עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך לקנות - אני בסאן דיאגו

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ?

תודה מראש !

פורסם

9800 פרו (טווח מחירים - משהו כמו 1600 שקל.) .

פורסם

Radeon 9800 Pro 256MB DDR II

הכרטיס הכי חזק בעולם.

איפה שאתה נמצא תוכל להשיג אותו ב-450$ ואולי אפילו פחות.. בכל מצב זה נכנס (בערך בול) בתקציב שלך.

פורסם

5900u 256 הכי חזק בעולם

פורסם

5900u 256 הכי חזק בעולם

נונסנס. ה5900U לפעמים מפסיד גם ל9700PRO.

פורסם

שיגעתם את הבנאדם ;D

בכל מקרה בכל הבנצ'מארקים והמבחנים והשהשוואות שעשו מצאו שה-GEOFORCE FX 5900 ULTRA לוקח גם את הרדאון 9800 פרו אז די להתווכח היו תוצאות ואנבידייה במקרה הזה ניצחו והאולטרה יותר שווה.

אבל כאן באה בעיית התקציב, ואתה אומר שהתקציב שלך הוא מקסימום 2000 אז כמובן תלך על הרדאון שנותן ביצועים פחות טובים אבל לא בהפרש ממש גדול, אז הכרטיס גם יתאים לך מבחינת התקציב וגם מבחינת הדרישות למשחקים החדשים.

פורסם

שיגעתם את הבנאדם ;D

בכל מקרה בכל הבנצ'מארקים והמבחנים והשהשוואות שעשו מצאו שה-GEOFORCE FX 5900 ULTRA לוקח גם את הרדאון 9800 פרו אז די להתווכח היו תוצאות ואנבידייה במקרה הזה ניצחו והאולטרה יותר שווה.

אבל כאן באה בעיית התקציב, ואתה אומר שהתקציב שלך הוא מקסימום 2000 אז כמובן תלך על הרדאון שנותן ביצועים פחות טובים אבל לא בהפרש ממש גדול, אז הכרטיס גם יתאים לך מבחינת התקציב וגם מבחינת הדרישות למשחקים החדשים.

תקנה GeForce 5900Ultra

וזהו ותהנה לך שם...

פורסם

שיגעתם את הבנאדם ;D

תראה לי ביקורת אחת שה5900 מנצח את ה9800 באופן סדיר

פורסם

אין על איכות התמונה והפילטרים של ATi, לך על ה 9800 ותהיה הרבה יותר מרוצה מאשר אם תקנה GeforceFX 5900.

פורסם

זה לא אקטואלי, אחרי כמה גירסאות דרייברים הוא כבר לא קילר כמו שnVIDIA רצו שיהיה בעזרת התאמות.

אני הייתי קונה 9800NP וחוסך

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי 9800 יותר זול ונותן ביצועים לא רעים יחסית לשוק הגבוה . מספיק טוב בשבילי עכשיו מאיזה חברה לקנות אותו ? HERCULES ? יש משהו יותר טוב ?

פורסם

אומרים שהרקולס וספייר הם החברות היותר איכותיות לכרטיסים.

(דרך אגב , הכרטיס של הרקולס , הוא נראה פשוט מדהים)

אבל בפועל , לא תראה הבדלים בביצועים בין הכרטיסים.

פורסם

תשמע עם אתה כבר בארה"ב אז אני מציע שתקנה את ה ATI זה שמיוצר על ידם שנאמר עם כבר אז כבר :)

פורסם

ATI זה קנדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים