עבור לתוכן

יעלון לראשות הליכוד?

Featured Replies

פורסם

איזה מלך. סוף סוף אומר את האמת בפנים. ממליץ לכולם לקרוא בחום את הספר שלו.

קרעה אותי התגובה בסרטון אבל:

משה(בוגי) איש אמיץ מאוד!

בא לכנס כשידע שפיפי יגער בו,ובכ"ז לא שם עליו וישב עם פייגלין באותו השולחן.הלוואי שה' יצליח דרככם בשיתוף פעולה מלא להנהגה אחרת במדינה שלנו (שכבר גוססת) ותביאו שלטון איכותי ונאור ודמוקרטי!

:lol: :lol:
פורסם

תענוג :)

סוף סוף התבטאויות ימין מחבר בממשלה ימנית. אה..או שזו ממשלת מרכז?

כבר אי אפשר לדעת.

בוגי אמר את מה שהוא מאמין, ואם הוא ימשיך בקו הזה

לא חשוב כמה התקשורת תגנה אותו ולא חשוב כמה ביבי יתנער ממנו, הוא יקבל הרבה קולות.

ישר כוח בוגי =]

פורסם

לא קורה הרבה שאני מסכים אתך, מר PAIN, אבל כאן אנחנו תמימי דעים.

פורסם

המחליף של ליברמן נמצא! :lol: :lol: :lol:

תמיד צריך אחד כזה במערכת :lol: :lol: :lol:

אחרת היה ממש משעמם

ב-93' תמך בהסכמי אוסלו, ואחר כך חזר בו. בבחירות 96', בעיצומו של הקרב בין שמעון פרס לנתניהו, הודיע בוועדת החוץ והביטחון כי האיראנים רוצים את ביבי כראש ממשלה. ב-2002, לאחר שמונה לרמטכ"ל, המליץ לתת לטילים של החיזבאללה להחליד, ושנה לאחר פרישתו מהשירות, התברר כי מה שהחליד הם לא הטילים, אלא הצבא תחת הנהגתו. בבחירות האחרונות הודיע כי הוא מתנגד למדינה פלסטינית, אולם הצליח לעכל את נאום בר אילן של נתניהו. והשבוע, רק לפני כמה ימים, הודיע שצריך לחזור לחומש ההרוסה, אותה חומש שעל הזכות להורסה נאבק לאחר ששרון ומופז החליטו לא להאריך את כהונתו כרמטכ"ל. מעניין כיצד ינהג, כחבר קבינט ופורום השישה, כשיוחלט לפנות מאחזים בלתי חוקיים, שבחלקם ביקר השבוע
פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

רפי, הדה לגיטימיזציה שאתה עושה לאנשים מחליאה. במקום לבדוק את העובדות לעניין, החלטת לצטט איזה כתבת "אנטי בוגי" ולצרף סמיילי צוחק. זילזול באנשים לפני שאתה מכיר את כל העובדות היא לא מהלך חכם.

אם אתה באמת רוצה לטעון טענות נגדו, אני ממליץ לך קודם כל לקרוא את הספר שלו, ואז תבין עד כמה אידיוט יצאת עכשיו. הוא תמך בהסכמי אוסלו עד שמונה לראש אמ"ן, והתחיל לקבל הערכות מודיעין והוכחות שעראפת מהטל בכולנו. כמו כן, הציטוט של "לתת לטילים להחליד" הוצא מהקשרו לחלוטין על ידי כתב דמגוג. אני מאוד מקווה שתפסיק עם ההתנהגות הזאת, כי היא רק מוציאה אותך טיפש יותר.

פורסם
זילזול באנשים לפני שאתה מכיר את כל העובדות היא לא מהלך חכם.

לא משהו אישי נגדו - ספקן לגבי כל הפוליטיקאים

אם אתה באמת רוצה לטעון טענות נגדו, אני ממליץ לך קודם כל לקרוא את הספר שלו, ואז תבין עד כמה אידיוט יצאת עכשיו.

ספר דמגוגי בדיוק מה שאתה טוען על הכותב - חצי אמיתות

בדקת שמה שהוא כותב בספר אמיתי או שהאמנת כי היה נוח?

פורסם

ספר דמגוגי בדיוק מה שאתה טוען על הכותב - חצי אמיתות

בדקת שמה שהוא כותב בספר אמיתי או שהאמנת כי היה נוח?

אתה קראת את הספר?

נו ולאילו מסקנות הגעת?

פורסם
  • מחבר

אין טעם להתווכח, אתה אפילו לא מנסה לחשוב שאולי הוא אומר דברים נכונים, אלא רק מחפש עוד ועוד דרכים להתנגח. לא קראת את הספר, אבל כבר גיבשת עליו דעה שהוא דמגוגי ומלא בחצי אמיתות. תתבגר, תבין שאתה סתם ווכחן, ואז תחזור לשולחן הדיונים.

פורסם

לא מאמין לו ...אני מוכן לשים כסף שאם הוא יהיה ראש ממשלה הוא יחתור לעשות שלום =קווי 67 כדי לצאת גיבור לדורות כמו בגין

ככה היה עם כל ימני שעלה לראשות הממשלה(חוץ מיצחק שמיר ;D ) . בקצור זה בעיני דברי חנופה ולא יותר .

פורסם

התוודעתי אליו לראשונה בבה"ד 1, היות והוא היה הרמטכ"ל דאז ובא לשוחח איתנו.

הוא השאיר בי רושם מאוד עמוק, שמעטים הקצינים שעשו זאת(נוסף עליו היה את גל הירש, שאת רצח האופי שעשו לו אחרי לבנון 2 כולם מכירים ויודעים).

אני דווקא חששתי שמדובר בסמן שמאלי בליכוד, ואני שמח לראות שטעיתי. ההערכה שלי אליו רק גברה ואני מקווה מאוד שלא מדובר בספין.

התקשורת עושה לממשלה דה-לגיטמציה כזו שרואים רק בימים שהימין בשלטון. מצד שני בראיה אובייקטיבית העובדות מעודדות. המצב הבטחוני טוב מכפי שהיה בשנים האחרונות, ולמעשה הפעם האחרונה שהייתה רגיעה כזו הייתה בימי ממשלת ביבי הראשונה. גם המשק מתאושש, מהר מהצפוי. נושאים אחרים כמו בטחון פנים, בריאות, ובתקווה גם חינוך מקבלים שוב במה מרכזית כי יש פנאי לעסוק בהם, וטוב שכך.

והכי חשוב, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן, בכל פעם שקם מלעיז חיצוני ולא משנה כמה רם מעמדו, הדבר זוכה לתגובה מיידית ובלתי מתפשרת - בין אם מליברמן, ביבי, או יעלון. אז התקשורת מנסה להציג זאת בצורה שלילית, אך בהסתכלות אמיתית המסקנה היחידה שמתקבלת היא שאנחנו לא פרייארים יותר. אני לא צריך להתבייש כשאני קורא על אישי ציבור שמוכרים את המדינה בנזיד עדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים