פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים שבת שלום לכל עם ישראל! אני זקוק לעזרת העם בהתאמת לוח האם!! בעקרון לא צריך שיהיה כרטיס מסך משולב ואני לא צריך כרטיס קול משולב... למרות שאם יהיה כרטיס קול בלוח שתציעו אז סבבה! אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני רק צריך לוח אם אמין וטוב ושיתמוך לי בזיכרונות DDR-RAM 512MB 3200 Samsung כמובן שרצוי שיהיה במחיר נמוך ככל האפשר(לא יותר מ600 ש"ח)!! טוב זהו נראה לי שאלה כל הפרטים שאני יכול לתת! תודה לכל העונה
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים כבר פתחת תראד עם בדיוק אותה שאלה לא ככה??אני לא מוצא אותו... אבל אני זוכר משהו.... לא משנהABIT NF7 SLתעשה חיפוש
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר צודק! עכשיו שמתי לב שרשמתי את אותה ההודעה פעמיים... פעם ראשונה המחשב נתקע! אבל משום מה זה לא רוצה להימחק... אממ... הNF7-SL עולה 660... לא עדיף כבר לקנות NF7-M שזה רק עוד 20 שקל? ואיך ה NF7 V.20 ?
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=46447כמה ת'רדים עוד תפתח? יכלת לרכז את כל השאלות שלך בת'רד אחד במקום לפתוח 4 (ואולי יותר).
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים אני אישית מעדיף את הEPOXאתה יכול לקחת EPOX 8RDA+ שמגיע עם SOUNDSTORM שהוא כרטיס קול חזקנ530 שקל מKSP
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים אתה יכול לקחת EPOX 8RDA+ שמגיע עם SOUNDSTORM שהוא כרטיס קול חזקגם ב NF7-SL יש כרטיס קול Sound Storm...
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים יש לי ASUS A7N8X dELUX הוא אחלה. כל הפיצרים שאתה רוצה יש לודרך אגב הייתי קונה Epox 8RDA8 + אבל לא מצאתי אותו באוסטרליה(איפו שאני גר)
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים למה אתם נותנים לו לוח אם לאובר קלוק? :-\וגם ל ABIT אין הרבה קשרים בארץ ובעיות אחריות שמעתי, לכן לא כדאי סתם לקחת אותם כלוח לסתם מחשב לחובבנים רגילים שלא מתעסקים בטוויקים\אובר קלוק.עדיף שייקח את הלוח ב 500 שקל של GIGABYTE שיש בו את כל הפיצ'רים והוא מעולה. (טוב לא את כולם אבל מספיק)
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר למה אתם נותנים לו לוח אם לאובר קלוק? :-\וגם ל ABIT אין הרבה קשרים בארץ ובעיות אחריות שמעתי, לכן לא כדאי סתם לקחת אותם כלוח לסתם מחשב לחובבנים רגילים שלא מתעסקים בטוויקים\אובר קלוק.עדיף שייקח את הלוח ב 500 שקל של GIGABYTE שיש בו את כל הפיצ'רים והוא מעולה. (טוב לא את כולם אבל מספיק)זה מה שאני בסוף עושה.... תודה רבה! (;
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים הלוח של ABIT מעולה לאוברקלוק אבל הוא מעולה גם מכל שאר הבחינות כמו ביצועים ויציבות וכו... אין סיבה לא לקחת אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.