פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים עקרונית זה ממש לא מומלץ, אבל אם הלוח-אם זהה אז יש סיכוי טוב שזה יעבוד וגם אז כנראה שתצטרך להעביר את ההארד-דיסק מהמחשב הקודם.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר הכל זהה אני פשוט רצה לחלץ את ההרדיסקים שאני זקוק למחשב השני ולהחליף אותם בIDE במקום SATA... חוץ מזה הכל אותו הדבר נישאר הלוח הכל.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים דבר ראשון, לא סתם מעתיקים את התיקייה של מערכת ההפעלה - זה לא יעבוד בלי קשר לחומרה.תשתמש בתוכנת Image כמו Acronis True Image, Norton Ghost (שתיהן בתשלום) או בתוכנה החינמית Clonezilla כדי ליצור "תמונה" של המחיצה (או דיסק) בה מותקנת מערכת ההפעלה שלך (בדרך כלל C). את ה-"תמונה" הזאת תשחזר אחר כך להארד-דיסק החדש. אם לא החלפת שום רכיב ליבה אלא רק הארדיסקים קיים סיכוי טוב שלא תהיה בעיה - אם כי תמיד כשמחליפים רכיבים ועושים משהו כזה קיים הסיכוי שכן תהיה התנגשות כלשהי.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר מישהו יכול להסביר לי את סדר הפעולות שצריך לעשות בשביל להעתיק עם הגוסט? איך אני יריץ את הגוסט מההרדיסק שעליו העתקתי את הגוסט?
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אתה צריך להריץ את ה GHOST מדיסקאתה יכול להוריד HIRENS BOOT CD ושם יש לך GHOST שתוכל להריץ מדיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.