עבור לתוכן

מחשב למטרות כלליות ומשחקים בתקציב של 1200 +-

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב לשימושים כללים ומשחקים (לא משהו מטורף)

עם מפרט שווה למפרט שלי

(

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz

gigabyte p35c ds3 rev 2.0

palit 8800GT 512MB

CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 (1GBX2) 800MHZ

Corsair VX Series 450W

Gigabyte TRITON black

Western Digital WD3200AAKS 320GB

)

לא צריך מארז, CDROM ושאר ציוד הקפי.

פורסם

א. זה לא הפורום

ב. זה מפרט שיפעיל משחקים של לפני 5 שנים

ב1200 שקל אתה לא קונה מחשב למשחקים.

פורסם
  • מחבר

8800GTמריץ רק משחקים מלפני 5 שנים? תתחיל לקרוא קצת יותר.

דבר שני, מחשב זהה ליכולות הנ"ל כמה יעלה היום?

פורסם

לי יש מפרט דומה מאוד רק עם מעבד יותר חזק (E6400) ויותר זיכרון ואין שום משחק שלא רץ לי.

מאוד הפתיעה אותי (וממשיך להפתיע אותי כל פעם שיוצא משחק חדש) אבל עדיין לא פגשתי משחק שלא רץ חלק על המחשב שלי (מסך 19). לא על ההגדרות הכי גבוהות כמובן אבל גם לא על הכי נמוכות.

פורסם

ב1200 אי אפשר לקנות מפרט שיריץ משחקים

כל המפרטים שתבנה ב1200 יגיעו עם כרטיס משולב די גרוע

שקול קניית מחשב יד שניה

פורסם

א. זה לא הפורום

ב. זה מפרט שיפעיל משחקים של לפני 5 שנים

ב1200 שקל אתה לא קונה מחשב למשחקים.

לא מסכים:

יש לי את המפרט הבא שהוא פחות או יותר שקול למפרט שלו (אולי טיפה פחות טוב)

AMD 4600

7900GT

2GB DDRII800

המפרט הזה יריץ סבבה משחקים גם עם הגדרות יחסית גבוהות , אל תשכח שלרב המשחקים אין הגדרות גבוהות כמו ההגדרות שיש ל- CRYSIS , לא כל אחד בונה מחשב עם מטרה להריץ CRYSIS .

חוץ מזה , אני זוכר ששיחקתי קצת עם ההגדרות של CRYSIS על המחשב הזה עד שהצלחתי להביא אותו למצב שהוא רץ סבבה וזה לא ממש נורא אם לא רואים את ההשתקפות של השמש על המים או הטקסטורות לא בחדות מקסימלית. אפשר להוריד רזולוציה והגדרות ומסתדרים.

אני מניח שמי שהולך להשתמש הוא לא גיימר כבד אז כנראה שלא יפריע לו להוריד הגדרות.

פורסם

אני חושב שלהרבה אנשים פה בפורום יש "דעות קדומות" או מידע מוטעה לגבי היכולות של מערכות ישנות יותר. כמו שכבר ציינתי גם אותי הפתיע הביצועים והיכולות של המערכת שלי שכיום נחשבת יחסית ישנה (בעיקר המעבד).

הטעות או ההטעיה הזאת היא לא רק מצד אנשי הפורום אלה גם מחברות המשחקים שמנסות "לכסות את התחת". המעבד שלי כיום לא עומד בדרישות המינימליות של הרבה מהמשחקים החדשים ובכל זאת לא נתקלתי עדיין במשחק שלא הרצתי בצורה חלקה על המערכת שלי. את הכרטיס מסך שידרגתי כאשר הקודם שלי שבק חיים (שידרגתי ל 8800GT כשהוא היה חדש) אבל המעבד עדיין נחשב מיושן ובכל זאת אין שום בעיה להריץ משחקים חדשים.

לפותח הת'רד - אני מציע לך לקחת את ה1200 שח' ופשוט לשדרג את המעבד ולהוסיף זכרון. אין טעם לקנות מחשב חדש בתקציב הזה.

פורסם

^

תעשה קצת OC

עם מפרט כמו שלך תעשה 2800 בלי בעיה ותרגיש הבדל משמעותי (היה לי E63 ומורגש הבדל)

פותח הת'רד , מחשב למשחקים - קנה יד שניה

פורסם
  • מחבר

זה לא מחשב למשחקים המטרה הראשונה של המחשב, שיהיה מחשב שיעבוד טוב, ויריץ משחקים באופן נורמאלי(8450 כרטיס מסך מספיק טוב במחיר סביר, ואפשר אפילו פחות טוב מזה 8600 אולי)

משיטות קצר באתרי החנויות יש מעבדים ב400+לוח ב400+זכרון 2 ג'יגה ב250+ HD 320 ג'יגה ב250+ כרטיס מסך 350-600 סה"כ כ 1800.

השאלה איזה מעבד איזה לוח....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים