עבור לתוכן

Creative X-FI XtremeGamer Fatal1ty Pro PCI - עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אהלן, היום רכשתי כרטיס כזה יש לי בעיה קטנה.

בכללי הבעיה היא - הכרטיס לא מזוהה בווינדוס ואני לא יכול להתקין דרייברים בגלל שזה לא מזהה לי אותו.

עכשיו אני יתן יותר פרטים, על כל מה שניסיתי עד עכשיו.

קודם כל הלוח-אם שלי : Asus A8N-SLI , מעודכן בביוס האחרון מהאתר של אסוס, ווינדוס אקס פי סרביס פאק 3, מחשב קצת

ישן אבל עדיין אין לי ולא היה לי שום בעיות עד עכשיו.

שקיבלתי את הכרטיס בדיוק מה שעשיתי, מעבר לזה לא ניסיתי לעשות כלום :

1. הלכתי לביוס, הלכתי ל onboard device configurations וביטלתי את ה AC97 Audio

2. ניסיתי ב 3 סלוטים שונים של PCI לחבר את הכרטיס, ועדיין לא הראה אותו בווינדוס כאילו לא שמתי שום דבר.

3. האור האדום על הכרטיס עצמו שזוהר על ה X-FI דלק, מה שאומר שלא היה שום בעיה בחיבור, וזה קיבל חשמל.

4. הכרטיס נראה ללא שום דופי, כלום לא נראה לעין חריג, ושום דבר מיוחד.

אוקיי אז ככה, עוד כמה שעות אני ינסה לחבר אותו אצל חבר שלי במחשב, לא יודע אם זה שהמחשב שלו יותר חדיש קשור

כי המחשב שלי ישן אבל לא עד כדי כך.. משהו כמו 3 וחצי שנים עם הביוס הכי מעודכן [ socket 939 ] .

אם מישהו חושב שהוא יכול לעזור, או אם למישהו היה את הבעיה אני אשמח מאוד יחסוך לי הרבה כאב ראש.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עדכון, שאלתי חבר שמבין הוא אומר לי שחייב להיות לי איזשהו חיבור שמתחבר ללוח אם משהו עם ארבע פינים קטנים.

למישהו יש מושג איזה כבל וזה ואם זה בכלל נכון ?

אני קניתי את הכרטיס בקופסת bulk ללא שום כבלים רק דיסק עם דרייברים, עכשיו מישהו מוכן לעזור יודע על מה אני מדבר ?

יש כבל שאני חייב לחבר ללוח, ויש לו שם אולי ?

פורסם

התקנת את הדרייברים?

פורסם
  • מחבר

התקנת את הדרייברים?

תקרא הודעה ראשונה ותבין שאני לא יכול להתקין את הדרייברים כי הוא לא מזוהה לי בכלל בווינדוס.

פורסם

תגדיר לא מזוהה... יש לא מזוהה שאומר שהוא קלט שחובר משהו אבל לא קלט מה זה המשהו הזה

ויש לא מזוהה שאומר שהוא לא קלט שחובר משהו...

בכל מקרה תכניס את הדיסק של הדרייברים ונסה להתקין לדעתי זה אמור לגרום למחשב לזהות את הכרטיס קול

תעדכן מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים