עבור לתוכן

בעיית טמפרטורה והפעלת משחקים

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורה של המעבד שלי ללא מאמץ היא 67 בביוס רשום 81 בערך לפני יומיים זה היה 45-43 מוזררררררר

ולבעיה השנייה הכרטיס מסך שלי גם רותחח פשוט נגעתי בו ויקבלתי כוויה אז הוצאתי את הכרטיס מסך ואני בינתיים משתמש בכרטיס מסך פנימי של המחשב

וכל פעם שאני מתקין משחק ונכנס עליו זה מעלה לי הודעה הנה תמונה תעזרוו לי בבקשה אני לא יכול לשחק בכלום...

nothumb.jpg

פורסם

1. מה המפרט? לרמת הדגם הספציפי?

2. אם אתה יכול להביא קישור לדף מוצר באתר היצרנית של: כ.מסך, קירור מעבד, מעבד, לוח ומארז.

פורסם
  • מחבר

מחשב יחסית זול כרטיס מסך geforce 8400 gs מעבד e2200 אני לא יודע את הלוח אם אבל הוא לא מזהה אותו בגלל זה אני לא יודע מאיפה להשיג דרייבר לכרטיס המסך הפנימי אם צריך כזה אתם יודעים למה זה לא מפעיל משחקים ? אתמול פרמטתי והתקנתי ווינדוס XP לפני הפירמוט הטמפרטורות היו יציבות ומשחקים עבדו call of duty 4 ועוד כמה משחקים עבדו חלק לגמרי אני חייב עזרה בנוגע להפעלה של משחקים!!

פורסם

הכתיבה שלך לא כל כך מובנת, תשתמש בסימני פיסוק...

בנוגע ללוח האם תנסה להוריד את CPU-Zותחת הלשונית (טאב) Motherboard תמצא את דגם לוח האם

פורסם

שנה בבקשה את כותרת הדיון לאינפורמטיבית ע"פ הכללים המקובלים כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

את כותרת הדיון אתה יכול לשנות ע"י עריכת ההודעה הראשונה שלך בדיון.

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי תשובה. בבקשה עזרהה אני לא יכול לשחק בשום משחק זה סבללל

פורסם

מועבר לקירור.

פורסם

בתור התחלה:

1. תירגע זה בסה"כ מחשב.

2. תוריד EVEREST / cpuz.

3. תגיד לנו מה הטמפ' לפי אחת מהתוכנות הנ"ל ומה הדגם של הלוח-אם.

זהו בינתיים, להבא אל תיגע בכרטיס מסך מייד אחרי כיבוי המחשב, תחכה כמה דקות ועדיף שתשתמש בכפפות גומי.

פורסם
  • מחבר
nothumb.jpg דגם לוח האם לא ידוע .איך אני יכול לגלות את הדגם ? הוא לא מופיע. אלה הטמפרטורות משני תוכנות nothumb.jpg
פורסם

באוורסט Computer --> Summary.

עולה לי רק התמנוה של האוורסט.. טמפ' תקינות של דיסק קשיח ולוח-אם אבל איפה הטמפ' של המעבד/כרטיס מסך?

איזה מוזר..

פורסם
  • מחבר

התמונה השנייה תוקנה... באוורסט לא רשום את הדגם של הלוח אם וניראה לי שבגלל זה אני לא יכול להפעיל משחקים אולי בגלל שלא מותקן דרייבר מתאים. אבל אני לא יודע איזזה דרייבר להתקין כי אני לא יודע מה הדגם של הלוח אם!

פורסם

אז כנס לביוס.

ראיתי עכשיו את התמונה.. טמפ' סבירה למחשב במאמץ אבל אתה אומר שזה במנוחה, אז כנראה משהו תקול. כל המאוררים עובדים?

תחכה לתגובות של מבינים יותר.

פורסם
  • מחבר

כל המאווררים עובדים אחד למעבד אחד מאחור אחד מהצד ואחד למעלה . המארז מפורק בצד אחד אני בירושלים אז די קריר גם בקיץ. שמתי את הצד הפתוח צמוד לחלון.

אני לא מצליח להיכנס לביוס ניסיתי לעשות ctrl-alt-esc ,ctrl-esc,ו esc לא מצליח..

פורסם

תעשה ריסטרט.. לפני שהכל עולה שהמחשב עדיין במסך ההתחלתי שמציג את המעבד וכו', תלחץ Del. יהיה כתוב שם את הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי Del לא עבד ! אין דרך אחרת לברר את דגם לוח האם ? אולי רשום עליו כי המארז שלי פתוח אז אני יכול להסתכל לא ?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 21:45:34

ניראה לי שזה זה http://computergigashop.com/catalog/images/Intel%20Desktop%20Board%20DG31PR.jpg כי הסתכלתי בלוח שלי ובלוח הזה והם זהים לחלוטין עכשיו זה יעזור להפעיל את המשחקים ? כי ניראה לי שאני צריך דרייבר לכרטיס מסך הפנימי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים