עבור לתוכן

מחשב נייד ב-2000 עד 2600 שח לשימושים בסיסיים + יד שניה הכדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות:

1. לקנות נטבוק 10'

2. לקנות נייד רגיל יד שניה

3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח

השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות.

1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק?

2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול?

3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?)

סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה

פורסם

השאלה היא קודם כל כמה אתה מתנייד. אין טעם לקנות נטבוק למטרות של שימוש בבית עם מסך ומקלדת חיצוניים.

פורסם
  • מחבר

שלום תודה על התגובה, הניידות חשובה לי למצבים בהם אני חייב לעבוד על המחשב זמן קצר - עד שעה (לבדוק מיילים, לשוטט בפורומים....) ואין לי מחשב נגיש. יחד עם זאת אני גם רוצה לעבוד עליו לצרכי הלימודים וזה אומר כמה שעות ברצף.

פורסם

אם אתה קונה חדש, אין לך ברירה אלא לבחור בין משהו סופר נייד וחלש למשהו סופר לא נייד וחזק יותר (בתקציב יכנסו מחשבי 15.4" חדשים בסיסיים). במקרה הזה אתה יכול לשקול מחשב יד שניה על מנת לאפשר איזושהי פשרת אמצע. לדעתי לעשות שימוש בנטבוק כמחשב ראשי זה מתסכל אבל זה תלוי בציפיות שלך.

הסיכונים בקניית נייד משומש הם כמו בקנייה של כל מוצר משומש, בעיות חומרה, פגמים וכיוצא בכך. כמו כן, הסוללה מתדרדרת מאד בניידים בני כמה שנים כך שזה משהו חשוב לקחת בחשבון ולבדוק. סוללה בת שלוש שנים כבר תהיה מתה ברוב המקרים. כמו כן, חשוב לבדוק את אורך האחריות שנשארה ולוודא אותה.

פורסם

לאחרונה הגיע לארצנו אסוס חדש מפרט כולל כל הצרכים הנדרשים ממחשב נייד לשימושים סטודנטיאליים כלליים.

חשוב - מסך 12 אינץ ומקלדת שפויה. המחיר כ 2500 שח. מצ"ב קישור.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734315

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות. ובין הנטבוקים - יש הבדלים מבחינת חוזק וביצועים ששווה לשלם עליהם? (N280?, זיכרון 2 ג'יגה)?

פורסם

ההבדלים העיקריים בנטבוקים היום הם ביצועי סוללה,

מבחינת כוח חישוב הם רובם באותה רמה פחות או יותר.

לאחרונה הגיע לארצנו אסוס חדש מפרט כולל כל הצרכים הנדרשים ממחשב נייד לשימושים סטודנטיאליים כלליים.

חשוב - מסך 12 אינץ ומקלדת שפויה. המחיר כ 2500 שח. מצ"ב קישור.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734315

המסך הוא 11.6" ולא 12" המקלדת היא יותר גדולה במעט מנטבוקים של 10"

אבל יש חיסרון גדול לנטבוק הזה והוא המעבד שלו (Z530) שחלש משמעותית מהN280\270

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים