עבור לתוכן

האם הורדת הגרילים באמת משפרת את איכות הסאונד?

Featured Replies

פורסם

בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים.

ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי ::)

האם זה באמת משנה?

פורסם

מוסיקה=גלי קול שמזיזים את האוויר בתדר מסויים.

אין מה שיפריע לאוויר לצאת לכיוונך והוא יגיע קצת אחרת. לטובה או לרעה אתה תחליט.

פורסם

פתחתי פעם דיון כזה באמברוזיה (ז"ל).

על כל פנים הגריל נועד להגנה על הרמקול מפגיעה,ליכלוך וגם ליופי (למרות שאני מעדיף בלי)

יש משהו מפריע בגרילים לפעמים הם ממש עבים והורדה שלהם משפרת את הסאונד

אבל עם מדובר בגריל דק שלא מפריע לרמקול לקפץ בבסים ולדחוף אוויר כמו משוגע אז אין צורך

ד.א באולפנים המוניטורים כולם פתוחים (אז אולי גם זה קשור)

פורסם

מה עם הגרילים ב-Z560 ? יש מניעה כלשהי מלהוריד אותם (לכלוך , אבק וכדומה) ? (ויש לציין שאני שומע עכשיו בלי גרילים...)

פורסם

תמיד שמורידים את הגרילים של הרמקולים יש שיפור בסאונד בין אם זה ברמקול "אמיתי" ובין אם זה רמקול סטאליט קטן..

פורסם

לא יודע אם הסרת הגרילים משפרת... אבל בטוח מעודדת ילדים קטנים או סתם אהבלים להדוף ולהזיק לממברנה עם אצבעותיהם.

פורסם

מכיר את זה,

היו לנו רמקולים פצצתיים בבית לפני בערך 7 שנים

אח שלי היה אז יותר קטן והוא החליט לעשות להם טיפול קוסמטי קטן, פתח להם את הצורה ופירק אותם לגורמים :o

פורסם

לא יודע אם הסרת הגרילים משפרת... אבל בטוח מעודדת ילדים קטנים או סתם אהבלים להדוף ולהזיק לממברנה עם אצבעותיהם.

מנגיעות קלות לא יגרם נזק אבל בו נגיד שידפקו עליה אז כן...

וזה בהחלט מעודד את זה.

פורסם

שמורידים את הגרילים של הרמקול אז אפשר להיות בטוח שכל הצלילים שבוקעים מהרמקול מגיעים אליך.

ברור שיש תמיד את הסיכון שידיים עויינות יכולים להרוס את הממברנה >:(

עריכה:

שחבר שלי נגע בסאב הלכתי אליו הביתה והרסתי את שניי הרמקולים של המערכת שלו (עיקמתי לו את כל הטוויטרים.. 8) )

פורסם

בהחלט. בשינ הסטלטים שלי יש שבר בכיפת הממברנה. כואב הלב.

מה שכן, זה קרה כי הורדתי את הגרילים ששמעתי מוזיקה, מכיון שלטעמי יש הבדל מורגש.

הגרילים יחסית עבים, והם עשוים רשת של פלסטיק... בלעדיה הצלילים הגבוהים נשמעים יותר משובחים.

לעומת זאת ישנם גרילים שהם דקים, ורובם עשוים מבד.. ואותם אין סיבה להוריד

פורסם

לא מבין אותך צחי, איך איפשרת לכזה דבר לקרות... קיבינימאט, ברשותך סט של קליפש, אני הייתי עוטף כל אלמנט לפני שבכל הייתי מניח על השולחן.

פורסם

אחרי ניסיון טוב של כולם אם הורדת הגרילים גם אני מטבעי החלטתי להוריד והכן שומעים הבדל רציני בCreative Inspire 5300 שלי,

אז נכון לעכשיו אני משאיר את זה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים