עבור לתוכן

מספיק PC 2100?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת...

שהוא די עושה לעצמו ריסט כל הזמן... זה די מעצבן...

פורסם

זה לא בהכרח קשור לזכרונות... זה גם יכול להיות כל חלק אחר מהחומרה שלך וגם תוכנות מסויימות

אבל אתה יכול לבדוק אותם אחד אחד...

פורסם

זה נכון שהבאס של המעבד הוא 133 מה"ז, אבל זה מוכפל פי 4 ככה שהוא יכול לנצל זיכרון DDR 64 ביט עד למהירות של 533 מה"ז או שני ערוצים של 266 מה"ז.

הלוח תומך רק ב DDR333 בלי לעשות אוברקלוק אז DDR333 ינוצל לגמרי ע"י המעבד, DDR400 לא יתן יתרון אבל אם ההפרש במחיר לא גדול אין סיבה שלא לקנות.

בכלל לא חייבים מושקין ובטח שלא מהסדרה היקרה הזו, אפשר לקנות זיכרונות סטנדרטיים בחצי מחיר בלי שום בעיה כל עוד הם מחברה סבירה (סמסונג, קינגסטון, מיקרון, יונדאי וכו' )

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על כל העזרה!

ולסיום:

איך המחשב בכלליות?

יש משהו שהייתם ממליצים עליו לשדרג?

להזכירכם:

Pentium 4 2.4 GHz

ASUS P4S533

768 MB מסוג PC 2100

Hercules 3D Prophet 9800 Pro

MAXTOR 80 GB 7200 RPM

DVD LG X16

CD Writer Artech 48X24X48

DVD+R/RW של NEC

Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital

פורסם

זה נכון שהבאס של המעבד הוא 133 מה"ז, אבל זה מוכפל פי 4 ככה שהוא יכול לנצל זיכרון DDR 64 ביט עד למהירות של 533 מה"ז או שני ערוצים של 266 מה"ז.

הלוח תומך רק ב DDR333 בלי לעשות אוברקלוק אז DDR333 ינוצל לגמרי ע"י המעבד, DDR400 לא יתן יתרון אבל אם ההפרש במחיר לא גדול אין סיבה שלא לקנות.

בכלל לא חייבים מושקין ובטח שלא מהסדרה היקרה הזו, אפשר לקנות זיכרונות סטנדרטיים בחצי מחיר בלי שום בעיה כל עוד הם מחברה סבירה (סמסונג, קינגסטון, מיקרון, יונדאי וכו' )

אני די בטוח שתסכים איתי שלא ישתלם לו להחליף את כל הזכרון שלו בשביל עוד כמה אחוזי ביצועים... זה פשוט לא משתלם

אם אתה לא מסכים איתי אז תסביר למה

פותח התראד, המחשב שלך ניראה בסדר גמור! הלוואי עלי... אולי כדאי שתשקול עכשיו איזה מערכת רמקולים (אם אין לך אחת כבר..)

פורסם
  • מחבר

טוב!

תודה רבה על כל העזרה!

פורסם

אני די בטוח שתסכים איתי שלא ישתלם לו להחליף את כל הזכרון שלו בשביל עוד כמה אחוזי ביצועים... זה פשוט לא משתלם

אם אתה לא מסכים איתי אז תסביר למה

פותח התראד, המחשב שלך ניראה בסדר גמור! הלוואי עלי... אולי כדאי שתשקול עכשיו איזה מערכת רמקולים (אם אין לך אחת כבר..)

אני מסכים, אבל לומר שההמעבד לא ירויח בכלל מזיכרון מהיר יותר זה פשוט לא נכון, יש לו אפשרות לנצל זיכרון פי שניים מהיר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים