עבור לתוכן

שני tweakים קטנים שאני לא מוצא איפה לשנות אותם

Featured Replies

פורסם

XP כמובן -

1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys?

2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?

פורסם

1. Start >> Control Panel >> Accessibility Options

בכרטיסייה Keyboard אתה תראה שם Use Sticky Keys, אז תוריד את זה. ואם אתה רוצה, תיכנס גם לתוך ה-Settings ותוריד את ה-V ממה שצריך.

2. אני מחפש איך מחזירים את ה-Default ל-Move. אבל בינתיים, אתה יכול פשוט לגרור עם הכפתור הימני בעכבר, וכך הוא ישאל אותך כשתעזוב את הגרירה מה אתה רוצה לעשות. אני גורר רק ככה.

פורסם
  • מחבר

לא הסברתי את עצמי נכון -

1. לכבות את האופציה זה שטויות, אני מחפש איך חמש פעמים לחיצה על shift לא יקפיץ לי את התפריט הטפשי הזה. אני מחחש שזה Key ברגיסטרי או איזה service אבל אני לא מצליח למצוא שום הפניה לנושא.

2. אתה חושב שאני לא יודע על קיומו של הפתור הימני? אתה מעליב אותי.

פורסם

1. לא צריך ערך ברג'יסטרי או סרביס בשביל זה. לך למקום שהפניתי אותך אליו, תיכנס ל-Settings של ה-Sticky Keys, ותוריד את ה-V מ-Use Shortcut (גם אם ה-V בחוץ של -Use Sticky Keys לא מסומן, צריך להגדיר את זה בתוך ה-Settings בשביל לבטל את החלון עם ה-5 לחיצות על שיפט).

2. :-\

אין כוונה להעליב. פשוט ככה אני עובד תמיד. ואפשר להשתמש באלטרנטיבה הזאת כל עוד לא מצאנו את הדרך לסדר את זה..

בכל מקרה, אני ממשיך לחפש..

פורסם
  • מחבר

עזוב.. אני אדיוט... עברתי על זה כ"כ מהר שלא ראיתי את הכפתור SETTINGS...

ורק כדי שלא תתבאס, היה אמור להיות רשום - "אתה מעליב אותי ;)".

בסדר? ;D

נ.ב. - קיבלת את ההודעה הפרטית + אימייל?

פורסם

1. :)

2. אל תדאג. לא התבאסתי.. ;)

אני עדיין מחפש מידע בקשר לזה, אבל לא מצאתי כלום.

ובזמן שאני מחפש, חשבתי על משהו בקשר לעניין הזה: אתה מכיר את הגרירה עם Ctrl/Alt/Shift, נכון?

למי שלא יודע, גם אם גוררים עם הכפתור השמאלי, לחיצה על הכפתורים האלה ביחד עם הגרירה משנה את תוצאת הגרירה.

לדוגמא: אם גוררים קובץ לתוך תיקייה, בד"כ ברירת המחדל היא להעביר אותו פנימה. אם נלחץ על Ctrl ביחד עם הגרירה, נראה פלוס קטן שאומר שהקובץ יועתק פנימה ולא יועבר. אם נלחץ על Alt ביחד עם הגרירה, נראה את החץ שאומר שהוא ייצור קיצור דרך. אותו דבר עם Ctrl+Shift.

בכל אופן, קורה לי לפעמים באג מעצבן עם האקס-פי, שאחרי שלוחצים על אחד מכפתורי הבקרה האלה, הם כאילו נשארים "תקועים" במערכת, למרות שבמקלדת הם נעזבו. ככה שנגיד לחצתי על Shift ועזבתי אותו, הוא עדיין ממשיך לרשום באותיות גדולות באנגלית תמיד, לדוגמא (ולא, זה לא הקאפסלוק.. זה סתם באג מעצבן..). אז לחיצה על הכפתורים האלה כמה פעמים ו/או ריסטארט משחרר את ה"תקיעה" הזאת.

תנסה לבדוק אם אולי גם אצלך התקיעה הזאת עושה את הבעייה, ואם לא, אולי תנסה להסתדר בגרירת קבצי EXE עם כפתורי הבקרה וככה לשלוט על מה תהייה תוצאת הגרירה.

פורסם
  • מחבר

זה הsticky keys הטפשיים האלה.

וזו גם היתה הבעיה אצלי כמובן... איך לא קישרתי?

לא רשמתי פה כי לא שמתי לב בכלל אבל אחרי שפתרתי את בעיה מס' 1, נעלמה בעיה מס' 2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים