פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים ראיתי את הכתבה באתרשאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהואפשר הסבר על זה?אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתיחשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים תקרא את החדשה ואת הקישורים שניתנו בחדשה. יש הסברים על העניין. לא רבים אמנם כי זה גם ככה לא ביג דיל.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים את את הSemprom X1 שהוא מעבד חד ליבהואם יש ברשותך את המעבד הזה ואתה רוצה לנסות ולפתוח עוד ליבה אתה חייב בלוח עם SB(גשר דרומי) 710 או 750(שלוחות הSB710 יותר זולים)ואתה יכול לנסות ולפתוח את הליבה הנוספת דרך אפשרות הACC בביוסשים לב שפתיחת הליבה הנוספת לא מובטחת ב100% כי זה סוג של הימור יפתח או לא.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר אז יש לי כמה שאלות,1. האם הלוחות האלה זולים? הם עולים כמו כל לוח אם אחר או שצריך להוציא עליהם הרבה כסף2. מה קורה אם לא הצלחתי לפתוח את הליבה? משהו יקרה למעבד?3. האם יש הבדל בין 710 או 750? אם יהיה לי יותר זול זה לא יפגע בסיכוי לפתוח ליבה נוספת נכון?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים 1. אם לוח הכי זול (ממוצע) שתמצא יעלה כ-350 שקלים, אז לוח עם ACC עולה מינימום 450 שקלים.2. לא. אם יש חוסר יציבות אז תבין שהליבה תקולה ותבטל את האופציה.3. לא יפגע בסיכויים. וזה לא משנה כי הזול ביותר (450 שקלים) הוא SB750.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר אה טוב אחרי שגם קראתי איזה תוצאות יוצאים החלטתי לרדת מהעניין..הלוח אם יקרוהתוצאה היא לא משהו..זה טוב למי שכבר בעל מעבד ולוח אם כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.