עבור לתוכן

האם יהודים מבצעים מעשי רצח באותה תדירות כמו ערבים?

Featured Replies

פורסם

we are all human, for better an for worse

you know it's sad but true :'(

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוני , אל תקשקש

כמעט כל מעשי הזוועה בהיסטוריה באו מכיוון "אלוהי"

שחטנו את עמלק כי אלוקים אמר

אינקוויזיציה - אלוקים

מסעות צלב - אלוקים

פיגועים - אלוקים

מלחמות קודש של האסלם בימי הביניים - אלוקים

הדברים היחידים שעולים על דעתי שהם לא בשם אלוקים אלו מלחמות רגילות והשואה

השואה הייתה זוועה ומלחמות רגילות פחות

אני גם מאמין באלוקים רוני , רק שאני חושב שהוא כמו ילד עם זכוכית מגדלת ונמלים (ראה ערך איוב)

לא כמעט, אלא כל, כל מעשי הזוועה בהיסטוריה באו מכיוון אנושי, ביצעו אותם בני אדם. בני אדם ביצעו אותם מתוך תאוות והשחתה. למי ייחסו אותם? כל דור לפי מה שהיה מקובל, בימי קדם בשם האלילים, בימי הדתות המונותואיסטיות בשם האלקים, ובעת החדשה בשם אידיאלים. לא רק השואה בוצעה בשם אידיאלים, אלא גם הדיכוי הרוסי והרציחות ההמוניות של סטלין, הדיכוי בסין, וכו' וכו'. הרוע שייך לבן האדם והוא צריך להתגבר עליו, וזה שבכל דור מייחסים את הרוע למשהו אחר אינו מלמד כלל על מקורו.

אולי אחר-כך אפרט לך יותר לגבי עמלק וכאלה.

פורסם

הא סליחה כשאלוהים כביכול אמר לבני ישראל להשמיד את בני עמלק עד לרמה של השמדת הבהמות וחיות הבית שלהם זה היה בצחוק?

התנ"ך מכיל עדויות לשואות הראשונות שקרו, וכולן קרו בשם האל...

פורסם

ועמלק מה היו ? חסידי אומות העולם ? הם קמו על ישראל להשמידם . לא סתם נאמר "זכור את שעשה לך עמלק "

פורסם

הא סליחה כשאלוהים כביכול אמר לבני ישראל להשמיד את בני עמלק עד לרמה של השמדת הבהמות וחיות הבית שלהם זה היה בצחוק?

התנ"ך מכיל עדויות לשואות הראשונות שקרו, וכולן קרו בשם האל...

אם היית לומד דינים אלה ממקור ראשון, היית מגיע למסקנות שונות לגמרי. ראה את הרמב"ם בהלכות מלכים -פרק שישי:

"אין עושין מלחמה עם אדם בעולם עד שקוראין לו שלום, אחד מלחמת הרשות ואחד מלחמת מצווה, שנאמר (דברים כ) "כי תקרב אל עיר להלחם עליה וקראת אליה לשלום". אם השלימו וקיבלו שבע מצוות שנצטוו בני נח עליהן אין הורגין מהן נשמה, והרי הן למס ואסור לשקר בבריתם ולכזב להם אחר שהשלימו וקיבלו שבע מצוות. ואם לא השלימו, או שהשלימו ולא קיבלו שבע מצוות, עושין עמהם מלחמה והורגין כל הזכרים הגדולים, ובוזזין כל ממונם וטפם. ואין הורגין אישה ולא קטן במה דברים אמורים, במלחמת הרשות שהוא עם שאר האומות. אבל שבעה עממין ועמלק שלא השלימו אין מניחין מהם נשמה, שנאמר "לא תחיה כל נשמה", וכן הוא אומר בעמלק "תמחה את זכר עמלק". ומנין שאינו מדבר אלא באלו שלא השלימו? שנאמר (יהושע יא, יט) "לא היתה עיר אשר השלימה אל בני ישראל בלתי החוי ישבי גבעון, את הכל לקחו במלחמה. כי מאת ה' היתה לחזק את לבם לקראת המלחמה את ישראל למען החרימם", מכלל ששלחו להם לשלום ולא קיבלו".

כפי שאתה רואה, דין זה נאמר רק כאשר יש מלכות בישראל, וגם אז, מסביר הרמב"ם שלא הורגים איש לפני שמציעים שלום, וגם אז, היהדות לא דורשת מהגויים והעמלקים להתגייר, אלא פשוט לקיים שבע מצוות בני נח - כלומר שלא לרצוח, לא לגנוב, וכו'.

ראה בהרחבה באשכול שנפתח בנושא :

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2328015&forum_id=4142

גם הדינים שנאמרו על גוי, נאמרו רק על גוי שהוא גנב ורוצח וכו', ולא על גוי ישר שלא פוגע באיש. הנושא הוסבר בהרחבה במאמר זה

http://hydepark.co.il/topic.asp?topic_id=2549341&forum_id=4142

.אני אוהב תקטע שרק תדת מאשימים אז - http://hydepark.co.il/topic.asp?topic_id=1896028&forum_id=4142

פורסם

כל אדם אחר שמאמין באיסלם ' date='הוא חלאה שצריך להרוג.

[/quote']

זה די דומה למה שכתוב אצלהם באיסלם לגבי היהדות, רואה פה קצת צביעות? ::)

(ולא אני לא שמאלני, בכלל לא)

פורסם

מה שייך לזה שכתב תדברים הללו ליהדות? הוא כתב זאת לדעתו שלו.

הבעיה- זה הבני-אדם עצמם.

אם אני זוכר נכון לא נאמר ככה אצלהם [הרי האיסלם מאמין בתורת ישראל ,מעמד הר -סיני ,ואברהם יצחק ויעקב ,משה וכו'..].

פורסם

מצידי שיקרא כל היום את הקוראן ....אבל אם הוא כמו הפנאטים שתומכים בפועל במעשי טרור אז הלוואי שימות ויפה שעה אחת קודם

פורסם

ככה זה הגויים, הנוצרים נרגעו בשל עיסוקם בהתקדמות העולם ובאהבה מזויפת בשם "זכויות האדם" דבר אשר מחויב כדי ליצור התקדמות בעולם, אבל הערבים נשארו באותו מקום שהיו גם לפני 200 שנה. ועכשיו מישהו ישאל בנוגע לדובאי... דובאי היא גם זבל מוסלמי, נכון הם התקדמו באופן אגרסיבי מבחינת תיירות ואיכות חיים בעשר שנים האחרונות, אבל מישהו יודע למה עדיין אסור ליהודים להיכנס לשם?.

אנחנו היהודים לא משתמשים בכוח הצבאי המטורף שיש לנו בשביל מטרות לא מוצדקות, המלחמה האחרונה בה יותר מאלף ערבים נהרגו הייתה בגלל ארגון אחד אשר האמין במה שהאמין וגרר מלחמה שלמה נגדו ואין מה לעשות, לא משנה כמה הטכנולוגיה הצבאית מתקדת תמיד יהיה אפשרות לנפגעים "חפים מפשע" (הם בחרו את הארגון הזה, לא?).

אני לא רוצה להעז לחשוב מה היה קורה אם לבנון, סוריה או עזה היה את הכוח הצבאי שברשותנו, מלחמת עולם הם היו עושים. ועכשיו איראן קרובה לכוח צבאי משמעותי שיגרור מלחמת עולם וודאית, ומה ברק אובמה עושה? שלום עולמי. כל כך נכון מה שיעלון אמר בטלוויזיה השבוע.

בסביבה בה הם גרמו לעצמם לחיות אין פלא שכולם שונאים את כולם במקומות הללו, ארגוני טרור לא מאפשרים התקדמות רק בגלל שאלפי דורות לפניהם עשו את אותו הטעות שהם עושים עכשיו. היום עוד הם שמעו איכשהו על דמוקרטיה, אבל הם מבצעים אותה בכאילו כדי להמשיך לקיים אינטרסים כלכלים מהעולם המערבי.

פורסם

^^^

כמה שטויות

עוד אחד שראה שחור ולבן טובים ורעים, צא מהסרט שלך (או יותר נכון תרים את הראש מהספר "ההוא"ותסתכל מסביב קצת)!

אנחנו היהודים לא משתמשים בכוח הצבאי המטורף שיש לנו

על איזה כוח צבאי מטורף אתה מדבר?

פורסם

זה די דומה למה שכתוב אצלהם באיסלם לגבי היהדות, רואה פה קצת צביעות? ::)

(ולא אני לא שמאלני, בכלל לא)

לא ,אצלהם רשום כל מי שלא מאמין באיסלם (זות אומרת בערך 5 מיילירד איש) ,אני אמרתי שכל מי שמאמין שכל השאר צריכים למות ,צריך למות בעצמו .

ולכל אלו שמגנים על הדת ,מרבית מעשיי הזוועה בעולם נעשו בגלל אמונה באלוהים ,הכי הרבה אנשים בעולם מתו "בשם אלוהים" .

ורק שתידעו ,גם מעשים שלא נעשו ישירות בגלל דת הם עדיין בעקיפין בגלל השפעה דתית .

האיסלם ,לפחות במתכונת הנוכחית שלה ,היא דת בעייתית מאוד (כמו היהדות והנוצרות פעם ) .

ולצערי רוב האנשים המאמינים ,בכל הדתות ,לא יודעים לפרש נכון מה שכתוב להם ,ולכן הם מבצעים את המעשים הנוראיים האלו (וגם מעשים אחרי ) .

סתם דוגמה ,בתור ילד קטן ,ראיתי ביום כיפור חבורה של ילדים דתיים ,שפשוט מחכים בכביש שאנשים באופנעיים או רכב יעברו ליד ,ואז שהם עוברים הם פשוט מתחילים לזרוק אבנים ולקלל את העוברים ,אז אני שואל ,לזה אלוהים התכוון ? ,אני מבין לזרוק על בן אדם שנוסע עם מוזיקה ברכב שלו ביום כיפור ,אבל על בן אדם שממהר לאנשהו או על ילדים קטנים שרוכבים על אופניים זה פשע ,זה היתנהגות שלא רחוקה כל כך מהערבים .

פורסם

אתם מערבבים פה שני דברים קצת שונים:

איסלם- חינוך לרצח בשם הדת ולקצת כבוד בין מוסלמים

ערבים- חינוך לרצח בשם "המ'צ'עמם לי" ולזילזול בוטה בכוווולם.

בגלל זה מבחינתי הערבים הם לא בני אדם (אלא אם מישהו ספציפי יוכיח לי שהוא כן ואז אין לי בעיה איתו) ומוסלמים הם בני אדם עם נטיות שצריך להזהר מהן.

פורסם

סבבה.. אתה רוצה להאמין שאין לנו כוח צבאי מטורף אז הגיע הזמן שאתה תצא מהסרט שלך,

יש לנו איזה מעבדה נחמדה בדרום הארץ וחיל אוויר בין החזקים בעולם (תופס הרבה מאוד מקומות בעשרת התקיפות החכמות בעולם של NG) כוח קרקעי

חזק מאוד והרבה טכנולוגיה צבאית כחול לבן שהרבה מאמצים אותה וקונים אותה.

כנראה שכולם כבר לא מאמינים במדינה שלהם ואוהבים להסתכל כדוגמה על מדינות שקיימות פי כמה וכמה שנים מהמדינה שלנו ובעלת תקציבים ושטחים גדולים משלנו ובעלי בעיות מאוד קטנות ביחס לשלנו.

להזכיר לכם לאן רוב המיסים פונים? אז כן יש לנו כוח צבאי מטורף.

אני בהחלט רואה שחור לבן בעניינים כאלו, בן אדם ערבי המערב את עצמו אפילו במעט באיזה שהיא פעולה טרוריסטית או נוצרי המגנה את ישראל על כך שהגנה על

עצמה (יצא איזה ספר אחד של שונא ישראל המגנה את ישראל בצורה מאוד מאוד קיצונית על כך שלכאורה הרגנו ערבים שהרימו דגל לבן, לא?) הוא לא בן אדם, הוא חייה.

הלינצ' התקשורתי שעשו עלינו היה באתו מידה על הלינצ' שעשו על ארה"ב במלחמת עירק, שאחוזי ההצלחה שלה היו מוגבלים ושמה היו מספרים עצומים של נפגעים בנפש.

פורסם

יש לנו כוח צבאי חכם ויחסית יעיל. אבל זה לא עד כדי כך הרבה כמו שאתה מתאר את זה.

פורסם

יש לנו כוח צבאי חכם ויחסית יעיל. אבל זה לא עד כדי כך הרבה כמו שאתה מתאר את זה.

צודק כמה שאני אוהב את הארץ ואני יודע כמה חזק הצבא שלנו אנחנו לא מסוגלים להתמודד מול צבאות גדולים ובמיוחד לא במלחמה "ממושכת".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים