פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4..הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה!בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם..זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר?ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב..מתסכלתודה לעוזרים
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4..הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה!בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם..זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר?ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב..מתסכלתודה לעוזרים עם איזה מקור אתה שומע ? מחשב ? באיזה איכות הקבצים ? הרמקולים האלה אמורים להיות טובים מאוד וגם המגבר אמור להיות חביב
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר טרחת במקרה לבדוק במדריך הפעלה? כן במקרה טרחתי אני חושב כבר מתחיל לחשוב שאין שם אקיולייזר כדאי להחליף אותו לאונקיו 506 ?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר נכון יש להם שם 3 דגמים שמופיעים, שהם כאילו העכשווים, ויש את הרשימה של כל הדגמים וזה אשכרה לא שם! אני יודע שלא מייצרים אותו יותר.. אבל אשכרה בכל הביקורות ומה שהצלחתי למצוא, גם יש מבקר אחד בזאפ, ואף אחד לא התייחס לאם יש או אין אקולייזר, אבל אני לא מוצא את זה, פשוט עברתי על הכל אני חושב נראה לי מחר אני קם בבוקר ומחליף לאונקיו
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מוצר כל כך גרוע עד שמתכחשים לקיומו?הוא דווקא נראה יפה...*באיזה חיבור מחובר מקור הקול לרסיבר?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר מחשב בכבל אופטיחח וכן דרך אגב הוא אחד היפים אבל זה לא ממש מעניין אותי כרגע.בחנות הוא היה נשמע לי יותר טוב מהאונקיו 506. זה ממש מוזר לי, כי עכשיו הוא נשמע על הפנים, סאונד בלי אופי, לא חם, אני בטוח שפספסתי משהו,כי לא היה לי הגדרות של כלום, אין לי בחוברת משהו כמו כיוונים וכו', זה מוזר לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.