עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד 13.3', 14.1' בתקציב של 5K-8K

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפי סדר העדיפויות הזה:

1. איכות בניה טובה בכל הקשור למסך ,מקלדת ואיכות בניה כללית של המחשב

2. כמה שפחות משקל, ודק

המחשב ישמש לעבודה משרדית

אין צורך בצורב DVD

מעדיף מחשב עם בלוטות

זמן סוללה 2~ שעתיים

לגודל של הכונן הקשיח אין משמעות, כך גם למהירות המעבד וכרטיס מסך

יש צורך באחריות בינלאומית

אין צורך במערכת הפעלה מתכוון לעבוד עם win 7 ולשדרג ברגע שתצא לשוק או לחילופין מחשב עם VISTA home premium שמשתתפת בתוכנית שדרוג

ל - windows 7

תודה

פורסם

יש לך תקציב מאד רחב, הייתי מנסה לצמצם אותו קצת לכיוון מסויים. בקצה העליון של התקציב אפשר למצוא את ה-E4300 של דל שעונה היטב על שתי הדרישות המרכזיות שלך.

אפשר למצוא גם מחשבים אחרים שיתנו תמורה טובה במחיר פחות גבוה בתנאי שאתה מוכן להתפשר על המשקל. לחילופין אפשר גם לשקול מחשבי 12.1" קלים ואיכותיים.

פורסם
  • מחבר
יש לך תקציב מאד רחב, הייתי מנסה לצמצם אותו קצת לכיוון מסויים.

נתתי תחום גדול מכוון שהצרכים שלי מבחינת החומרה נמוכים

רוצה מחשב שמתאים לדרישות שלי במחיר הנמוך ביותר :)

אפשר למצוא גם מחשבים אחרים שיתנו תמורה טובה במחיר פחות גבוה בתנאי שאתה מוכן להתפשר על המשקל.

אפשר דגמים של מחשבים

תודה

לחילופין אפשר גם לשקול מחשבי 12.1" קלים ואיכותיים.

הלכתי לחנות וראיתי את ASUS 1101HA (מסך של 11.6') ולטעמי המסך קטן מדי

פורסם

אפשר להסתכל על מחשבי 14.1" כמו ה-T400 של לנובו וה-E6400 של דל. הם הרבה יותר זולים מה-E4300 אבל גם כבדים יותר. האיכות טובה גם כאן. אם אתה רוצה לרדת באיכו יש אופציות הרבה יותר זולות ב-13.3" כמו ה-Vostro 1320 של דל.

אופציה אחרת היא ה-Cf-f8 של Panasonic. לדעתי הוא יחרוג בכמה מאות מהתקציב שלך אבל אם אתה כבר מוציא 8000 ש"ח אולי אתה יכול לשקול חריגה ברמה כזו. זה מחשב די חריג ואין לו הרבה מתחרים בקטגוריה, המסך הוא 14.1" אבל המשקל נמוך מאד, קרוב לזה של מחשב 12.1". האיכות טובה מאד. החסרונות הם שאין Trackpoint ושאתה מקבל רזולוציה של AXGA בלבד כאשר עם מחשבי 14.1" תוכל לקבל גם רזולוציה גבוהה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים