פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון,אם לא אז תעבירו בבקשה את האשכול לפורום המתאים ואני מתנצל.יש לי בעיה עם המסך וכל הכפתורים שמסביבו שלא פועלים.התקנתי את הדרייבר הזה (הכי חדש):http://www.logitech.com/index.cfm/434/3498&cl=us,en?WT.ac=sc|downloads||ddויש לי את המערכת הפעלה הבאה:windows 7 64 bitאת האמת אני כבר מיואש פניתי ל-2 פורומים ולא הצליחו לעזור לי,אני מקווה שאתם כן תצליחו לעזור לי ואם לא אני אפנה לתמיכה של לוג'יטק ביום ראשון.תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים כנראה שאתה לא יודע לקרוא את החוקים.אסור להקפיץ הודעות בזמן הקצר מ24 שעות.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים תרשום דוא"ל לוג'יטק. מאוד יכול להיות שאין להם עדיין תמיכה מלאה ב7 שגם ככה תצא סופית רק ב 22 לאוקטובר.לפי מה שכותבים פה רצוי לבדוק התקנה במצב תאימות לויסטה, הרצת ההתקנה as administrator וגם בדיקה ששרות human interface access מוגדר לאוטומטי.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר אם יש אפשרות לתקשר איתם דרך הטלפון אני אשמח למספר.עשיתי כל מה שאמרת לי כשהתקנתי את הדרייבר,אחרת אני לא יכול להתקין אותו.ולגבי זה:human interface accessאיפה השאפשרות הזו נמצאת?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר טוב כניראה ש-KSP נתנו לי מקלדת לא טובה,כי חיברתי את המקלדת למחשב עם וינדווס ויסטה SP1 והתקנתי הכל,ועדיין זה לא פעל.מישהו היתנסה עם האחריות של KSP בביל"ו?אני מקווה שהם לא יעשו לי בעיות.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר אני הלכתי אליהם הם בדקו ראו שבאמת לא פועל,הוא דיבר עם איזה מישהו והחליפו לי ועכשיו זו תקינה,קצת היתייבשתי אבל מה שחשוב זה שהחליפו לי ועכשיו הכל פועל!תודה רבה לכל מי שניסה לעזור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.