עם אחד כזה והוא לא מפגר אחר DACים שנחשבים "מומלצים" ויקרים ממנו...

או DAC חיצוני כמו PICO וכו...

פורסם
  • מחבר

יצא לי להתקל ב- HD650, אבל ביקורות אומרות שבלי הגברה כלשהי אי אפשר לנצל את מירב הביצועים שלהן.

ובנוגע לכרטיס קול, הוא נמכר בארץ?

עריכה: בדקתי בנוגע לכרטיס, הוא אמנם נמכר בארץ אבל ב 1.5K, יש משהו עם ביצועים דומים במחיר שציינתי?

פורסם

יצא לי להתקל ב- HD650, אבל ביקורות אומרות שבלי הגברה כלשהי אי אפשר לנצל את מירב הביצועים שלהן.

נכון. ASUS Xonar Essence וגם PICO מגיעים עם מגבר בתוכם!

ובנוגע לכרטיס קול, הוא נמכר בארץ?

עריכה: בדקתי בנוגע לכרטיס, הוא אמנם נמכר בארץ אבל ב 1.5K, יש משהו עם ביצועים דומים במחיר שציינתי?

יש אותו ב KSP בפחות מ 1000!

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש רוצה להתקרב ל-KSP לאור הביקורות...

שווה לי לגייס עוד 500 ש"ח וללכת על הכרטיס קול הזה? הוא באמת יתן תמורה מלאה?

ד"א, איך עובד כל הקטע של ההגברה?

פורסם

זו החלטתך! אני בשביל 500 שקל מוכן לריב גם עם KSP...

אגב, יש לך ב 1150 בנועה מחשבים.

למה אתה מתכוון "איך עובד כל הקטע של ההגברה" ? מבחינת אלקטרוניקה? או על מה צריך לשים לב?

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי את זה אף פעם, ברגע שיש לי את השילוב עם המגבר שבא עם הכרטיס קול, איך אני בדיוק עובד איתו?

פורסם

המגבר לא בא בנפרד :)

ההגברה מתבצעת בתוך הכרטיס עצמו (כלומר, הכרטיס עצמו מוציא אות מוגבר אל האוזניות)

אתה שולט על ההגברה, גיין, אקוולייזר , ... מתוך הדרייבר של הכרטיס!

*יש לציין שהמגבר הוא לאוזניות בלבד, והאוזניות צריכות להיות איכותיות על מנת לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה...

(כמובן יש גם יציאה לרמקולים, אבל ללא הגברה)

פורסם
  • מחבר

X, תודה על העזרה. :)

אני אלך על השילוב הזה בסופו של דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים