עבור לתוכן

תקציב 5 מיליון ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עשיר בטירוף, ואני רוצה המלצה למפרט המחשב החזק ביותר שקיים במערכת השמש הזאת...

תודה מראש!

פורסם

שלום, אני מצחיק בטירוף, ואני רוצה המלצה למפרט המחשב החזק ביותר שקיים במערכת השמש הזאת...

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהתגובה שלי הזויה אבל אני רוצה יחס רציני בבקשה, כסף זאת לא הבעיה שלי אני אשמח להמלצות של מפרט הכי חזק שאתם מכירים

פורסם

תקנה את KSP או IVORY.

פורסם

תחזור לF-X-P שם עוד יכולים להרכיב לך [למרות שאין חיה כזאת]

פורסם

שאל את IBM מה הם יכולים להציע לך :P

אגב סוף סוף אדם חכם שעושה רכישה כדאית לעוד 100000 שנים :P

פורסם

לא חכם ולא אבטיח.

נגיד לילד שמו בבצד גם 50 מיליון שח - גם במצב כזה עדיף לו לקנות מחשב באיזה 15 אלף שח וכל כמה זמן לשדרג. בשביל הפינוק.

פורסם

בשביל האתגר - למרות שפותח הדיון הוא טרול מהאגדות

תחנת מדיה מרכזית ---

מבוססת i975 מואץ על קירור גז בהזמנה מיוחדת (במרבית השימושים של משתמש קצה, ריבוי מעבדים לא רק שלא יועיל, אלא עשוי להיות חלש יותר מהפתרון הזה), שני GTX295 מקוררי מים ו-12 ג"ב זיכרון. מערך של 4 SSD תוצרת אינטל (64 ג"ב כ"א) כל זה ארוז במארז יחודי עבודת יד ומוחרש.

כרטיס קול של LYNXSTUDIO או RME מחוברים למערך מוניטורים משובחים של genelec או adam

מסך 30 אינץ' + מקרן LCOS משובח

שרת אחסון מרכזי

מבוסס XEON מהסדרה החסכונית, 6 ג"ב זיכרון, מערך RAID עם 16 דיסקים של 1 ג"ב כ"א

בנוסף - שרת אוטומציה בייתית, מערכת איחסון מידע לגיבוי במיקום נפרד בתוך כספת חסינת אש, נתב של סיסקו, רכזת סיסקו, מערכת VOIP של סיסקו, מס' נקודות גישה אלחוטיות. התקנה כמובן על ידי מומחה רשת מדופלם

מחשבי מדיה פזורים בבית - מבוססי מעבדים ניידים על לוחות mITX במארזים קומפקטיים מאחורי מסכי מגע משובחים.

תוסיף לזה אוטומציה מלאה של כל מערכות החשמל בבית, אינטגרציה מלאה של מערכות המחשוב עם האוטומציה והאבטחה הביתית ועם תוכנה שנכתבת לצורך כך בהזמנה מיוחדת ועדיין לא תתקרב לחצי מהתקציב... כאמור, טרול ישר מאגדות האחים גרים...

פורסם

אחי הוא לעבודה גראפית או למשחקים?

כי למשחקים עוד שנה תצטרך להחליף בכ"מ...

פורסם

בנאדם אתה לא רואה שזה חורג מאוד מהתקציב שלו? זה לא בסדר! הוא כתב:"תקציב 5 מיליון ש"ח" . :smile1:

אז למה אתה מנקר לו את העיניים עם מערכת מחשב יותר יקרה?! הוא בטח יושב עכשיו ובוכה... :'(

חחחחחחחחח ;D

שיט! שוב שכחתי למלא לוטו!

פורסם

אולי הוא באמת רוצה מחשב איכותי ואין לו בגבלה.

ואולי הוא דובאי שוחר שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים