עבור לתוכן

mx 518 עושה בעיות לאחר כניסה לוינדוס 7 7137.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר.

בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה..

נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך...

האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב הוא עובד כרגיל...

מחכה לעצותכם,

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו? משהו? מושו?

פורסם

די ערבבת פה הרבה דברים, לא סביר שיש קשר בין ה OC שעשית לבין זה שהעכבר לא עובד.

כשאתה מדליק את המחשב העכבר לא עובד אלא רק מקבל מתח, כנראה בגלל זה הוא לא מתחרפן לך.

אחרי שהווינדוס עולה הדריבר שלו מופעל ורק אז אפשר לראות אם העכבר עובד.

בוא נעשה סדר, עכשיו כשהווידוס עלה, אם אתה משחק עם החוט של העכבר הוא מתכבה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההודעה אחרי שנתיים, אני ללא מחשב וגר בעיר אחרת כרגע \=

בכל מקרה התשובה לשאלה, אז כן זה בדיוק מה שקורה, משחק מעט עם החוט והעכבר מפסיק לעבוד...

תודה רבה על התשובה!

פורסם

טוב זה נשמע שיש לך בעיה עם הכבל של העכבר.

לא אומר שצריך ישר לזרוק אותו, נסה למצוא את הנקודה המדוייקת שהבעיה קוראת בו, ותקשור אותו שיהיה מקופל ולא יתנתק העכבר.

אפשר גם לחתוך את הנקודה הזאת ולבצע חיבור מחדש כאשר מוציאים את החלק שעשה בעיה בכבל.

אבל הכי טוב לממש אחריות אם יש.

פורסם
  • מחבר

אחריות נגמרה :P

הבעיה היא ישירות מהיציאה של העכבר, ככה כשמסובבים יותר מדי הוא מאבד את זה...

חשבתי על לעשות מה שאמרת וכנראה שאחתוך ואדביק מחדש, לא ילך נקנה חדש...

תודה רבה רביד על התשובה...!

צום קל וגמר חתימה טובה :)

פורסם

גמר חתימה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים