עבור לתוכן

חיבור מחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI.

הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה.

יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך?

כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה.

אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב.

תודה.

פורסם

אתה מחובר עם המסך מחשב והטלוויזיה ישירות לכרטיס מסך או למפצל ואז לכרטיס? באיזה כרטיס מסך אתה משתמש?

אני משתמש בשל Nvidia עכשיו אני כרגע לא משתמש ב2 מסכים אבל ניסיתי פעם לחבר את המסך שלי במחשב הקודם ב DVI ובVGA כדי לראות את ההבדלים באיכות (משום מה הVGA במסך ההוא היה טוב יותר) ואם יש לך NVIDIA כנס ללוח הבקרה-> לוח הבקרה של NVIDIA->צג->צגים מרובים תצוגות ושם יש לך אפשרויות לבחירה לדוגמא לשים את שתי המסכים אחד ליד השני שישלימו כאילו זה מסך אחד גדול או ששתיהם ישדרו אותו דבר. בכלל אני ממליץ לך אם יש לך כרטיס מסך של NVIDIA כנס לשם ותסתכל על האפשרויות שיש שם יש כל מיני דברים שיכולים לתת לך תשובות על כל מיני שאלות. בלי קשר אאל"ט אין שום צורך בלחיצת כפתור אתה פשוט יכול להגדיר רזולוציה לכל מסך ששתיהם יפעלו בו זמנית... נדמה לי בשולחן עבודה אתה לוחץ מאפיינים-> הלשונית הכי שמאלית למעלה ושם אתה יכול למספר את הצגים (על כל צג כתוב בגדול מספר ואז אתה קובע רזולוציה לצג מספר 1 ורזולוציה לצג מספר 2.

אני חושב שהבעיה שלך מתאימה יותר לפורום מסכי מחשב/ כרטיסי מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים