עבור לתוכן

האם אתם מסכימים לכתבה הבאה ....

Featured Replies

פורסם

קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!!

http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395

פורסם

AMD הם ממש לא אסון

כל מה שכתוב בכתבה המאפנה הזאת חל גם על מעבדי INTEL

פורסם

where's the 10 year old who wrote that shit?! I'm gonna kick his ass.

פורסם

הכתבה הזאת היא מהטכנאי מחשב הפולנים שמפרסמים עצמם בעיתון וכל מה שהם יודעים זה להתקין ווינדוס, האלה שמשחקים אותה מבינים במחשבים..

אשכרה איש טמבל שדורש מכות..

פורסם

מי שכתב תכתבה הזאת זה הבנאדם הכי הומו שיש בעולם והלוואי שיכנס לו לימון לעין בן זבל...

פורסם

Let's make it clear

1( מעבד אשר מתחמם ייתר על

המידה עלול לגרום לקריסת המערכת ואף

להרס המעבד ורכיבים נוספים. יש להקפיד

שהמעבד מקורר באמצעות גוף קירור

)knistaeH( ומאוורר מתאימים. רשימה של

פתרונות קירור מומלצים עבור מעבדי

Duron Athlon-ו ניתן

למצוא באתר.

מה הם אומרים.... אז מעבד אינטל לא ישרף, הוא פשוט יעבוד במהירות של פנטיום 1. כל מעבד צריך היטסינק

2( שבבי זיכרון פגומים או לא

תואמים ללוח האם יכולים גם הם לפגוע

ביציבות המערכת. יש להקפיד על רכישה

והתקנה של זיכרונות המתאימים/מומלצים

עבור לוח האם שברשותכם. ברוב המקרים

גם לא כדאי לערבב זיכרונות של חברות

שונות, ובטח לא בעלי מפרט טכני שונה,

כמו מהירות הפעולה.

שטויות שוב. עירבוב חברות ועירבוב מהירויות שונות מעבר למקרים קיצוניים לא עושה כלום, ואם כן שעכשיו יהרסו לי המיקרון 333 והטווינמוס 400 שאני משתמש בה כרגע

3( רכיב הביוס )BIOS( של לוח

האם צריך להיות מעודכן לגרסה העדכנית

ביותר. לעיתים קרובות מעבדים חדשים לא

יוכלו לפעול על גבי לוחות אם מסוימים

ללא ביוס מעודכן.

אשמת AMD! אצל אינטל אף פעם זה לא קורה :P ::) (ציניות)

4( יש להקפיד על שימוש במנהלי

התקן )revirD( מעודכנים עבור כל רכיבי

החומרה, כמו כרטיס המסך למשל. בגלל

הבדלים שונים בין המעבדים של החברות

Intel)תונושה ו-DMA( , ייתכנו בעיות

תאימות כאשר מנהל ההתקן לא תומך במעבד

שלכם.

:lol:

5( ספק הכוח של המארז עלול

לגרום גם הוא לבעיות יציבות של המחשב.

כדאי להקפיד על שימוש במספקי כוח אשר

מומלצים על ידי AMD למעבדי

Duron-ה ו-nolhtA.

ספק איכותי תמיד חשוב

6( יש להקפיד כמובן על שימוש

בלוח אם אשר יוצר עבור המעבד

שברשותכם. גם כאן AMD מספקת רשימת

לוחות מומלצים עבור מעבדי

Duron ו-nolhtA.

בדיוק כמו 3

פורסם

סוף סוף קיבלו אומץ והעלו על הכתב

AMD פחות טובים מאינטל !

פורסם

סוף סוף קיבלו אומץ והעלו על הכתב

AMD פחות טובים מאינטל !

הם לא פחות טובים בהרבה, והם הרבה יותר זולים= AMD יותר משתלם

פורסם

AMD לא כל כך זולים

תוסיף לחשבון את אביזרי הקירור המיוחדים ש AMD כל כל אוהבים החל ממאווררים, גופי קירור ועד למארזים המאווררים...

פורסם

אין צורך לקחת את הדברים ברצינות. הכתב הוא כתב חובבן ביותר, שלא נדבר על הידע (או האי ידע :P ) שלו בכל הקשור למחשבים.

Yak & Yeti.

אתה מדבר שטויות. למי שלא עושה OC, גם HSF ב-60 שקלים יעשה את העבודה כמו גדול.

למה לשלם על מעבד כמו 2.4B סכום של 1,000 ש"ח, כאשר יש מעבד AMD שנקרא AXP2500+ שעולה כמעט כפליים פחות (כולל HSF נורמאלי) ומציג ביצועים יותר טובים?

אני כבר רואה לאן הדיון הזה מתפתח...

רק בקצרה אומר, לא נכון להגיד INTEL יותר טובים מ-AMD ולהיפך.

כל מעבד והתכונות שלו (אינטל טוב יותר לעריכת וידאו, אמ"ד טוב יותר למשחקים. אמ"ד יותר מהיר, אך אורך חייו לרוב קצר יותר יותר מאינטל. וכן הלאה...).

פורסם

לדעתי הכתבה לא פוענחה נכון ע"י הפורום

מעבד אשר מתחמם יתר על המידה - אופייני ל AMD וכפי שכבר ציינתי אתה נדרש להשקעה כבדה באמצעי קירור

שבבי זיכרון פגומים או לא תואמים - נכון שזה יכול לפגוע בכל המעבדים השאלה רק מי רגיש יותר ...

רכיב ביוס לא מעודכן - תמיד כדאי לעדכן ביוס, זו בעיה משותפת לאינטל ול AMD

דייברים מעודכנים - ציפסטים ומעבדי AMD מעצם היותם פחות נפוצים, נתמכים ונבדקים פחות ע"י יצרני חומרה, יצרני חומרה בודקים כל חומרה ותוכנה להתאמה מלאה עם אינטל ומטבע הדברים AMD קצת נשכחים לכן הם נדרשים ליותר עדכוני דרייברים כדי לעקוף את הבעיה "Work Around"

ספק כח לא מעודכן - אינטל עובד עם כל ספק כל גנרי. AMD מסתבר יותר רגישים לכן הם מפרסמים רשימות של מומלצים.

לוחות אם מומלצים - כנ"ל וכדי למנוע אי נעימויות מצד הקונים, AMD מפרסמת רשימה של לוחות מומלצים לעבודה תקינה.

יש כאלה שאומרים, ההמלצות האלה נכונות לכל מוצר של INTEL או AMD, התשובה היא נכון אבל כרגיל השאלה שצריך לשאול: מי רגיש יותר לבעיות !!

פורסם

אני על

athlonxp 1700+

ויש לי 25 מעלות הקירור הוא volcano 6 (שעולה 45שקל) , איפה חם !?

^^ אחרי שעה ב פריים

הלוח אם שלי יותר חם ( 35 מעלות)

פורסם

לדעתי הכתבה לא פוענחה נכון ע"י הפורום

מעבד אשר מתחמם יתר על המידה - אופייני ל AMD וכפי שכבר ציינתי אתה נדרש להשקעה כבדה באמצעי קירור

שבבי זיכרון פגומים או לא תואמים - נכון שזה יכול לפגוע בכל המעבדים השאלה רק מי רגיש יותר ...

רכיב ביוס לא מעודכן - תמיד כדאי לעדכן ביוס, זו בעיה משותפת לאינטל ול AMD

דייברים מעודכנים - ציפסטים ומעבדי AMD מעצם היותם פחות נפוצים, נתמכים ונבדקים פחות ע"י יצרני חומרה, יצרני חומרה בודקים כל חומרה ותוכנה להתאמה מלאה עם אינטל ומטבע הדברים AMD קצת נשכחים לכן הם נדרשים ליותר עדכוני דרייברים כדי לעקוף את הבעיה "Work Around"

ספק כח לא מעודכן - אינטל עובד עם כל ספק כל גנרי. AMD מסתבר יותר רגישים לכן הם מפרסמים רשימות של מומלצים.

לוחות אם מומלצים - כנ"ל וכדי למנוע אי נעימויות מצד הקונים, AMD מפרסמת רשימה של לוחות מומלצים לעבודה תקינה.

יש כאלה שאומרים, ההמלצות האלה נכונות לכל מוצר של INTEL או AMD, התשובה היא נכון אבל כרגיל השאלה שצריך לשאול: מי רגיש יותר לבעיות !!

יוווו כמה בולשיט נזרק פה...

א. AMD מתחמם יותר ויש להשקיע בקירור יותר מאשר במעבד INTEL, אבל עדיין.. למי שלא עושה OC, ההשקעה על קירור היא מזערית (מקסימום 100 שקל אם רוצים באמת להשקיע) לעומת ההשקעה בקניית מעבד INTEL שיציג את אותה רמת ביצועים במשחקים ועבודות יומיומיות שוטפות (וזה לא כולל עריכת וידאו, התעסקות בגראפיקה כבדה).

ב. אין כזה דבר רגיש יותר. שני סוגי המעבדים רגישים באותה מידה. מעבר לכך שפה יש כבר יותר קשר ללוח מאשר למעבד...

ג. אין תגובה.

ד. איזה שטויות! הימים הללו עברו מזמן.................... היום כל יצרן בודק את המוצרים שלו ואת הדרייברים שהוא מוציא על מערכת מבוססת AMD.

ה. על מה אתה מדבר? AMD מפרסמת רשימה של לוחות מומלצים לעבודה תקינה? או שאתה מתבלבל עם זיכרונות ולוחות NF2, או שאתה סתם דובר שטויות.

מסקנה - רגיש לבעיות? ייתכן ו-AMD עדיין לא מושלם בקטע הזה, זה נכון. אבל לא כמו שאתה מתאר ומנפח את זה, ובטח ובטח שלא באופן גרוע כ"כ שמצדיק הוספה של סכום עתק כדי לקנות INTEL שיציג אותם ביצועים.

פורסם

אני על

athlonxp 1700+

ויש לי 25 מעלות הקירור הוא volcano 6 (שעולה 45שקל) , איפה חם !?

^^ אחרי שעה ב פריים

הלוח אם שלי יותר חם ( 35 מעלות)

אולי תמכור את הפטנט שלך ליצרני מזגנים ותהיה מיליונר

הטמפרטורה בצל 30 מעלות ואצלך 25 , לא רע!

פורסם

יוווו כמה בולשיט נזרק פה...

א. AMD מתחמם יותר ויש להשקיע בקירור יותר מאשר במעבד INTEL, אבל עדיין.. למי שלא עושה OC, ההשקעה על קירור היא מזערית (מקסימום 100 שקל אם רוצים באמת להשקיע) לעומת ההשקעה בקניית מעבד INTEL שיציג את אותה רמת ביצועים במשחקים ועבודות יומיומיות שוטפות (וזה לא כולל עריכת וידאו, התעסקות בגראפיקה כבדה).

ב. אין כזה דבר רגיש יותר. שני סוגי המעבדים רגישים באותה מידה. מעבר לכך שפה יש כבר יותר קשר ללוח מאשר למעבד...

ג. אין תגובה.

ד. איזה שטויות! הימים הללו עברו מזמן.................... היום כל יצרן בודק את המוצרים שלו ואת הדרייברים שהוא מוציא על מערכת מבוססת AMD.

ה. על מה אתה מדבר? AMD מפרסמת רשימה של לוחות מומלצים לעבודה תקינה? או שאתה מתבלבל עם זיכרונות ולוחות NF2, או שאתה סתם דובר שטויות.

מסקנה - רגיש לבעיות? ייתכן ו-AMD עדיין לא מושלם בקטע הזה, זה נכון. אבל לא כמו שאתה מתאר ומנפח את זה, ובטח ובטח שלא באופן גרוע כ"כ שמצדיק הוספה של סכום עתק כדי לקנות INTEL שיציג אותם ביצועים.

" http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_869_1039,00.html "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים