עבור לתוכן

יעוץ לגבי כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה שלום לכולם :hi:

אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים!

יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה

רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.?

ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית !

מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה..

נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש :)

פורסם

ב500 שקל לכרטיס קול חיבור אופטי לא יהיה עדיף על אנלוגי, מהסיבה הפשוטה שבחיבור אופטי המגבר שלך יבצע את ההמרה. חיבור אופטי בסיסי לא צריך לעלות 500 שקל, חבל שתיפול פה.

חוצמזה אני לא יודע איזה מגבר יש לך אבל אני מניח שהוא לא אחד של עשרות אלפי שקלים.

לגבי כרטיס - M-Audio Revolution 5.1 היה לי אותו והוא כרטיס מעולה לסטריאו. ישדרג בכמה רמות את המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

ב500 שקל לכרטיס קול חיבור אופטי לא יהיה עדיף על אנלוגי, מהסיבה הפשוטה שבחיבור אופטי המגבר שלך יבצע את ההמרה. חיבור אופטי בסיסי לא צריך לעלות 500 שקל, חבל שתיפול פה.

חוצמזה אני לא יודע איזה מגבר יש לך אבל אני מניח שהוא לא אחד של עשרות אלפי שקלים.

לגבי כרטיס - M-Audio Revolution 5.1 היה לי אותו והוא כרטיס מעולה לסטריאו. ישדרג בכמה רמות את המערכת שלך.

לא ממש הבנתי אותך אפשר להגיד שבכלל לא :-\

בקשר לכרטיס קול M-Audio Revolution המליצו לי עלי אני חושב שאני אקנה אותו! אתה רשמת שהא ישדרג בכמה רמות תמערכת שלי מאיזו בחינה הוא ישפר?

פורסם

אם המגבר שלך הוא מגבר סטריאו אז אין ממש צורך ביציאה דיגיטאלית... כמו כן חבל לבזבז כסף על יציאה אופטית וכבל אופטי כשאתה יכול להשתמש בכרטיסים פשוטים למדי כמו למשל Realtek שיש להם חיבור S/PDIF ואתה יכול להשתמש בכל כבל RCA פשוט בשביל להעביר אות בצורה דיגיטאלית... במיוחד אם המגבר שלך נמצא יותר מ5 מטר מהמחשב אז אין לך מה לחשוב על אופטי...

פורסם

לא ממש הבנתי אותך אפשר להגיד שבכלל לא :-\

בקשר לכרטיס קול M-Audio Revolution המליצו לי עלי אני חושב שאני אקנה אותו! אתה רשמת שהא ישדרג בכמה רמות תמערכת שלי מאיזו בחינה הוא ישפר?

השיפור המיידי שאני הבחנתי איתו זה בבמה ובמיקום הכלים.

כמובן שיש גם שיפור בפירוט ועוד כמה דברים שנראה לי שיסבכו אותך יותר :)

פורסם
  • מחבר

נעשה סדר .. יש לי מגבר 5.1 זה המגבר http://www.crazyedi.co.il/products/93444?ref=yes?ref_id=bazman

בלוח אם של גיגבייטp35-ds3l אצלי יש יציאה spidf out

http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2599&ImageType=ProductImageBack

אולי עדיף ךקנות ב80 שקל תכבל אופטי הזה

http://ultrapro.co.il/products/112799

ולחבר. שבכלל לא צריך כרטיס קול מספיק מה שיש לי עם הלוח אם אני לא כזה מבין אז תיעצו לי מה לעשות אני בסך הכל רוצה לשמוע מוסיקה באיכות טובה מהמחשב דרך מגבר 5.1

אני ממש לא מעונין בהקלטות וכו' גג שבמקסימום זה מוסיקה סרטים נקודה!!!!!

אז תציעו לי מה לעשות שיהיה מובן וחד וחלק תודה מראששש :P

פורסם

עדיף לך להשאר עם החיבור ה"פשוט" כי אני רואה שהמגבר שלך לא ברמה גבוהה.

הרבולושן ישדרג לך את הסאונד

פורסם
  • מחבר

עדיף לך להשאר עם החיבור ה"פשוט" כי אני רואה שהמגבר שלך לא ברמה גבוהה.

הרבולושן ישדרג לך את הסאונד

משדרג אותו בקרוב :P

פורסם

בעיקרון אתה לא צריך שום דבר...

קח כבר RCA רגיל... תחבר מהs/pdif של הלוח אם שלך אל המגבר...

זה לא מספיק איכותי בשבילך? תקנה כבר composite יעודי אולי של monster או משהו בסגנון

עדיין לא מספיק איכותי בשבילך? תשדרג לכרטיס קול יותר טוב...

עדיין לא מספיק איכותי? תזרוק את המגבר והרמקולים שלך לפח ותקנה יותר טובים?

בכל מקרה אין שום צורך באופטי... SPDIF ואופטי מעבירים סאונד באותה צורה... זתומרת דיגיטאלית

זה לא משנה אם ה0 וה1 מגיעים בתצורה של אור או של זרמים חשמליים הם עדיין יהיו באותה איכות...

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אתה לא צריך שום דבר...

קח כבר RCA רגיל... תחבר מהs/pdif של הלוח אם שלך אל המגבר...

זה לא מספיק איכותי בשבילך? תקנה כבר composite יעודי אולי של monster או משהו בסגנון

עדיין לא מספיק איכותי בשבילך? תשדרג לכרטיס קול יותר טוב...

עדיין לא מספיק איכותי? תזרוק את המגבר והרמקולים שלך לפח ותקנה יותר טובים?

בכל מקרה אין שום צורך באופטי... SPDIF ואופטי מעבירים סאונד באותה צורה... זתומרת דיגיטאלית

זה לא משנה אם ה0 וה1 מגיעים בתצורה של אור או של זרמים חשמליים הם עדיין יהיו באותה איכות...

אממ הבנתייייי ..

רק רציתי לדעת תשובה אחת וברורה כרטיס קול M-Audio Revolutions עם אקנה אותו אותו ואחבר כבל אופטי אליו ולמגבר או כבל אחר יהיה שיפור בסאונד?

איהיה הבל בין מה שאני שומע עכשיו מכרטיס קול של הלוח אם לבין הרטיס קול M-Audio Revolutions זו השאלה שלי? או שישמעו בערך אותו דבר?

פורסם

אני לא חושב שאתה תשים לב להבדל... בטווח מחירים הזה של כרטיסי קול מובנים או PCI עד 1000 שקל אתה לא תשים לב להבדלים ביציאות דיגיטאליות... אם יהיה הבדל זה רק ביציאות אנלוגיות...

ביציאות דיגיטאליות אולי אתה תשים לב להבדל פצפון אם תקנה איזה focusrite saffire או איזה RME fireface400 שהם קרטיסים חיצוניים בממשק firewire... ועולים המון...

פורסם
  • מחבר

קיצר לא קונה כלום חח נישאר עם הכבל rca וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים