עבור לתוכן

האם יהודים מבצעים מעשי רצח באותה תדירות כמו ערבים?

Featured Replies

פורסם

סרטון פותח עיניים על טענה זו של ירון לונדון - והנתונים המפתיעים הסותרים אותה.

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב זה ברור שהערבים רוצחים יותר,התרבות שלהם ברברית,והם תמיד אכולי שנאה כלפי כולם,ובמיוחד כלפינו היהודים "שגנבנו" להם את המדינה,רק חבל שהם שוכחים שיש להם עוד איזה 9999 מדינות ערב שהם יכולים לעבור אליהם,ואם מדינות הערב האלו לא רוצות את הפלשתינאים יש להם את אירופה שתהייה בקרוב מעצמה איסלאמית לעבור אלייה שם יקבלו אותם בזרועות פתוחות....פשוט זוועה....

האיסלאם עלול לגרום לסוף העולם לדעתי או למלחמת עולם שלישית...

פורסם

מעניין למה זה..

פורסם

מעניין למה זה..

ככה זה בכל מקום איפה שלוקחים ברצינות את מה שכתוב בספר הזה:

swastika_koran.jpg

Gihad-Koran.jpg

פורסם

מעניין למה זה..

זה אך ורק הספר הזה ,עם תגדל ערבי ויהודי בבידוד ,שניהם יהיו זהים ,אבל כאשר ערבים גדלים תחת השפעה מוסלמית ,אלו התוצאות .

לא שהיהדות שלנו היא נקייה מפשעים ,ולא שהתנך שלנו מושלם,אבל יחסית לאיסלם זה מציאה .

גילוי נאות:שנאתי מופנת כלפיי מוסלמים ,לא משנה מה המוצא שלהם ,גם עם הם נולדו למשפחה בריטית \צרפתית\וואט אוובר ,אבל קיבלו את האיסלם ,מבחינתי הם רוצחים ,ערבי ,שנולד לאמא ואבא ערבים ,אבל לא מאמין בכל השטויות האלו ,הוא בן אדם בדיוק כמוני וכמוך ,כל אדם אחר שמאמין באיסלם ,הוא חלאה שצריך להרוג.

פורסם

לפי דעתי זה דווקא לא נכון שהאמונה היא שמכתיבה את רמת האלימות.

זו התרבות המקומית והיא יכולה להשפיע על בני כל הדתות.

לדוגמא קחו את לבנון. בזמנו (ימי מלחמת האזרחים ומלחמת לבנון הראשונה) היו לנוצרים את המיליציות שלהם - הפאלאנגות.

אלה היו "רוצחים מלידה" לובשי מדים. הזוועות והאלימות שיצאו מהם היו באותה רמה כמו אחיהם המוסלמים

להזכיר - אלה הפאלאנגות שנכנסו למחנות סברה ושתילה ורצחו שם ללא אבחנה נשים וילדים בנוסח הפוגרומים של תחילת המאה ה-20 ברוסיה

דוגמא נוספת היא המלחמה בבלקן בזמן התפרקות יוגוסלביה. דווקא המוסלמים באותה מלחמה לא היו הרוצחים הגדולים (למרות שכל צד נהג שם באכזריות רבה נגד יריביו) טבח סרבניקה שבוצע ע"י יחידות צבא סרביה הרצח ההמוני הגדול ביותר על אדמת אירופה מאז השואה.

דוגמא נוספת היא מלחמות האזרחים באפריקה השחורה. למשל רצח העם ברואנדה ב1994 שם שני הצדדים היו שבטים אפריקניים פאגאנים.

אני יודע שלפעמים נראה כאילו רק פה במזה"ת ישנו גל אלימות אבל אם קצת תוציאו את האף שלכם למקומות אחרים בעולם תבינו את היקף התופעה ותראו שזה לא רק מוסלמים.

גילוי נאות: אני לא שונא אף אחד. אני חושב ששנאה היא רגש פרימיטיבי ששום דבר טוב לא יצא ולא ייצא ממנו. אני גם מאמין ששנאה מעוורת את האדם ומנטרלת את שיקול הדעת שלו. אפשר להגיד שמה שכן משותף לכל מעשי האלימות היא שנאה עיוורת - לא אמונה דתית.

פורסם

למה רק איסלם? מה עם הנוצרים? אני חושב שהם עשו דברים הכי גרועים בכל זמן בהיסטוריה.

כל פעם חושבים שדת מביאה תדברים הכי גרועים- אז אני אחדש לכם יש כמה דברים שקרו בהיסטוריה שהם הדברים הגרועים ביותר- ומי עשה אותם? אלה שהולכים בכיוון האתאיזם .

בכל אופן-נראה לי שכל דבר שהולך בדרך הקיצונית-זה לא טוב.

[br]פורסם בתאריך: 20.08.2009 בשעה 09:29:37

האיסלאם עלול לגרום לסוף העולם לדעתי או למלחמת עולם שלישית...

זה מה שבטוח יקרה .

אם היו קצת קיצונים-אז בסדר, הבעיה היא שזה המון קיצונים +גם אלה שאינם בעסק-אבל עדיין תומכים בהם.

פורסם

פי 9.3 ?

מעניין איך ההשוואה תיראה בעבירות רכוש/ גניבות רכב...

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות

הרי הישראלים בזמן ולאחר יציאת מצריים טבחו על ימין ועל שמאל , בחייאת , מספיק לקרא את ספר מלכים , הכל שם דם ומלחמות , הנוצרים אותו דבר עם מסעות הצלב שלהם שחטו , אנסו ובזזו כל הדרך ל"ארץ הקודש" ועכשיו התור של האיסלם לשטוף את הדרך לארץ הקודש בדם .

הישראלים "נירגעו" הנוצרים נהפכו לאימפריליסטים קפיטלסטים גם האיסלם ירגע .

אממה מה שתי מסקנות כולות מכן ואת השלישית כל אחד יבין .

הראשונה : כל דת רוחצת את עצמה בצעירותה בדם

שניה : הדרך לארץ הקודש דורשת "דלק" של דם .

פורסם

זה אך ורק הספר הזה ' date='עם תגדל ערבי ויהודי בבידוד ,שניהם יהיו זהים ,אבל כאשר ערבים גדלים תחת השפעה מוסלמית ,אלו התוצאות .

לא שהיהדות שלנו היא נקייה מפשעים ,ולא שהתנך שלנו מושלם,אבל יחסית לאיסלם זה מציאה .

גילוי נאות:שנאתי מופנת כלפיי מוסלמים ,לא משנה מה המוצא שלהם ,גם עם הם נולדו למשפחה בריטית \צרפתית\וואט אוובר ,אבל קיבלו את האיסלם ,מבחינתי הם רוצחים ,ערבי ,שנולד לאמא ואבא ערבים ,אבל לא מאמין בכל השטויות האלו ,הוא בן אדם בדיוק כמוני וכמוך ,כל אדם אחר שמאמין באיסלם ,הוא חלאה שצריך להרוג.

[/quote']

מזדהה עם מה שאמרת ....אין לי שום בעיה עם ערבים עבדתי איתם מלא פעמים והיה " צחוקים " ....אני אוהב את הקונצרטים שלהם עם הכנורות וכולי

ממש אמנות

הבעיה היא עם הדת שלהם וזאת בעיה קשה מאוד ....

פורסם

רוני , אל תקשקש

כמעט כל מעשי הזוועה בהיסטוריה באו מכיוון "אלוהי"

שחטנו את עמלק כי אלוקים אמר

אינקוויזיציה - אלוקים

מסעות צלב - אלוקים

פיגועים - אלוקים

מלחמות קודש של האסלם בימי הביניים - אלוקים

הדברים היחידים שעולים על דעתי שהם לא בשם אלוקים אלו מלחמות רגילות והשואה

השואה הייתה זוועה ומלחמות רגילות פחות

אני גם מאמין באלוקים רוני , רק שאני חושב שהוא כמו ילד עם זכוכית מגדלת ונמלים (ראה ערך איוב)

פורסם

^^^

מה שקורה בצפון קוריאה בשם האלוהים? מה שקרה בברית המועצות? בורמה? גרמניה?

חרא קורה גם בלי אלוהים וגם בשם האל

מה שאני מנסה להגיד הוא, שאין הבדל אם יש אלוהים או לא חרא קראה , קורה , ויקרה , כך שאי אפשר להגיד שאלוהים הוא האשם - מי שאשם הם האנשים

ואי אפשר להגיד שיש הבדל בין הדתות - בין אם מדובר על מונותאיזם , אתאיזם, או פגניות - בשם כולם נעשו מעשים נוראים

פורסם

אכזריות קיימת בכל העולם

בכל העולם יש אנשים אכזריים והאסלם נותן רק תירוץ לערבים להיות אכזריים

פורסם

הדת היא אמצעי שליטה

היא נותנת למנהיגים את הכלים כדי לשלוט באנשים אחרים

נ.ב - צריך להעביר את הדיון הזה לדיון ה"מרכזי" והבלתי נגמר יש לציין.

פורסם

משהו יכול לקשר לדו"ח הפשיעה שהמשטרה פרסמה ב2008 ו\או לשנים קודמות יותר, משום מה הוא לא נמצא ברשת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים