פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכיםשיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו)חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריקובגודל 22 אינצואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מסכים שמתאימים לגרפיקאים הם מסכים בעלי פאנל שאינו TN, ולכן היחיד שנמצא יחסית בתקציב (אחרי הקניות הקבוצתיות) הוא הDELL 2209WA, אבל הוא מבריק.חוץ מזה בתקציב הזה לא תמצא שום דבר אחר, חוץ ממסכי TN, ואז לא משנה איזה חרא תקנה בערך...
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מסכים שמתאימים לגרפיקאים הם מסכים בעלי פאנל שאינו TN, ולכן היחיד שנמצא יחסית בתקציב (אחרי הקניות הקבוצתיות) הוא הDELL 2209WA, אבל הוא מבריק.אני חושב שהוא התכוון שהפאנל עצמו לא יהיה מבריק. וה-2209WA לא מבריק ככל שידוע לי. לכן, אם החריגה מתאפשרת, הוא בהחלט האפשרות המועדפת, ובהפרש ניכר.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים ^^^ אתה מתכוון למסגרת או למסך התצוגה?יחסית מסך התצוגה לא מבריק, אבל בזויות הלא נכונות הוא מעצבן.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אני מתכוון למסך התצוגה.מה הכוונה בזוויות לא נכונות מעצבן?בעקרון המסך הוא מט כפי שאומריםאבל מאחר שבשעות היום, אם בא לי לראות סרט מהמיטה אני יוצר זוית חוזרת מהחלון, אז זה גורם למסך להיות בהיר יותר... (הוא לא מחזיר את התאורה כמו מראה, אז הוא לא מבריק, טעות שלי מקודם)
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים 2209WA אם החריגה מתאפשרת, הוא בהחלט האפשרות המועדפת, ובהפרש ניכר.בהחלט ממליץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.